Taman meni sociologija neće mi biti dosadno

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Taman meni sociologija neće mi biti dosadno
Ma godine je glupo i spominjati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 feb 2023, 12:24Štilić s 35 bez po muke igra ligu, i to svaku po 90 minuta skoro da je igrao. A upitno je to da li mu je karijera bolja od Vrančićeve. Nije mi ni bilo bitno poređenje jer su različite pozicije, ali samo pokazuje da profesionalci igrači i sa 35 mogu dobro igrati. A Vrančiću je 33.
Ma ni slično poređenje, po karijeri je TSS sličan njemu. Vrančić je par nivoa iznad. Wisla, Karpaty, Turci i neki Željezničar a ovdje Paderborn, Darmstadt, Norwich, Stoke.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 feb 2023, 12:24Štilić s 35 bez po muke igra ligu, i to svaku po 90 minuta skoro da je igrao. A upitno je to da li mu je karijera bolja od Vrančićeve. Nije mi ni bilo bitno poređenje jer su različite pozicije, ali samo pokazuje da profesionalci igrači i sa 35 mogu dobro igrati. A Vrančiću je 33.
Ma ja kontam da se naši nisu zajebali, čuj u 9
I to što kažeš. Po CV je ko TSS, ma da Štilić je evidentno par nivoa iznad njega.MortemHz je napisao/la: ↑05 feb 2023, 12:36Ma ni slično poređenje, po karijeri je TSS sličan njemu. Vrančić je par nivoa iznad. Wisla, Karpaty, Turci i neki Željezničar a ovdje Paderborn, Darmstadt, Norwich, Stoke.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 feb 2023, 12:24Štilić s 35 bez po muke igra ligu, i to svaku po 90 minuta skoro da je igrao. A upitno je to da li mu je karijera bolja od Vrančićeve. Nije mi ni bilo bitno poređenje jer su različite pozicije, ali samo pokazuje da profesionalci igrači i sa 35 mogu dobro igrati. A Vrančiću je 33.
Ne zna se šta je gore, sociologija ili teren u Zenici trenutno
Vrancic je dogurao do Premier League sto ova dva ne bi u stanju bila ni u samom prajmu njihovih karijera igrati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 feb 2023, 12:41I to što kažeš. Po CV je ko TSS, ma da Štilić je evidentno par nivoa iznad njega.MortemHz je napisao/la: ↑05 feb 2023, 12:36Ma ni slično poređenje, po karijeri je TSS sličan njemu. Vrančić je par nivoa iznad. Wisla, Karpaty, Turci i neki Željezničar a ovdje Paderborn, Darmstadt, Norwich, Stoke.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 feb 2023, 12:24Štilić s 35 bez po muke igra ligu, i to svaku po 90 minuta skoro da je igrao. A upitno je to da li mu je karijera bolja od Vrančićeve. Nije mi ni bilo bitno poređenje jer su različite pozicije, ali samo pokazuje da profesionalci igrači i sa 35 mogu dobro igrati. A Vrančiću je 33.
Evo baš gledam, 80 nastupa u Bundesligi i cvajti, brutalno yebo te![]()
Shakhtar isti dan igra prijateljsku sa Tbilisijem, ovo sa nama je više jutarnji trening, ili B tim
100%.ElCartel11 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 12:49Vrancic je dogurao do Premier League sto ova dva ne bi u stanju bila ni u samom prajmu njihovih karijera igrati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 feb 2023, 12:41I to što kažeš. Po CV je ko TSS, ma da Štilić je evidentno par nivoa iznad njega.
Uz to ima puno nastupa u Championsipu sto takodje ova dva ne bi bila u stanju igrati. Mozda Stilic i nekako al zaista tesko, Tino nikako
Vrancic (ako dodje) bice vece pojacanje i od Benke i Jajala (gledajuci čitavu karijeru prije dolaska kod nas).
Pa eto, čak TSS ima iskustvo igranja u jačoj ligi a 5 godina je mlađi mada kad bi trenutno birao onda je Štilić bolji. To ti kažem a to je samo Njemačka, gledaj mu nastupe po Engleskoj. 170 nastupa tamo a 145 u Njemačkoj, ima i 90 nastupa u nižim njemačkim ligama kad je bio mlađi..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 feb 2023, 12:41I to što kažeš. Po CV je ko TSS, ma da Štilić je evidentno par nivoa iznad njega.MortemHz je napisao/la: ↑05 feb 2023, 12:36Ma ni slično poređenje, po karijeri je TSS sličan njemu. Vrančić je par nivoa iznad. Wisla, Karpaty, Turci i neki Željezničar a ovdje Paderborn, Darmstadt, Norwich, Stoke.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 feb 2023, 12:24Štilić s 35 bez po muke igra ligu, i to svaku po 90 minuta skoro da je igrao. A upitno je to da li mu je karijera bolja od Vrančićeve. Nije mi ni bilo bitno poređenje jer su različite pozicije, ali samo pokazuje da profesionalci igrači i sa 35 mogu dobro igrati. A Vrančiću je 33.
Ovdje mu može biti imperativ da bude zvijezda, da se o njemu priča i da bude bitan. Dok je negdje tamo samo jedan od istih prosječnih.BegovicRamiz je napisao/la: ↑05 feb 2023, 13:30ma u qurcu su oni ako im je opcija nasa zabokrecina od lige u bilo kakvoj varijanti
donekle mogu shvatiti igrace koji su vezani za maticni klub pa se vrate nekad pri kraju ili kad vide da ne mogu vise ozbiljnog fudbala i to recimo kad se vrte po osrednjim evropskim ekipama
cime ces ti privuci igraca koji je godinama igrao jake lige i utakmice koje su popracene masnim platama i nema nikakvu poveznicuvs tom ekipom
sta mu mozes ponuditi ako ima imalo zdrave ambicije
meni ni dan danas nije jasno kako je Mate onda zavrsio kod nas
ne mislim da je Mario taj tipAmcho1 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 13:58Ovdje mu može biti imperativ da bude zvijezda, da se o njemu priča i da bude bitan. Dok je negdje tamo samo jedan od istih prosječnih.BegovicRamiz je napisao/la: ↑05 feb 2023, 13:30ma u qurcu su oni ako im je opcija nasa zabokrecina od lige u bilo kakvoj varijanti
donekle mogu shvatiti igrace koji su vezani za maticni klub pa se vrate nekad pri kraju ili kad vide da ne mogu vise ozbiljnog fudbala i to recimo kad se vrte po osrednjim evropskim ekipama
cime ces ti privuci igraca koji je godinama igrao jake lige i utakmice koje su popracene masnim platama i nema nikakvu poveznicuvs tom ekipom
jel ti stvarno mislis da su fudbaleri nesto vise placeni u vecini liga nego sto sarajevo placa?BegovicRamiz je napisao/la: ↑05 feb 2023, 13:30ma u qurcu su oni ako im je opcija nasa zabokrecina od lige u bilo kakvoj varijanti
Trenutno korisnika/ca: alacious, Hansestadt, Varijantas8 i 49 gostiju.