who is next ?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
nije se ni igralo jučer care.. vjerovatno zbog promjene mjesta priprema nije se mogao naci protivnik.. u pon u 14.00 je tekma sa širokim a 9og igramo sa posušjem..Manijakalnost99 je napisao/la: ↑04 feb 2023, 13:26Nego ljudi kad igramo i s kim igramo
Je li moguce da objave da se igra 3,6 i 9 i nista ni objave sto ss nije igrala jucer utakmica
Svasta ovo samo kod nas ima
Dok pitari svako malo igraju
Eo sad trenutno igraju s nekim ukrajincima dok za 4 dana igraju protiv Shakhtara
Prvo procitaj tekst pa na svaku mi odgovarajmanijacikonjic87 je napisao/la: ↑04 feb 2023, 13:28nije se ni igralo jučer care.. vjerovatno zbog promjene mjesta priprema nije se mogao naci protivnik.. u pon u 14.00 je tekma sa širokim a 9og igramo sa posušjem..Manijakalnost99 je napisao/la: ↑04 feb 2023, 13:26Nego ljudi kad igramo i s kim igramo
Je li moguce da objave da se igra 3,6 i 9 i nista ni objave sto ss nije igrala jucer utakmica
Eo sad trenutno igraju s nekim ukrajincima dok za 4 dana igraju protiv Shakhtara
a ako ces takva poređenja pravit eto ti pitari prati njih.
nisam te ni ispravio nista samo sam potvrdio da se nije igralo tako da ne znam sta bi te mogli obavijestit mozda da su ti na viberu poslali poruku da se nece igrat utakmica..Manijakalnost99 je napisao/la: ↑04 feb 2023, 14:16Prvo procitaj tekst pa na svaku mi odgovarajmanijacikonjic87 je napisao/la: ↑04 feb 2023, 13:28nije se ni igralo jučer care.. vjerovatno zbog promjene mjesta priprema nije se mogao naci protivnik.. u pon u 14.00 je tekma sa širokim a 9og igramo sa posušjem..Manijakalnost99 je napisao/la: ↑04 feb 2023, 13:26Nego ljudi kad igramo i s kim igramo
a ako ces takva poređenja pravit eto ti pitari prati njih.
Napisao sam da se nije jucer igralo i ti meni dodajes nije se ni jucer igralo
Normalno da cu praviti cak i leotar jucer odigra sa hrvatskim drugoligasom 0-0 i pripremaju se u Hrvatskoj koliko ja znam
I kakvo poredjenje ovo nije poredjenje ovo su desavanja
I
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.