mogu li ja ovo pola racuna ko stari korisnik, rekose mi da imam nekakvih 250 maraka popusta da nesto kupim, sta kupiti vi ste preskupi

mogu li ja ovo pola racuna ko stari korisnik, rekose mi da imam nekakvih 250 maraka popusta da nesto kupim, sta kupiti vi ste preskupi
Ja znaci ne mogu dobiti ni ove android boxove ako produzim ni koji kZutiFKS je napisao/la: ↑01 feb 2023, 22:24Ta akcija je samo za potpuno nove korisnikelegenda reala je napisao/la: ↑01 feb 2023, 22:20mogu li ja ovo pola racuna ko stari korisnik, rekose mi da imam nekakvih 250 maraka popusta da nesto kupim, sta kupiti vi ste preskupi![]()
![]()
Za ponudu uređaja se raspitaj na šalteru.
Uveli yebenu ligu Saudijske Arabije radi Ronaldamatanisunje je napisao/la: ↑04 feb 2023, 11:27https://sportklub.rs/ostali-sportovi/os ... djendan-3/
koja patetika, a Arena im uzima sve najbolje
Davno sam to pisao,ni na SK nista bolje nije bilo,katastrofa.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 feb 2023, 16:09vecina stranih poznatih sportskih kanala pojaca do maxa zvuk sa stadiona i navijace, komentator donekle utisan i dosta manje bitan samo mrtvi srpski kanali od svojih komentatora prave glavne zvijezde prenosa
Neka i oni rade, treba neki sporedni kanal za neke sporedne stvari. Prenose ATP, ove lige koje mogu postati bitne radi naših potencijalnih reprezentativaca: Holandsku, Tursku, i tako dalje.
Moze, sto ne bi moglo
Hvala, probam
Kakve veze SK ima s ovim?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.