On sve vise izgleda kao igrac koji bi mogao biti fina scorerska opcija s klupe.

Krv u žilama mi se ledi kad vidim kaku smo draft klasu biraliNEZALAGANJE je napisao/la: ↑04 feb 2023, 04:34Jos jedna kompetitivna tekma i to do te mjere da je Doc morao vratiti na parket Hardena i Embiida kako ne bi ugrozili pobjedu.
Branham jos jednom fantastican.Ovako igrati i zabijati sa 19 je za svaku pohvalu.![]()
Slijedi nam RRT koji pocinje u ponedjeljak tekmom protiv CHI. Na njemu zelim vidjeti poraze protiv DET i CHA, te pobjedu protiv ATL ako bude moguce.![]()
Stvarno se sva 3 proslogodisnja pika lijepo razvijaju.Milina ih gledati.Grijese oni, ali u svakom vidis jasan potencijal.Doduse, prva je i godina gdje im Pop bas daje sansu, obzirom da je rebuild.Mig_Mig je napisao/la: ↑04 feb 2023, 09:44Krv u žilama mi se ledi kad vidim kaku smo draft klasu biraliNEZALAGANJE je napisao/la: ↑04 feb 2023, 04:34Jos jedna kompetitivna tekma i to do te mjere da je Doc morao vratiti na parket Hardena i Embiida kako ne bi ugrozili pobjedu.
Branham jos jednom fantastican.Ovako igrati i zabijati sa 19 je za svaku pohvalu.![]()
Slijedi nam RRT koji pocinje u ponedjeljak tekmom protiv CHI. Na njemu zelim vidjeti poraze protiv DET i CHA, te pobjedu protiv ATL ako bude moguce.![]()
![]()
To je to u cemu govorim.Znaci, ako bi sad Poeltl isao, to moze samo "skupo" da bude.Nikako drugacije.Raul_64 je napisao/la: ↑04 feb 2023, 19:42Sve zavisi od ponude.
Ako je ponuda pik prve runde koji nema izgleda da ce biti lutrijski , no? cemu to.
Uostalom kako Pacersi su produzili Turnera nema puno ekipa vise s capom Spursa da ;
a) produze / ponude ugovor
b) s/t odrade s nekom ekipom
Imas kontrolu vecu nad njim nego sto bi ugovor rekao.Tako da bi trebala biti neka kombinacija pika,mladog igraca da bude prihvatljiva.
Ne bi ga jeftino prodao jer (u idealnim scenariu) fit sa Hendersonom je ocigledan a takodje bi pomogao Wembiu na startu karijere sto kazes da sprijecis ga Anthony Davis povreda bar dok ne bude nabacio malo vise snage(a i minute bez njega).Ne treba poklonit dobrog igraca al vidjet cemo ponude.
J-Richa bi gledao da pomjerim jer on na kraju dana je udario svoj plafon kao dobrog role playera koji ima vise smisla na drugoj ekipi.Jer iako bolji od nasih nekih mladjih igraca,nije nam u interes da on jede minute njima u ovom procesu razvijanja.Nema svrhe.Neces njemu obavezat ugovor.
A to znaci da bi Westbrook vrlo lako mogao kod nas zavrsit a ja to bas i ne bi volio, cisto sumnjam da bi ga Pop na klupu zakucao, opet sve zavisi koliko bi ekipa bilo uključeno u trade. Pikovi si dobro dosli ali Westbrook nezz bas, mada je vjerojatno da bi on iso u brooklyn a ne kod nas ali opet ajde budi pametan sta bi se moglo sve dogoditi jer u NBAu nista vise nije normalno.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑05 feb 2023, 18:49Kako se zakuhalo ovo oko Irvinga, tako kazu da telefoni "gore" u SAu.![]()
Jedini mi imamo cap prostor da apsorbujemo nezeljene ugovore.Moglo bi biti pik/ova.![]()
Haha kako bi to bilo ludo.. pa koliko bi samo imali pikovaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑05 feb 2023, 18:49Kako se zakuhalo ovo oko Irvinga, tako kazu da telefoni "gore" u SAu.![]()
Jedini mi imamo cap prostor da apsorbujemo nezeljene ugovore.Moglo bi biti pik/ova.![]()
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑07 feb 2023, 00:56Asked Pop about Sochan's growth as an offensive initiator/ball-handler this season:
"He’s wild. He’s doing whatever he wants. I just love watching him. It’s kinda like watching Manu when we first got him — I have no idea what he’s gonna do."
Samo za druga @Mig.![]()
![]()
Taman se probudim i htio da napisem da imam osjecaj da ce danas Poetl otic za dzabe kad ono ispade bas tako.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑09 feb 2023, 09:32The Toronto Raptors are acquiring San Antonio Spurs center Jakob Poeltl for Khem Birch, a protected 2024 first-round draft pick and two future second-round picks
Nije bas cijena kakvu smo ocekivali, ali ocigledno se i Jakobu izaslo u susret da se vrati na mjesto gdje je i poceo karijeru.Za nadati se da nije velika zastita ovog pika.
Rezime je da ipak nismo sacekali ljeto i da na koncu fransiza izgleda nije bila spremna dati njemu 20mil godisnje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.