FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Evo na primjeru Lacroix-a mogli ste vidjeti zašto je Kovač kancer za svlačionicu. Čitava ekipa igra ko qrac i on se obruši na jednog igrača i izbaci ga u 30. minuti. To je u Bayi radio pri manjim rezultatima. Znao je Mullera izbacit na poluvremenu. Glup trener jednostvano.
-
- Kontakt:
Mogao bi Kimmich dobiti crveni do kraja
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Mrzim kad ovako Musiala sa 5 metara ode 15 u rikverc
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Realno Wolfsburg je mogao uvalit još 2. Pavard sa svojim karafekama, gdje on ondje izlazi da mi je znat.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dosta neodgovornosti, nevjerovatno kako se gube.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Goretzka mi je definitivno najmrži igrač u posljednje vrijeme.
- farinelli123
- Kontakt:
Davies i Goretzka najgori
Cancelo i Sane su dobri , ali previse su se opustili
Musiala previse hoce , mora bolje da reaguje
Pavard se pogubio nakon 30 minute zato smo primili gol.
Cancelo i Sane su dobri , ali previse su se opustili
Musiala previse hoce , mora bolje da reaguje
Pavard se pogubio nakon 30 minute zato smo primili gol.
Da ga hoće kidnapovati romi u Minhenu, opljačkat i deportovat ko bijelo roblje u Zenicu, a da ga tamo radnici Arcelor Mittala zavežu za prugu u krugu firme i da ga ljuti mašinovođa pregazi u trećoj. Jedino tako smo sigurni da neće ništa usrat u LP.farinelli123 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 18:21Gledam meč đuričkom oka, ali me uzbuđuje tvoj komentar.![]()
- Omerbavarac
- Kontakt:
Govor tijela je cudan, nema tu one prepoznatljive kohezije, povezanosti iz koje ce proizilaziti prilike.
Ovako je sve nesto na silu i na individualni pokusaj.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Brate 3-1 je, nije Wolfsburg zabio 3 gola sam sebiOmerbavarac je napisao/la: ↑05 feb 2023, 18:26Govor tijela je cudan, nema tu one prepoznatljive kohezije, povezanosti iz koje ce proizilaziti prilike.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Loš je ovo. Samo imaju sreće.
Evo opet Lacroix u kadru. Još jedna loša stvar Kovača je da on igrače ubjeđuje da je on upravu i da nije do njeg na terenu, nego do igrača. Tako pretpostavljam da je na poluvremenu Lacroixu objašnjavao kako ga je žrtvovao da Wolf postigne taj gol. A u suštini dali bi ga svakako..
Sad Goretzka drži vezu. Vežite se polijećemo
Zasluzeno hladjenje, nek odmori malo. Mozda je i namjerno, hoce odmor 

-
- Kontakt:
Called it. Kakav glupan i kakva dva žuta dobi

- Omerbavarac
- Kontakt:
Slazem se ali ovo nije ni blizu onaj Bayern iz oktobra i novembra.harden je napisao/la: ↑05 feb 2023, 18:36Brate 3-1 je, nije Wolfsburg zabio 3 gola sam sebiOmerbavarac je napisao/la: ↑05 feb 2023, 18:26Govor tijela je cudan, nema tu one prepoznatljive kohezije, povezanosti iz koje ce proizilaziti prilike.
Skoro im nista polazi za rukom.
Eto sad je i Kimmich ostavio ekipu na cjedilu.
Bolje da si isao glasat za gradonacelnika nego sto ovdje lupas gluposti. Kako koji dan prolazi sve vise bacas na one debilne trolove tipa Bojkoks Epidaurus itd. Sta ti je uradio Goretzka druze, na sta bi ti licio vezni red sa Sabitzerom Tita ti? S njim smo uzeli LP ako se dobro sjecam. Nije u formi sad trenutno i Boze moj, popravit ce se.coelho41 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 18:25Da ga hoće kidnapovati romi u Minhenu, opljačkat i deportovat ko bijelo roblje u Zenicu, a da ga tamo radnici Arcelor Mittala zavežu za prugu u krugu firme i da ga ljuti mašinovođa pregazi u trećoj. Jedino tako smo sigurni da neće ništa usrat u LP.farinelli123 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 18:21Gledam meč đuričkom oka, ali me uzbuđuje tvoj komentar.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.