Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Imal ko od Mostaraca da baci kakvu preporuku za izaći. Nešto za zagrijavanje, pub-kafana pa poslije štagod
-
- Kontakt:
da ne zalazim u teme koje su "zabranjene" na ovoj temi, ali: jeste li čuli za onu Ermiru Mehmeti? ona koja se navodno karala s nekim likom prije 7 godina, danas radi kao notar u Skoplju
Shanklys pub, tamo je ekstra atmosfera ove sezone

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ima Mood bar nedavno se otvorio, ja iskreno nisam bio al kazu da je top. Gastro pub Gonzales takodjer ekstra, tamo se obicno zagrijavamo pred Golden Cube. Ice bar top...
Ne znam sta volis pa eto

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zar?
Kontali smo u Golden cube poslije. Imaš li kakvu kafanu za prije?
ps ne izlazi mi na googleu ovaj Mood bar?
Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 04 feb 2023, 17:09, ukupno mijenjano 2 puta.
matanisunje je napisao/la: ↑04 feb 2023, 16:36da ne zalazim u teme koje su "zabranjene" na ovoj temi, ali: jeste li čuli za onu Ermiru Mehmeti? ona koja se navodno karala s nekim likom prije 7 godina, danas radi kao notar u Skoplju

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nedavno je otvoren, pogledaj na ig moodbar.mostar. To ili Ice prije Cubea.
Vidimo se u Cubeu veceras

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Samo reci koji si podij

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- Marsal
- Kontakt:
Joj večeras mi četvrta noćna zaredom, ne znam više ni ko sam ni šta sam
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Marsal
- Kontakt:
Moja se ne pari jer je nemam, a za njegovu ne znam.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Fantasista
- Kontakt:
Yebena noćna, ja sam svake druge sedmice noćna od pon do petka. Al vremenom se naviknem jbg, sad mi bolje godi nego ove dnevne smjene.
Uprkos gipsuAbdić je na biračko mjesto sa štakama u rukama u bihaćkom naselju Harmani stigao oko 10 sati. Uprkos gipsu na nogama i stepenicama uspio se popeti na prvi sprat nakon čega se uputio ka učionici osnovne škole

100% sportski i krajnje opušten potpis
Šta koristite za razbuđivanje
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.