AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Golman totalna rupa i dalje stoji na golu. Gabbia kikser teški u prvih 11, gotov igrač Kjaer(ima još malo kuveta) je pored njega. Messias(poluigrač) da bude na sredini. Leao kao najbolji igrač na klupi. Istrošeni Giroud i dalje će biti cijeđen. Origi je i dalje enigma. Rebić, Leao, Adli, CdK, Vranckx, Thiaw na klupi. Sve ijedna bolja opcija nego što su gore nabrojani.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Dzeka ce da puni sadaOldFashioned je napisao/la: ↑05 feb 2023, 18:57Nikada sa manje entuzijazma nisam čekao ne samo derbi nego bilo koju Milanovu utakmicu..
- OldFashioned
- Kontakt:
Cuclaš li išta drugo osim k... i banova moj Gortezka ?Solitude je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:02Dzeka ce da puni sadaOldFashioned je napisao/la: ↑05 feb 2023, 18:57Nikada sa manje entuzijazma nisam čekao ne samo derbi nego bilo koju Milanovu utakmicu..
![]()
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Razumio bi insan ovaj potez sa Messiasom da su svi veznjaci van pogona, ali imaš tri vezna igrača na klupi a tebi pokušaj od krilnog igrača igra na sredini terena.
Nadam se da je ovo samo trenutak ludila prije otkaza.
4-1 za Inter noćas lagano.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
Romagnoli13 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:04Razumio bi insan ovaj potez sa Messiasom da su svi veznjaci van pogona, ali imaš tri vezna igrača na klupi a tebi pokušaj od krilnog igrača igra na sredini terena.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovo će biti taktika brani se kako znaš(a ne znaju) i napucaji loptu na dva stuba u napadu.
- Romagnoli13
- Kontakt:
To bi bio suicid za ovaj klub.OldFashioned je napisao/la: ↑05 feb 2023, 19:46Baš me zanima ima li ovo izostavljanje Lea već nekoliko puta iz prvog sastava ikakve veze sa njegovim odugovlačenjem potpisa na novi ugovor.
Dobijam prave flešbekove na Giampaola. 
Mislio sam da ne može gore od onog kad mu je Suso igrao desetku i Borini kao veznjak, ali ovaj ga pokušava nadmašiti.

Mislio sam da ne može gore od onog kad mu je Suso igrao desetku i Borini kao veznjak, ali ovaj ga pokušava nadmašiti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Nagradno pitanje za 1000km.
Nakon koliko ubačaja u 16-erac primamo prvi gol
- Romagnoli13
- Kontakt:
Prvi ili drugi ozbiljniji napad, očekuj zaostatak.OldFashioned je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:19Nagradno pitanje za 1000km.
Najgore od svega što i Inter ima par poluigrača u prvih 11, ali su makar na svojim pozicijama. Acerbi, Darmian, Di Marco, Mayktharian, sve su to polovnjaci.
- OldFashioned
- Kontakt:
Najjače mi je kako brane prekide, približe se svi na 3m od golmana koji je svakako zakucan za svoju liniju.Romagnoli13 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:22Prvi ili drugi ozbiljniji napad, očekuj zaostatak.OldFashioned je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:19Nagradno pitanje za 1000km.
Najgore od svega što i Inter ima par poluigrača u prvih 11, ali su makar na svojim pozicijama. Acerbi, Darmian, Di Marco, Mayktharian, sve su to polovnjaci.
I onda ti dođe glupi ćelavac i izjavi kako moramo bolje braniti prekide, pa zar nisi ništa naučio hablećino.....

Što kažeš i ovi s druge strane imaju svoja drva ali barem igraju na prirodnim pozicijama.
Vala samo je Mkhtarjan polovnjak među njima, prva trojica igraju kao Đeko (čitaj: iznad svih očekivanja). Al dobro evo Broz se oporavio tako da ćemo i njega posjest na klupu ubrzoRomagnoli13 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:22Acerbi, Darmian, Di Marco, Mayktharian, sve su to polovnjaci.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Romagnoli13
- Kontakt:
Vala brate ako su Di Marco i Darmian klasni igrači, onda je to i Krunić. Bezveze igrači, daleko od nekog kvaliteta.Biscione je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:27Vala samo je Mkhtarjan polovnjak među njima, prva trojica igraju kao Đeko. Al dobro evo Broz se oporavio tako da ćemo i njega posjest na klupu ubrzoRomagnoli13 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:22Acerbi, Darmian, Di Marco, Mayktharian, sve su to polovnjaci.
Zavisi kako gledas i sa koje strane, ja bi prije rekao i da je primoran ovako, jer nema hud koga ubacit, kad je sve 'tanko'
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Gledaj Liverpoola, ne valja Klop jel, ili je do igraca?

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Kakav zicer Tata skinu, nema se više pravo niko žaliti na njega. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Očekivano, potpuno pogubljeni igrači u formaciji koju nikad ne igraju.
Hvala Pioli doktore
Hvala Pioli doktore
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.