19vendetta87 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 13:15Igraju sa Zeleznicarom iz Panceva, ali su se sj.ebali i stavili da igraju protiv nas![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
19vendetta87 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 13:15Igraju sa Zeleznicarom iz Panceva, ali su se sj.ebali i stavili da igraju protiv nas![]()
Ovcina nema jos rijesen status u Velezu. Nije jos raskinuo ugovor.
nemoj bgt nafuravanja sa treninga zadnji put kad sam citao ovakve opise bili su opisi skijasevih treninga iz Slovenije, pa kad je izasao sa trojicom napadaca u derbiju sok i nevjericamanijacikonjic87 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:10dan kao i svaki drugi.. oko pola 5 - 5 lagno palim auto i skoknem na trening..
večeras dolazim uvjezbavaju napad odbranu ajde normala a onda ŠOK I NEVJERICA.. Željezničar uvježbava centaršut iz trka iz mjesta na prvi dodir na 2 dodira..
još uvijek mislim da pogrešnog Želju pratim čitave pripreme.. nismo ovo mi svega mi![]()
al šalu na stranu atmosfera na treninzima top.. svi rade punom parom.. vide se neke nove stvari nema izbij nabij taktike kao da se i edis transformirao i da je shvatio neke stvari..
elem da ne peglam sutra ce nam stvari biti dosta jasnije i imat cemo malo realniju sliku gdje se nalazimo ali po ovom sto vidim na treninzima i zalaganju i uigravanju nekih novih akcija i taktika mislim da top 3 neće doći u pitanje sekunde jedne..
ma samo da ne budem jedini šokiran izborom vježbe i ništa više
Centarsut Pozdera, Stevo vraca glavom za Lendrica koji fata volej i to je 1:0 sa igracem manje! HahhahhaRobust je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:12nemoj bgt nafuravanja sa treninga zadnji put kad sam citao ovakve opise bili su opisi skijasevih treninga iz Slovenije, pa kad je izasao sa trojicom napadaca u derbiju sok i nevjericamanijacikonjic87 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:10dan kao i svaki drugi.. oko pola 5 - 5 lagno palim auto i skoknem na trening..
večeras dolazim uvjezbavaju napad odbranu ajde normala a onda ŠOK I NEVJERICA.. Željezničar uvježbava centaršut iz trka iz mjesta na prvi dodir na 2 dodira..
još uvijek mislim da pogrešnog Želju pratim čitave pripreme.. nismo ovo mi svega mi![]()
al šalu na stranu atmosfera na treninzima top.. svi rade punom parom.. vide se neke nove stvari nema izbij nabij taktike kao da se i edis transformirao i da je shvatio neke stvari..
elem da ne peglam sutra ce nam stvari biti dosta jasnije i imat cemo malo realniju sliku gdje se nalazimo ali po ovom sto vidim na treninzima i zalaganju i uigravanju nekih novih akcija i taktika mislim da top 3 neće doći u pitanje sekunde jedne..![]()
![]()
![]()
nista lose hvala sto prenosis info al me podsjetilo na taj vakat![]()
Jašarević je u Švedskoj odigrao fin broj utakmica i na štoperskoj poziciji tako da i on može uletit tu ako zatreba.
Postoji priča ako izganja slobodne papire da bi mogao kod nas, ali to je realno promil šanse, završit će on na tribinama do kraja sezone
Austinpowers je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:22Centarsut Pozdera, Stevo vraca glavom za Lendrica koji fata volej i to je 1:0 sa igracem manje! HahhahhaRobust je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:12nemoj bgt nafuravanja sa treninga zadnji put kad sam citao ovakve opise bili su opisi skijasevih treninga iz Slovenije, pa kad je izasao sa trojicom napadaca u derbiju sok i nevjericamanijacikonjic87 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:10dan kao i svaki drugi.. oko pola 5 - 5 lagno palim auto i skoknem na trening..
elem da ne peglam sutra ce nam stvari biti dosta jasnije i imat cemo malo realniju sliku gdje se nalazimo ali po ovom sto vidim na treninzima i zalaganju i uigravanju nekih novih akcija i taktika mislim da top 3 neće doći u pitanje sekunde jedne..![]()
![]()
![]()
nista lose hvala sto prenosis info al me podsjetilo na taj vakat![]()
Momak ima volju da dodje, nase je dijete. Jedina je prepreka raskid ugovora sa Velezom. Ako se zavrsi na vrijeme vjerojatno ce kod nas.
Zato smo osjedili ko drug Tale ,onomad....Robust je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:34Austinpowers je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:22Centarsut Pozdera, Stevo vraca glavom za Lendrica koji fata volej i to je 1:0 sa igracem manje! Hahhahha
I onda ima neko nesto lose reci za malica a ova krampa nam bila lijevi bek![]()
![]()
, kakvih smo se sve "igracina" nagledali u zadnjih nekoliko sezona dobro smo svi pri pameti
![]()
Željezničar će sutra odigrati pripremnu utakmicu sa Širokim Brijegom. Susret u Konjicu se igra od 14:00 sati.