ledar je napisao/la: ↑04 feb 2023, 12:51
@bundes
Tnx na objašnjenju. Meni to pomalo liči na slučaj sa Lewatom, gdje mu je Nagelsmann objašnjavao gdje treba stajat: "prema statistici 2000 golova u šesnaestercu najviše ih se postiže upravo tu, na ovoj točki". Lewat: "da, ali ja stojim tamo". Nagel: "o tome ti i pričam, po statistici se na ovoj točki tu daje 20% više golova nego na onoj točki tamo". Lewat: "ma dođem ja na bilo koju točku kad je prilika". Nagel: "biće više prilika kad budeš stajao na ovoj točki tu..."
Vjerojatno stoji da je Tapalović malo previše protežirao Neuera i zanemarivao ostale, pogotovo one koji bi mu mogli bit konkurencija. A što se tiče vratara u mlađim kategorijama pa valjda imate još trenera, nije Toni jedini trener vratara. Ako je to bio problem trebali su mu odmah reći: "ima da treniraš te i te uzraste", i ako ne posluša aj bok je (al moglo bi bit da su mu to samo prišili da podebljaju razlog za pedalu).
Ma arogancija je najveća boljka trenera. Naglesmann misli da sve zna, a ostali ništa ne znaju. Tapalović jeste sigurno štitio Neuera i zbog toga je zaslužio otkaz. Dovoljno vidjeti reakciju Neuera, plače ko curica kakva po intervjuima. Što se tiče omladinskih kategorija, sigurno da imaju svoje trenere golmana, da nemaju to bi značilo da je Tapalović radio ko crnac po čitave dane

. Ali je i Neuer zaslužio otkaz, međutim Tapalović je mala riba a Neuer velika. To je razlika.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.