Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Eh sad, opet bih ja nešto baš ovdje i na ovu temu, bice iznenađenje ali... bice poznato sve relativno uskoro. 

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
joj šupljeImajednabrigada je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:31Eh sad, opet bih ja nešto baš ovdje i na ovu temu, bice iznenađenje ali... bice poznato sve relativno uskoro.![]()

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Javi se nekom na fb koji zna nekog koji zna tog, baci neki generični komentar i to je to.theKuPuS je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:32joj šupljeImajednabrigada je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:31Eh sad, opet bih ja nešto baš ovdje i na ovu temu, bice iznenađenje ali... bice poznato sve relativno uskoro.![]()
![]()
Onaj Rex barem nekad nesto i otkrije novo.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Lik glumi insajdera na sportskom forumu u 2023-oj.
Ja se ovdje registrovao 2010-te, i tad su to ljudi kontali o kakvim kapacotetima se radi.
Ja se ovdje registrovao 2010-te, i tad su to ljudi kontali o kakvim kapacotetima se radi.
-
- Kontakt:
Jaoo da se iko drugi javio ali baš ti čovječe, svakom loncu poklopac, danonoćno smaraš glumeći nekog znalca o fudbalu i talentu a pola foruma te ismijava lično meni u private porukeDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:46Javi se nekom na fb koji zna nekog koji zna tog, baci neki generični komentar i to je to.theKuPuS je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:32joj šupljeImajednabrigada je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:31Eh sad, opet bih ja nešto baš ovdje i na ovu temu, bice iznenađenje ali... bice poznato sve relativno uskoro.![]()
![]()
Onaj Rex barem nekad nesto i otkrije novo.

Pitaš li se ti ikad koja je tvoja svrha što si ostario ovdje na forumu niti kad šta saznaš, niti pomogneš niti otkriješ. Budi bar od koristi nekad sinko probaj bar tu "moju" metodu, javljaj se ljudima na fb ali i tu te ljudi iskuliraju vjerujem

Sve što znate je preniijeti spekulacije ili vec gotov tranfer sa twitera ili portalaa i tako ganjate neku exluzivu biti neki prenoseći tuđe i vec poznate objave.
Poštujem @rex rad i na dobrom je putu ali vrlodobro znas da sam prije rexa i tebe i bilo koga donio info o Denisu, Tahiru i sve sto je vezano za njih...kao i za ovu posjetu najavljenu da bi naši pprtali odamah sutradan to isto objavili.
Evo za Amira i Besiktas dva dana prije sam objavio ovdje da je gotovo i sa svim detaljima ugovora...to imas i dokumentovano na Amirovoj temi.
Kod mene se ne svodi na prenošenje već poznatih vijesti niti mi je to zanimljivo.

Ignorisao sam te dosad i sve slične tebi ali eto sada rekoh možda je vrijeme da se javim.
Ali opet ne uzimam ti za zlo ništa samo skrećem pažnju da imaš pogrešan pristup da bi iskočio u prvi plan.., za sve što trebaš javi se tatici u inbox.

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Isto ovo za duljevinha napisano vrijedi i za tebe previse pametujete a najveci domet vam je da znate jedan drugom lizat guzice.
Ti si onaj strucnjak sto je rekao, da Dedic ima.slabe motoricke sposobnosti i da mali je loš ofanzivno a Salzburg igra defanzivnu taktiku sa posjedom lopte od 23%.

Toliko o tebi...
Isto važi tatica je tu uvijek

-
- Kontakt:
Da nije Ibrahimović mlađi?Imajednabrigada je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:31Eh sad, opet bih ja nešto baš ovdje i na ovu temu, bice iznenađenje ali... bice poznato sve relativno uskoro.![]()
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Prije bi Lazar Samardzic zaigrao za nas, nego onEspiritosanto je napisao/la: ↑05 feb 2023, 21:22Da nije Ibrahimović mlađi?Imajednabrigada je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:31Eh sad, opet bih ja nešto baš ovdje i na ovu temu, bice iznenađenje ali... bice poznato sve relativno uskoro.![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma najvjerovatnije Gigovic.Espiritosanto je napisao/la: ↑05 feb 2023, 21:22Da nije Ibrahimović mlađi?Imajednabrigada je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:31Eh sad, opet bih ja nešto baš ovdje i na ovu temu, bice iznenađenje ali... bice poznato sve relativno uskoro.![]()
⚜️~⚜️~⚜️
-
- Kontakt:
Nije druže, mada je i kod Ibrahima otvoreno ali nece jos da donosi odluku o tome jer momak je juniior mlađi tek a nece ti taj sad doci u našu u19Espiritosanto je napisao/la: ↑05 feb 2023, 21:22Da nije Ibrahimović mlađi?Imajednabrigada je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:31Eh sad, opet bih ja nešto baš ovdje i na ovu temu, bice iznenađenje ali... bice poznato sve relativno uskoro.![]()
Momci, jedini razlog zašto necu da kažem javno jw taj da ne uzimam relevantnim medijima exluzivitet jer oni žive od toga i nekad ne žele da se javno piše prije vremena.
Vec se vidjelo da se cita forum, npr info za Denisa da nece moci igrat za nas ako nastupi za u21 i isti dan sve se to prenijelo ali to je i trebalo jer nikad nasi mediji ne bi dosli do tog saznanja i za hajka i pritisak za posjetu je krenuo od nas sa foruma.
Ali eto bar nesto napomenem da ima razloga za optimizam i da se nesto radi a ne da bih nekog iritirao ma kako ko shvatio.
Nece bas skoro biti poznato javnosti ali nece se ni zabavit.
brine se zbog dobrobiti medija hahahahhahaha
Duljevinho je znalac i gospodin. Plus ne supljira kako ima neke informacije.Imajednabrigada je napisao/la: ↑05 feb 2023, 21:17Isto ovo za duljevinha napisano vrijedi i za tebe previse pametujete a najveci domet vam je da znate jedan drugom lizat guzice.
Ti si onaj strucnjak sto je rekao, da Dedic ima.slabe motoricke sposobnosti i da mali je loš ofanzivno a Salzburg igra defanzivnu taktiku sa posjedom lopte od 23%.![]()
Toliko o tebi...
Isto važi tatica je tu uvijek![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
To ti je jako imponovalo jer to stoti put ponavljas kako je se desiloImajednabrigada je napisao/la: ↑05 feb 2023, 21:47Nije druže, mada je i kod Ibrahima otvoreno ali nece jos da donosi odluku o tome jer momak je juniior mlađi tek a nece ti taj sad doci u našu u19Espiritosanto je napisao/la: ↑05 feb 2023, 21:22Da nije Ibrahimović mlađi?Imajednabrigada je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:31Eh sad, opet bih ja nešto baš ovdje i na ovu temu, bice iznenađenje ali... bice poznato sve relativno uskoro.![]()
Momci, jedini razlog zašto necu da kažem javno jw taj da ne uzimam relevantnim medijima exluzivitet jer oni žive od toga i nekad ne žele da se javno piše prije vremena.
Vec se vidjelo da se cita forum, npr info za Denisa da nece moci igrat za nas ako nastupi za u21 i isti dan sve se to prenijelo ali to je i trebalo jer nikad nasi mediji ne bi dosli do tog saznanja i za hajka i pritisak za posjetu je krenuo od nas sa foruma.
Ali eto bar nesto napomenem da ima razloga za optimizam i da se nesto radi a ne da bih nekog iritirao ma kako ko shvatio.
Nece bas skoro biti poznato javnosti ali nece se ni zabavit.

Koga boli qrac za sportske medije u bih, kada postanu pravi novinari a prestanu biti kontent kreatori mozda im i dam mrvu postovanja
naprijed rejal
-
- Kontakt:
Dobar igrac u svojim kategorijama jako je dominantan zbog visine(196)vidit cemo kakav ce bit koliko ce to moc dolazit do izrazaja u prvom timu,ali sto se tice mladjih kategorija i toga,vec je igro za u15 repku i on je nas igrac 200% iako ima Hrvatski pasos i na osnovu njega ide u Wolfsburg prije 18. Godine.
-
- Kontakt:
Ne naprotiv, koga boli **** za propale bosanske forumaše registrovane 20 god ostarili na forumu i ne znaju dalje niti mogu osim pokušaji omalovažavanja nekog da bi sebe uzdigli. Odlike balijskog hujhudskog karaktera. Što bi meni imponovalo na forumu gdje sam anoniman.Sveti je napisao/la: ↑06 feb 2023, 08:53To ti je jako imponovalo jer to stoti put ponavljas kako je se desiloImajednabrigada je napisao/la: ↑05 feb 2023, 21:47Nije druže, mada je i kod Ibrahima otvoreno ali nece jos da donosi odluku o tome jer momak je juniior mlađi tek a nece ti taj sad doci u našu u19
Nece bas skoro biti poznato javnosti ali nece se ni zabavit.![]()
Koga boli qrac za sportske medije u bih, kada postanu pravi novinari a prestanu biti kontent kreatori mozda im i dam mrvu postovanja
A pravi forumaši i iskreni najvijači koji imaju svoj privatan život i na forumu su iz hobija i ljubavi prema repki i koji ne glume glavne Baje na anonimnom forumu vec su sinoc dobili info kao i uvijek.
Ti budi od koristi i vecina ovih drugih lezilebovića, saznaj nesto, pomogni ...svaki dan ponavljaj , i neka ti imponuje s pravom cak bi te i ja stalno spomenuo ali ne da bi te hvalio vec na neki način dao zahvanost i podrsku za trud i ustrajnost.
-
- Kontakt:
P.s. Ima još jedan medij koji radi iskreno na dobrobiti repke i par novinara privatno ostalo sve uhljebi.Imajednabrigada je napisao/la: ↑06 feb 2023, 10:39Ne naprotiv, koga boli **** za propale bosanske forumaše registrovane 20 god ostarili na forumu i ne znaju dalje niti mogu osim pokušaji omalovažavanja nekog da bi sebe uzdigli. Odlike balijskog hujhudskog karaktera. Što bi meni imponovalo na forumu gdje sam anoniman.Sveti je napisao/la: ↑06 feb 2023, 08:53To ti je jako imponovalo jer to stoti put ponavljas kako je se desiloImajednabrigada je napisao/la: ↑05 feb 2023, 21:47
Nije druže, mada je i kod Ibrahima otvoreno ali nece jos da donosi odluku o tome jer momak je juniior mlađi tek a nece ti taj sad doci u našu u19
Nece bas skoro biti poznato javnosti ali nece se ni zabavit.![]()
A pravi forumaši i iskreni najvijači koji imaju svoj privatan život i na forumu su iz hobija i ljubavi prema repki i koji ne glume glavne Baje na anonimnom forumu vec su sinoc dobili info kao i uvijek.
Ti budi od koristi i vecina ovih drugih lezilebovića, saznaj nesto, pomogni ...svaki dan ponavljaj , i neka ti imponuje s pravom cak bi te i ja stalno spomenuo ali ne da bi te hvalio vec na neki način dao zahvanost i podrsku za trud i ustrajnost.
De @brigada pošalji i meni info da vidim Jel sta vrijedno pažnje 

@brigadir se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega. Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj bih funkcioniše 

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 83 gosta.