19vendetta87 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 13:15Igraju sa Zeleznicarom iz Panceva, ali su se sj.ebali i stavili da igraju protiv nas![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- kolezeljovac
- Kontakt:
Je li Ara ograjiso, zna li neko? Kakve su ovo objave po društvenim mrežama?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Ne smarajte vise sa arom i objavama svaki drugi post, veci mi cirkus pravimo nego on, ako je njegov profil uopste.
-
farisbond245
- Kontakt:
Izgleda da se pregovara i sa Ovčinom
Ovcina nema jos rijesen status u Velezu. Nije jos raskinuo ugovor.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- manijacikonjic87
- Kontakt:
dan kao i svaki drugi.. oko pola 5 - 5 lagno palim auto i skoknem na trening..
večeras dolazim uvjezbavaju napad odbranu ajde normala a onda ŠOK I NEVJERICA.. Željezničar uvježbava centaršut iz trka iz mjesta na prvi dodir na 2 dodira..
još uvijek mislim da pogrešnog Želju pratim čitave pripreme.. nismo ovo mi svega mi
al šalu na stranu atmosfera na treninzima top.. svi rade punom parom.. vide se neke nove stvari nema izbij nabij taktike kao da se i edis transformirao i da je shvatio neke stvari..
elem da ne peglam sutra ce nam stvari biti dosta jasnije i imat cemo malo realniju sliku gdje se nalazimo ali po ovom sto vidim na treninzima i zalaganju i uigravanju nekih novih akcija i taktika mislim da top 3 neće doći u pitanje sekunde jedne..
večeras dolazim uvjezbavaju napad odbranu ajde normala a onda ŠOK I NEVJERICA.. Željezničar uvježbava centaršut iz trka iz mjesta na prvi dodir na 2 dodira..
još uvijek mislim da pogrešnog Želju pratim čitave pripreme.. nismo ovo mi svega mi
al šalu na stranu atmosfera na treninzima top.. svi rade punom parom.. vide se neke nove stvari nema izbij nabij taktike kao da se i edis transformirao i da je shvatio neke stvari..
elem da ne peglam sutra ce nam stvari biti dosta jasnije i imat cemo malo realniju sliku gdje se nalazimo ali po ovom sto vidim na treninzima i zalaganju i uigravanju nekih novih akcija i taktika mislim da top 3 neće doći u pitanje sekunde jedne..
Mi smo Željini, Željo je naš !
nemoj bgt nafuravanja sa treninga zadnji put kad sam citao ovakve opise bili su opisi skijasevih treninga iz Slovenije, pa kad je izasao sa trojicom napadaca u derbiju sok i nevjericamanijacikonjic87 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:10dan kao i svaki drugi.. oko pola 5 - 5 lagno palim auto i skoknem na trening..
još uvijek mislim da pogrešnog Želju pratim čitave pripreme.. nismo ovo mi svega mi![]()
nista lose hvala sto prenosis info al me podsjetilo na taj vakat
- manijacikonjic87
- Kontakt:
ma samo da ne budem jedini šokiran izborom vježbe i ništa više
Mi smo Željini, Željo je naš !
- Austinpowers
- Kontakt:
Centarsut Pozdera, Stevo vraca glavom za Lendrica koji fata volej i to je 1:0 sa igracem manje! HahhahhaRobust je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:12nemoj bgt nafuravanja sa treninga zadnji put kad sam citao ovakve opise bili su opisi skijasevih treninga iz Slovenije, pa kad je izasao sa trojicom napadaca u derbiju sok i nevjericamanijacikonjic87 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:10dan kao i svaki drugi.. oko pola 5 - 5 lagno palim auto i skoknem na trening..
još uvijek mislim da pogrešnog Želju pratim čitave pripreme.. nismo ovo mi svega mi![]()
elem da ne peglam sutra ce nam stvari biti dosta jasnije i imat cemo malo realniju sliku gdje se nalazimo ali po ovom sto vidim na treninzima i zalaganju i uigravanju nekih novih akcija i taktika mislim da top 3 neće doći u pitanje sekunde jedne..![]()
![]()
![]()
nista lose hvala sto prenosis info al me podsjetilo na taj vakat![]()
VTZ
Jašarević je u Švedskoj odigrao fin broj utakmica i na štoperskoj poziciji tako da i on može uletit tu ako zatreba.
Dajte Ovcinu i Hodzica pa da pocne vise to prvenstvo
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Postoji priča ako izganja slobodne papire da bi mogao kod nas, ali to je realno promil šanse, završit će on na tribinama do kraja sezone
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Austinpowers je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:22Centarsut Pozdera, Stevo vraca glavom za Lendrica koji fata volej i to je 1:0 sa igracem manje! HahhahhaRobust je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:12nemoj bgt nafuravanja sa treninga zadnji put kad sam citao ovakve opise bili su opisi skijasevih treninga iz Slovenije, pa kad je izasao sa trojicom napadaca u derbiju sok i nevjericamanijacikonjic87 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:10dan kao i svaki drugi.. oko pola 5 - 5 lagno palim auto i skoknem na trening..
elem da ne peglam sutra ce nam stvari biti dosta jasnije i imat cemo malo realniju sliku gdje se nalazimo ali po ovom sto vidim na treninzima i zalaganju i uigravanju nekih novih akcija i taktika mislim da top 3 neće doći u pitanje sekunde jedne..![]()
![]()
![]()
nista lose hvala sto prenosis info al me podsjetilo na taj vakat![]()

I onda ima neko nesto lose reci za malica a ova krampa nam bila lijevi bek
Momak ima volju da dodje, nase je dijete. Jedina je prepreka raskid ugovora sa Velezom. Ako se zavrsi na vrijeme vjerojatno ce kod nas.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Hoce li biti prenos tekme sutra, ako igramo u Konjicu kontam da mozda nece moci obezbjediti prenos?
Zato smo osjedili ko drug Tale ,onomad....Robust je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:34Austinpowers je napisao/la: ↑05 feb 2023, 20:22Centarsut Pozdera, Stevo vraca glavom za Lendrica koji fata volej i to je 1:0 sa igracem manje! Hahhahha
I onda ima neko nesto lose reci za malica a ova krampa nam bila lijevi bek![]()
![]()
, kakvih smo se sve "igracina" nagledali u zadnjih nekoliko sezona dobro smo svi pri pameti
![]()
Jer si JEDAN JEDINI...........
Željezničar će sutra odigrati pripremnu utakmicu sa Širokim Brijegom. Susret u Konjicu se igra od 14:00 sati.
Ukoliko bude tehničkih mogućnosti, a zbog radova na stadionu, utakmica će biti u direktnom video prenosu u saradnji sa www.sp.ort1.ba.
Ja bih prije Karica i Drinu koristio kao u21 nego Becu,Beca je dobio previse prostora i pokazao je premalo,a da ne pricam o zalaganju i borbi. Imam osjecaj da sa njim krecemo sa igracem manje,a opet sa druge strane nista nas ne kosta probati sa Karicem,pitari realno rade dobar posao sa golmnima koji su im bili u21
A mozda se i Karic pokaze pa za 2 godine ga budemo mogli.
A mozda se i Karic pokaze pa za 2 godine ga budemo mogli.
-
Manijakalnost99
- Kontakt:
Ako nista imamo izbora za u21 mozemo rotirati i nismo prisiljeni odredjenog igraca drzati na terenu
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 25 gostiju.