FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne znam al treba neko nekom reci iz kluba da se ograde posto
Da nas ne uvale u kakvo sranje, mozda je od nekog rusa klub mozda je neki pod sankcijama ko ce znati
Uglavnom oovaj klub postoji i pravi im je ovo profil
Da nas ne uvale u kakvo sranje, mozda je od nekog rusa klub mozda je neki pod sankcijama ko ce znati
Uglavnom oovaj klub postoji i pravi im je ovo profil
-
- Kontakt:
Igraju sa Zeleznicarom iz Panceva, ali su se sj.ebali i stavili da igraju protiv nas 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Jeste sad sam vidio na Zeleznicaroj stranici i oni u Antaliji hahahaha19vendetta87 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 13:15Igraju sa Zeleznicarom iz Panceva, ali su se sj.ebali i stavili da igraju protiv nas![]()
- kolezeljovac
- Kontakt:
Može li neko objasniti kako će izgledati formacija jer teško da možemo igrati sa jednim napadačem? Nisu sigurno sad Krpić i Hodžić tu da bi bili na klupi. Da jednog od njih staviš na krilnog napadača nešto mi je nelogično. Slatke muke 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Jugjesamojedan, dana/u 05 feb 2023, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
- dubioza144
- Kontakt:
Treba bit pametan i ne dovodit ovog Hodzica da je njemu stalo do neceg vec bi trenirao sa ekipom a ovako i bez njega Taman je taman je
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Izgleda nista od Alijagica sad zasad. Stari mu zahtjeva neke uslove. Vidjet cemo u toku dana dal ce se sta promijenit. A valjao bi nam
-
- Kontakt:
- manijacikonjic87
- Kontakt:
ja bih pokušao 4 1 3 2kolezeljovac je napisao/la: ↑05 feb 2023, 13:28Može li neko objasniti kako će izgledati formacija jer teško da možemo igrati sa jednim napadačem? Nisu sigurno sad Krpić i Hodžić tu da bi bili na klupi. Da jednog od njih staviš na krilnog napadača nešto mi je nelogično. Slatke muke![]()
hodzic
amoah stilic santos
koliko je izvodivo i realno ne znam a i u21 pravilo nam pravi problem jer u tom slucaju imas samo drinu koji je u21.. bit ce edis na slatkim mukama realno

eh u slucaju da mali denis potpise mozes pokusati s njim ili drljom prvo poluvrijeme pa na poluvremenu vadit ih i ubacit nekog starijeg i iskusnijeg..
a mozda je najbolja opcija mijenjati golmana haha mada bih ja prije karića stavio umjesto muftića na treninzima je sasvim korektan bio a ono puno vaznije je da je mnogo visočiji od muftića..
Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
I ja da se pitam Karic bi branio, a Drina svakako nema zamjenu sto znaci Drljo,Gasal,Mujic, Krizevac i Muftic ostanu u21 na klupi ne racunajuci Santosa i Amoha koji nemaju nase drzavljantsvo da imaju mi bi sad bili bas rastereceni s ovim u21 pravilom
-
- Kontakt:
Kakav alijagic bespotreban trosak uvedi neko dijete iz akademije nek se kali
Kakvi su nam golmani najgora opcija je tu nesto dirati.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 13:47a mozda je najbolja opcija mijenjati golmana haha mada bih ja prije karića stavio umjesto muftića na treninzima je sasvim korektan bio a ono puno vaznije je da je mnogo visočiji od muftića..
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- manijacikonjic87
- Kontakt:
nesto kontam da mali karić uz ovaj bedem ispred sebe ne može primit koliko ovaj atomski napad može zabitLjoZee je napisao/la: ↑05 feb 2023, 14:45Kakvi su nam golmani najgora opcija je tu nesto dirati.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 13:47a mozda je najbolja opcija mijenjati golmana haha mada bih ja prije karića stavio umjesto muftića na treninzima je sasvim korektan bio a ono puno vaznije je da je mnogo visočiji od muftića..

Mi smo Željini, Željo je naš !
- jointunija
- Kontakt:
Ko ti je Mujić?Manijakalnost99 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 14:11I ja da se pitam Karic bi branio, a Drina svakako nema zamjenu sto znaci Drljo,Gasal,Mujic, Krizevac i Muftic ostanu u21 na klupi ne racunajuci Santosa i Amoha koji nemaju nase drzavljantsvo da imaju mi bi sad bili bas rastereceni s ovim u21 pravilom
Gdje ti je Beća?
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
Becu sam zab hahah
A mujic je onaj malac s posudbe sto se vratio iz Gorazda ne znam sta su s njim rijesili
A mujic je onaj malac s posudbe sto se vratio iz Gorazda ne znam sta su s njim rijesili
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ma najbezbolnije je da opet Drina-Beća budu ta dva U21.
Bender
Galić-Cocalić-Drina-Jašarević
Hodžić(neboder)-Beća
Štilić-Amoah(Santos)
Krpić-Hodžić(Ara)
Jedino da se rotiraju Amoah i Santos mi je rješenje, s tim da Santosa ako je istina što se priča da ne želi produžiti ugovor mogli bi komotno na tribine do ljeta ga otjerati
Edit: Beću obavezno na poluvremenu svake utakmice izbaciti jer je najslabija karika, pogotovo kad se ganja rezultat.
Bender
Galić-Cocalić-Drina-Jašarević
Hodžić(neboder)-Beća
Štilić-Amoah(Santos)
Krpić-Hodžić(Ara)
Jedino da se rotiraju Amoah i Santos mi je rješenje, s tim da Santosa ako je istina što se priča da ne želi produžiti ugovor mogli bi komotno na tribine do ljeta ga otjerati
Edit: Beću obavezno na poluvremenu svake utakmice izbaciti jer je najslabija karika, pogotovo kad se ganja rezultat.
Zadnja izmjena: kolezeljovac, dana/u 05 feb 2023, 15:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- jointunija
- Kontakt:
Nema njega ni na mapi,Kobašević i Efendić su tu.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 15:01Becu sam zab hahah
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Definitivno ništa od njega , očekivao je dečko vjerovatno da će igrati od prve
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
-
- Kontakt:
Samo Alijagic ima strasnu statistiku 33 gola i 5 asistencija u 49 utakmica
Plus igra s 19 u olimpijakos b , normalno je da takav malac ne zeli da grije glupu u nasoj ligi
Plus igra s 19 u olimpijakos b , normalno je da takav malac ne zeli da grije glupu u nasoj ligi
Mislim da je steta za Alijagica pogotovo jer je zasticeno godiste a dobar je. Ara nam se prikljucuje u dan dva.