English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Bazinga12345
- Kontakt:
Re: English Premier League
Ispravite me ako grijesim, ali ovaj sudija se cini ocajnim...
Jedan od nesposobnijih sudija u Engleskoj, a to govori mnogo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Da neko pita Lewisa, Walkera i ostatak klape šta igraju noćas, vjerujem da ne bi znali odgovoriti
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Erling opet nevidljiv protiv ozbiljne ekipe.
Ovo baš, pogotovo dijete nesretno, apsolutno nikakvu ulogu na terenu nema, isto igrač manje.Romagnoli13 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 18:01Da neko pita Lewisa, Walkera i ostatak klape šta igraju noćas, vjerujem da ne bi znali odgovoriti
Tragedija je šta Pep radi, isto da ga neko puškom natjerao da izvede i smislu najgoru moguću opciju za svoju ekipu. Kreten i to je to, nema mu pomoći.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
U dr pol kadaih raznesu ponovoce Pep biti genijalacbodi123 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 18:06Ovo baš, pogotovo dijete nesretno, apsolutno nikakvu ulogu na terenu nema, isto igrač manje.Romagnoli13 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 18:01Da neko pita Lewisa, Walkera i ostatak klape šta igraju noćas, vjerujem da ne bi znali odgovoriti
Tragedija je šta Pep radi, isto da ga neko puškom natjerao da izvede i smislu najgoru moguću opciju za svoju ekipu. Kreten i to je to, nema mu pomoći.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Chapman1886
- Kontakt:
hahahah ma nema pep uvjek pobijedi sam sebe , njega nikad ne pobijede drugi treneri i ekipe samo on sam sebe 
kakvi sektaši idite se lječte gori ste od idelopoklenika u meki za vrijeme poslanika as

kakvi sektaši idite se lječte gori ste od idelopoklenika u meki za vrijeme poslanika as
Samo Sloboda | COYG
Pa lik da nije tvrdoglav kao magarac, sigurno bi imao jos barem jednu ligu prvaka. Cancelo ti jedno vrijeme jedan od najvaznijih igraca, a onda visak. Ove godine bi bila prava steta da City uzme prvaka, Arsenal igra puno ljepsi nogomet i nadam se da ce izdrzati do kraja.
⚽FK Garaže⚽
Al ovog sudije, kakvo uzasno vođenje tekme
- Romagnoli13
- Kontakt:
Momčić svaki duel gubi. Ne zna šta igra. Potpuno bez pozicije. Zaista čudna odluka.bodi123 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 18:06Ovo baš, pogotovo dijete nesretno, apsolutno nikakvu ulogu na terenu nema, isto igrač manje.Romagnoli13 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 18:01Da neko pita Lewisa, Walkera i ostatak klape šta igraju noćas, vjerujem da ne bi znali odgovoriti
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Neće bit genijalac, da je genijalac pogodio bi formaciju i taktiku iz prve i ne bi sad bili u zaostatku. Sad samo može molit boga u drugom kad uvede Kevina da mu spašava guzicu, do njega više ništa nije on je svoje pokazao, apsolutno nadigran u ovih 45 minuta, lekciju dobio od Konteatopnik1 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 18:07U dr pol kadaih raznesu ponovoce Pep biti genijalacbodi123 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 18:06Ovo baš, pogotovo dijete nesretno, apsolutno nikakvu ulogu na terenu nema, isto igrač manje.Romagnoli13 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 18:01Da neko pita Lewisa, Walkera i ostatak klape šta igraju noćas, vjerujem da ne bi znali odgovoriti
Tragedija je šta Pep radi, isto da ga neko puškom natjerao da izvede i smislu najgoru moguću opciju za svoju ekipu. Kreten i to je to, nema mu pomoći.![]()
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pep je bolesni egomanijak, izvodi ovakve gluposti pa ako dobiju pisace se o njemu kao o geniju i vizionaru. Igras mozda najbitniji mec dosad u sezoni i izvodis postavu u kojoj se ne zna ko pije a ko placa.
Kako je Medley los, ovo su neistine 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pep da preuzme Crystal Palace ili Wolfsburg ispao bi iz lige samo tako
Don't believe the hype.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tottenham izgleda kao neka bezveze ekipa koja samo koristi ovaj nered u ekipi Citya.
Totenhemova zadnja linija je toliko očajna na presing. Sva sreća pa se ne prave previše pametni, nego odmah ispucavaju loptu.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Halland trci ko međed matere mi, isto kao da ima čizme rudarke na nogama
Ne kontam ovo kod Totenhema, kao da svako drugi napad Emerson i Perišić mijenjaju strane. 

#Voajeroljupci na respiratorima.
- Chapman1886
- Kontakt:
aha ma preloši su da nije pep genije uzeo loptu i dao gol edersonu bila bi him trica lagano ali ovako genije opet sam sebe pobijedio.. Tottenshit ako ima obraza treba žalbu poslati na evenntujalna tri boda.. Pepov poraz nije njihova pobijeda nmea smisla da him se pišeRomagnoli13 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 18:14Tottenham izgleda kao neka bezveze ekipa koja samo koristi ovaj nered u ekipi Citya.
Samo Sloboda | COYG