Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 16. kolo Premijer Lige BiH
Drina-Buducnost 1
Mislim da Drina ima jacu ekipu od Buducnosti,to su pokazali kada su na generalnoj probi odigrali 2:1 protiv Zeljeznicara.Iako porazeni,pokazali su da imaju kvalitet,i mislim da ce pobijediti,ali opstanak je jos daleko.Kao jedinu prednost ekipe iz Banovica vidim to da im se igracki kadar nije uopste izmjenio,dok je Drina imala dosta odlazaka i dolazaka.Vidjecemo.
Leotar-Rudar 1
Pali su i veci klubovi na Policama,i iako bih ja volio od sveg srca,da Prijedorcani trijumfuju,i nabiju Leotar,mislim da od toga nema nista.
Sloboda-Slavija X
Ekipe priblizno istog kvaliteta,remi je najvjerovatniji.
Velez-Zrinjski 2
Gradski derbi,i derbi zacelja.Moje misljenje je da se Zrinjski bolje i kvalitetnije pojacao,tu su neka jaka imena,Markic,Peric,Kutalija...Dobri igraci.Pobjeda Zrinjskog.
Celik-Sarajevo 2
Iako je Celik dobro trgovao u prelaznom roku,Sarajevo je dovelo par dobrih pojacanja,zadrzao kostur ekipe,atmosfera u timu im se popravlja,a i motiv im je naravno da zadrze korak za Sirokim,Zeljeznicarom i Borcem,i da izbore Evropu.
Travnik-Zvijezda 1
Pirota.
Siroki Brijeg-Borac 2
Pokazali smo da mozemo igrati protiv velikih klubova,i ne osramotiti se.Pokazali smo da mozemo izigrati i visestruko skuplju odbranu,i davati golove iz udzbenika.Pokazali smo da mozemo igrati pred 20 000 domacih navijaca.Mislim da Siroki pada,bice tesko,ali 0:1.
Mislim da Drina ima jacu ekipu od Buducnosti,to su pokazali kada su na generalnoj probi odigrali 2:1 protiv Zeljeznicara.Iako porazeni,pokazali su da imaju kvalitet,i mislim da ce pobijediti,ali opstanak je jos daleko.Kao jedinu prednost ekipe iz Banovica vidim to da im se igracki kadar nije uopste izmjenio,dok je Drina imala dosta odlazaka i dolazaka.Vidjecemo.
Leotar-Rudar 1
Pali su i veci klubovi na Policama,i iako bih ja volio od sveg srca,da Prijedorcani trijumfuju,i nabiju Leotar,mislim da od toga nema nista.
Sloboda-Slavija X
Ekipe priblizno istog kvaliteta,remi je najvjerovatniji.
Velez-Zrinjski 2
Gradski derbi,i derbi zacelja.Moje misljenje je da se Zrinjski bolje i kvalitetnije pojacao,tu su neka jaka imena,Markic,Peric,Kutalija...Dobri igraci.Pobjeda Zrinjskog.
Celik-Sarajevo 2
Iako je Celik dobro trgovao u prelaznom roku,Sarajevo je dovelo par dobrih pojacanja,zadrzao kostur ekipe,atmosfera u timu im se popravlja,a i motiv im je naravno da zadrze korak za Sirokim,Zeljeznicarom i Borcem,i da izbore Evropu.
Travnik-Zvijezda 1
Pirota.
Siroki Brijeg-Borac 2
Pokazali smo da mozemo igrati protiv velikih klubova,i ne osramotiti se.Pokazali smo da mozemo izigrati i visestruko skuplju odbranu,i davati golove iz udzbenika.Pokazali smo da mozemo igrati pred 20 000 domacih navijaca.Mislim da Siroki pada,bice tesko,ali 0:1.
- KB-TM87
- Kontakt:
Drina-Buducnost 1x
- Dosadna utakmica
Leotar-Rudar 1
- Police tvrđava.
Sloboda-Slavija 1
- Isto što i Police.
Velež-Zrinjski 1
- Izroniće Velež za one što ga vole.
Čelik-Sarajevo 1
- Iz penala.
Travnik-Zvijezda 1
- Pirota = Camp Nou
Siroki Brijeg-Borac
- Široki duplo bolji
Željezničar-Olimpic 1
- Najsigurniji par.
- Dosadna utakmica
Leotar-Rudar 1
- Police tvrđava.
Sloboda-Slavija 1
- Isto što i Police.

Velež-Zrinjski 1
- Izroniće Velež za one što ga vole.
Čelik-Sarajevo 1
- Iz penala.
Travnik-Zvijezda 1
- Pirota = Camp Nou
Siroki Brijeg-Borac
- Široki duplo bolji
Željezničar-Olimpic 1
- Najsigurniji par.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Drina - Budućnost 1 - Mislim da se Drina u odnosu na Budućnost dosta pojačala i za razliku od jesenjeg dijela sigurno je duplo jača, ovde očekujem laganu pobjedu mada ako teren bude loš može biti svašta
Leotar - Rudar 1 - Ovde je po meni pobjeda Leotara, dobri stari rezultat 2:1 iz 2 u 1
Sloboda - Slavija 1 - Sve osim pobjede Slobode je iznenađenje
Velež - Zrinjski 2 - Mostarski derbi, i za jedne i za druge biće ovo presudna utakmica u borbi za opstanak, mislim da će ipak pobjeda biti na strani Zrinjskog
Željezničar - Olimpic 1 - Čista pobjeda Željezničara
Čelik - Sarajevo X - Još jedan derbi, rezultat će sigurno biti nerješen a moglo bi biti 2:2
Travnik - Zvijezda X - Ovde bi vrlo lako mogao da pobjedi Travnik ali poznajući Zvijezdu ipak veću prednost dajem X
Široki Brijeg - Borac X - Borac na putu za titulu ima zaista težak posao, Široki Brijeg, teška utakmica, na kraju će bti 0:0 i naravno X
Leotar - Rudar 1 - Ovde je po meni pobjeda Leotara, dobri stari rezultat 2:1 iz 2 u 1
Sloboda - Slavija 1 - Sve osim pobjede Slobode je iznenađenje
Velež - Zrinjski 2 - Mostarski derbi, i za jedne i za druge biće ovo presudna utakmica u borbi za opstanak, mislim da će ipak pobjeda biti na strani Zrinjskog
Željezničar - Olimpic 1 - Čista pobjeda Željezničara
Čelik - Sarajevo X - Još jedan derbi, rezultat će sigurno biti nerješen a moglo bi biti 2:2
Travnik - Zvijezda X - Ovde bi vrlo lako mogao da pobjedi Travnik ali poznajući Zvijezdu ipak veću prednost dajem X
Široki Brijeg - Borac X - Borac na putu za titulu ima zaista težak posao, Široki Brijeg, teška utakmica, na kraju će bti 0:0 i naravno X
Zadnja izmjena: B o X, dana/u 22 feb 2011, 11:49, ukupno mijenjano 1 put.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Jeli 1 ili X?B o X je napisao/la:Široki Brijeg - Borac 1 - Borac na putu za titulu ima zaista težak posao, Široki Brijeg, teška utakmica, na kraju će bti 0:0 i naravno X
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
- Kontakt:
FK "Drina" (Zvornik)[/b] - FK "Budućnost" (Banovići)1:0 Mislim da cemo ovdje pasti bez ispaljenog metka. Jedina nasa prednost je sto imamo dosta iskusniju ekipu od Drine,na nasoj strani je iskustvo igraca koji su puno godina proveli igrajuci u PL,stoga ne bi bilo veliko iznenadjenje i ako odnesemo bod iz Zvornika. Volio bih da samo ne odem dzaba na utakmicu,da bude dobra,prava prvenstvena,ali evo kakvo nam je vrijeme,cisto sumnjam da ce to biti 'dobra' utakmica
FK "Leotar" (Trebinje) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1:1,mislim da ce to oni podijeliti. Ekipu Rudara sam gledao i po mom misljenju lijepo igraju,stoga bod ne bi bio veliko iznenadjenje,mada sa Polica tesko ko da nosi bodove
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) 1:0,mislim da ce komsije uzeti ovo sa dosta muke,iako Slavija,kolko sam mogao pratiti je ekipa u raspadu.
FK "Velež" (Mostar) - HŠK "Zrinjski" (Mostar) 1:1,Velez dosta izmijenio ekipu i mozda su u blagoj prednosti. Koliko sam mogao upratiti ekipa Zrinjskog takodje promijenila nekoliko igraca i mislim da su losiji u odnosu na jesenje dio prvenstva,ali i tako oslabljena mislim da moze do boda u Vrapcicima. Neka protekne sve u najboljem redu bez sukoba navijaca
FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 2:0,Zeljo dosta kvalitetno odradio pripreme i ako zele da se ukljuce u borbu za titulu ne smiju gubiti bodove na Grbavici
NK "Čelik" (Zenica) - FK "Sarajevo" (Sarajevo) 1:1, ovdje je sve moguce. Sarajevo dosta dobro,ali poznavajuci rivalitet,mislim da je najblize nerijesenom rezultatu. Kvalitet na strani Sarajlija,borbenost na strani Celika mirise na X
NK "Travnik" (Travnik) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 1:2,mislim da bi ovdje mogla biti jedina gostujuca pobjeda. Ekipa Travnika je sakupila dosta bodova i nisu u opasnoj zoni,stoga tri boda im ne bi puno pomogla da krenu u sami vrh,a ni zbog poraza nece strahovati od ispadanja iz PL. Zvijezda je ekipa koja igra dosta lijepo na strani i predvodjena iskusnim Zoranom Curguzom mislim da moze bar do nerijesenog rezultata ako ne do pobjede u ovoj utakmici
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Borac" (Banja Luka) 2:1, Široki se pobjedom priblizava Borcu. Borac tesko da moze do boda jer im je otislo dosta kvalitetnih igraca,prije svega stoper Vule Trivunovic koji je po mom misljenje bio jedan od tri najbolja igraca u PL
P.S. Ako moze neko da napise kad i u koje vrijeme se igraju utakmice
FK "Leotar" (Trebinje) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1:1,mislim da ce to oni podijeliti. Ekipu Rudara sam gledao i po mom misljenju lijepo igraju,stoga bod ne bi bio veliko iznenadjenje,mada sa Polica tesko ko da nosi bodove
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) 1:0,mislim da ce komsije uzeti ovo sa dosta muke,iako Slavija,kolko sam mogao pratiti je ekipa u raspadu.
FK "Velež" (Mostar) - HŠK "Zrinjski" (Mostar) 1:1,Velez dosta izmijenio ekipu i mozda su u blagoj prednosti. Koliko sam mogao upratiti ekipa Zrinjskog takodje promijenila nekoliko igraca i mislim da su losiji u odnosu na jesenje dio prvenstva,ali i tako oslabljena mislim da moze do boda u Vrapcicima. Neka protekne sve u najboljem redu bez sukoba navijaca
FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 2:0,Zeljo dosta kvalitetno odradio pripreme i ako zele da se ukljuce u borbu za titulu ne smiju gubiti bodove na Grbavici
NK "Čelik" (Zenica) - FK "Sarajevo" (Sarajevo) 1:1, ovdje je sve moguce. Sarajevo dosta dobro,ali poznavajuci rivalitet,mislim da je najblize nerijesenom rezultatu. Kvalitet na strani Sarajlija,borbenost na strani Celika mirise na X
NK "Travnik" (Travnik) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 1:2,mislim da bi ovdje mogla biti jedina gostujuca pobjeda. Ekipa Travnika je sakupila dosta bodova i nisu u opasnoj zoni,stoga tri boda im ne bi puno pomogla da krenu u sami vrh,a ni zbog poraza nece strahovati od ispadanja iz PL. Zvijezda je ekipa koja igra dosta lijepo na strani i predvodjena iskusnim Zoranom Curguzom mislim da moze bar do nerijesenog rezultata ako ne do pobjede u ovoj utakmici
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Borac" (Banja Luka) 2:1, Široki se pobjedom priblizava Borcu. Borac tesko da moze do boda jer im je otislo dosta kvalitetnih igraca,prije svega stoper Vule Trivunovic koji je po mom misljenje bio jedan od tri najbolja igraca u PL
P.S. Ako moze neko da napise kad i u koje vrijeme se igraju utakmice
FK "Drina" (Zvornik) - FK "Budućnost" (Banovići) 3:0 Realno Drina je jaca od Banovica, a i u pitanju je opstanak.
FK "Leotar" (Trebinje) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1:0 Iz penala u 90oj minuti.
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) 1:0 Sloboda ce ga nekako ucackati.
FK "Velež" (Mostar) - HŠK "Zrinjski" (Mostar) 2:0 Kaze moj kolega simpatizer Veleza.
FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 0:1 Olimpik dobija il uzima bod, ipak treba do Evrope doci.
NK "Čelik" (Zenica) - FK "Sarajevo" (Sarajevo) 3:1 Cisto sumnjam da ce iko Celika dobiti do kraja kuci.
NK "Travnik" (Travnik) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 3:0 Zvijezda bi mogla i ispast.
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Borac" (Banja Luka) 1:1 ili 0:1 Bice bunker i jedna kontra.
FK "Leotar" (Trebinje) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1:0 Iz penala u 90oj minuti.
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) 1:0 Sloboda ce ga nekako ucackati.
FK "Velež" (Mostar) - HŠK "Zrinjski" (Mostar) 2:0 Kaze moj kolega simpatizer Veleza.
FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 0:1 Olimpik dobija il uzima bod, ipak treba do Evrope doci.
NK "Čelik" (Zenica) - FK "Sarajevo" (Sarajevo) 3:1 Cisto sumnjam da ce iko Celika dobiti do kraja kuci.
NK "Travnik" (Travnik) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 3:0 Zvijezda bi mogla i ispast.
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Borac" (Banja Luka) 1:1 ili 0:1 Bice bunker i jedna kontra.
Drina Zvornik - Buducnost 1 - Oba tima se bore za opstanak ali Drina je domacin tako da imaju prednost domaceg terena.
Siroki Brijeg - Borac Bl 1 - Siroki Brijeg se pojacao i mislim da ce bit konkurent za osvajanje Titule i Kupa BIH.
Zeljeznicar - Olimpic x - lokalna utakmica i mislim da ce bit nerijeseno...
Leotar - Rudar P 1 - ovdje nemam sta napisat u ovoj utakmici kad se zna kako Leotar igra kod kuce.
Travnik - Zvijezda 1 - Travnik igra najbolje kod kuce...
Sloboda - Slavija 1 - Mislim da smo dosta jaci od ove Slavije i siguran sam u nasu pobjedu.
Velez - Zrinjski x - Najrealniji rezultat ove utakmice...
Celik - Sarajevo x - U ovoj utakmici moguce je svasta tako da ja mislim da ce bit nerijeseno.
Siroki Brijeg - Borac Bl 1 - Siroki Brijeg se pojacao i mislim da ce bit konkurent za osvajanje Titule i Kupa BIH.
Zeljeznicar - Olimpic x - lokalna utakmica i mislim da ce bit nerijeseno...
Leotar - Rudar P 1 - ovdje nemam sta napisat u ovoj utakmici kad se zna kako Leotar igra kod kuce.
Travnik - Zvijezda 1 - Travnik igra najbolje kod kuce...
Sloboda - Slavija 1 - Mislim da smo dosta jaci od ove Slavije i siguran sam u nasu pobjedu.
Velez - Zrinjski x - Najrealniji rezultat ove utakmice...
Celik - Sarajevo x - U ovoj utakmici moguce je svasta tako da ja mislim da ce bit nerijeseno.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
[quote="niks"]FK "Drina" (Zvornik) - FK "Budućnost" (Banovići) Ako pobijede veliki je to korak prema opstanku...
FK "Leotar" (Trebinje) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) ovde su sva 3 znaka otvorena...Oslobodili smo se tog pritiska igranja u gostima i mozemo na sve i jednom stadionu uzeti bodove...ALi ipak je to Leo pa nisam nesto pun optimizma
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) Sloboda mnogo jaca na proljece...
FK "Velež" (Mostar) - HŠK "Zrinjski" (Mostar) Uhh...Nemam komentar na ovo...Bice gusto
FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1
NK "Čelik" (Zenica) - FK "Sarajevo" (Sarajevo) sve otvoreno...stadion ce biti fino popunjen,bice atmosfera prava sto moze uticati na ekipe,pozitivno naravno
NK "Travnik" (Travnik) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 1
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Borac" (Banja Luka) Sve je otvoreno...
FK "Leotar" (Trebinje) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) ovde su sva 3 znaka otvorena...Oslobodili smo se tog pritiska igranja u gostima i mozemo na sve i jednom stadionu uzeti bodove...ALi ipak je to Leo pa nisam nesto pun optimizma
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) Sloboda mnogo jaca na proljece...
FK "Velež" (Mostar) - HŠK "Zrinjski" (Mostar) Uhh...Nemam komentar na ovo...Bice gusto

FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1
NK "Čelik" (Zenica) - FK "Sarajevo" (Sarajevo) sve otvoreno...stadion ce biti fino popunjen,bice atmosfera prava sto moze uticati na ekipe,pozitivno naravno
NK "Travnik" (Travnik) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 1
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Borac" (Banja Luka) Sve je otvoreno...
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
Drina Zvornik - Buducnost 1 ekipe se bore za opstanak,dajem prednost Drini zbog domaceg terena ..
Siroki Brijeg - Borac Bl X Mislim da Borac moze uzeti bod,radi se o dvije kvalitetne ekipe,tako da bod je najrealniji..
Zeljeznicar - Olimpic 1 Pobjeda Zelje ne bi trebala doci u pitanje ..
Leotar - Rudar P 1 Dvoumio sam se izmedju 1 ili X,ali presudio je domaci teren ..
Travnik - Zvijezda 1 Domacini igraju dobro kuci,bolje se plasirani i ocekujem da uzmu ovaj mec ..
Sloboda - Slavija 1 Domacini jaci nego na proljece,ekipa Slavije u raspadu,tako da sve osim pobjede je iznenadjenje..
Velez - Zrinjski 1X Velezu gori pod nogama,i mislim da iz ovog meca mogu uzeti bod(ove) ..
Celik - Sarajevo 1 Zenicani ce ovaj mec rijesit u 89 minuti,strijelac Puric..
Siroki Brijeg - Borac Bl X Mislim da Borac moze uzeti bod,radi se o dvije kvalitetne ekipe,tako da bod je najrealniji..
Zeljeznicar - Olimpic 1 Pobjeda Zelje ne bi trebala doci u pitanje ..
Leotar - Rudar P 1 Dvoumio sam se izmedju 1 ili X,ali presudio je domaci teren ..
Travnik - Zvijezda 1 Domacini igraju dobro kuci,bolje se plasirani i ocekujem da uzmu ovaj mec ..
Sloboda - Slavija 1 Domacini jaci nego na proljece,ekipa Slavije u raspadu,tako da sve osim pobjede je iznenadjenje..
Velez - Zrinjski 1X Velezu gori pod nogama,i mislim da iz ovog meca mogu uzeti bod(ove) ..
Celik - Sarajevo 1 Zenicani ce ovaj mec rijesit u 89 minuti,strijelac Puric..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
$ "-$ 1,$ се $ - $ " у ?,$ " се ' ',не " ",а " " " успут & ",$ & $ $ $ остану у ? !
" "- & 1926 2,$ ' $,$ ' ? освајању " $!1-0 за нас Стево ? ? $ ?
"-? 1 ?,/ пуно "," ' је $ тренер,$ су се " ?,$ ја " ? $ 2 $ ? ",? $ тог "!
?-$ 1,? $ је ово " пар ? !
"-$ 2,ево & " / ово,? $ је " $ се " " $ ' је ' у $ $ ?,а $ са $ " ' & $ !
$ - ? ,$ % не " погађо све је -,? ето & $ $ 0-1 ? !
?-" %,$ ",? $ је " & $ ? у ' & !
?-Сарајево 1,? $ - ? ? $ $,вјероватно $ "($ ")? /!
" "- & 1926 2,$ ' $,$ ' ? освајању " $!1-0 за нас Стево ? ? $ ?

"-? 1 ?,/ пуно "," ' је $ тренер,$ су се " ?,$ ја " ? $ 2 $ ? ",? $ тог "!
?-$ 1,? $ је ово " пар ? !
"-$ 2,ево & " / ово,? $ је " $ се " " $ ' је ' у $ $ ?,а $ са $ " ' & $ !
$ - ? ,$ % не " погађо све је -,? ето & $ $ 0-1 ? !
?-" %,$ ",? $ је " & $ ? у ' & !
?-Сарајево 1,? $ - ? ? $ $,вјероватно $ "($ ")? /!
? &,& ",& & ?!
X je, stavio sam prvo 1 ali predomislio sam se a zaboravio sam to izbrisatiStole iz Bora je napisao/la:Jeli 1 ili X?B o X je napisao/la:Široki Brijeg - Borac 1 - Borac na putu za titulu ima zaista težak posao, Široki Brijeg, teška utakmica, na kraju će bti 0:0 i naravno X
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
- nookey
- Kontakt:
Sve pobjede domaćina, bez ikakvih komentara, dovoljno je reći premijer liga BiH
možda Borac može iznenaditi nekim x-om, ali ja se nadam da neće

I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ne vodi Zvijezdu taj izvjesni gospodin, sada je trener Dragan JovićHodza_manLju je napisao/la:NK "Travnik" (Travnik) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 1:2,mislim da bi ovdje mogla biti jedina gostujuca pobjeda. Ekipa Travnika je sakupila dosta bodova i nisu u opasnoj zoni,stoga tri boda im ne bi puno pomogla da krenu u sami vrh,a ni zbog poraza nece strahovati od ispadanja iz PL. Zvijezda je ekipa koja igra dosta lijepo na strani i predvodjena iskusnim Zoranom Curguzom mislim da moze bar do nerijesenog rezultata ako ne do pobjede u ovoj utakmici
P.S. Ipak podrzavam tvoju prognozu

Dragon Town
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Drina-Buducnost 1
- Drina kvalitetnija,a moraju ostati u ligi
Leotar-Rudar 1
- Nemoze rudar nista u gostima
Sloboda-Slavija 1
- Tusanj tvrdjava
Velež-Zrinjski 1x2
- Bit ce zanimljiv0
Čelik-Sarajevo 1x
- realno celik,navijacki x
Travnik-Zvijezda 1
- Ove niko nemoze uzeti
Siroki Brijeg-Borac 1
- Rutinski
Željezničar-Olimpic 1
- Najsigurniji par.
- Drina kvalitetnija,a moraju ostati u ligi
Leotar-Rudar 1
- Nemoze rudar nista u gostima
Sloboda-Slavija 1
- Tusanj tvrdjava
Velež-Zrinjski 1x2
- Bit ce zanimljiv0
Čelik-Sarajevo 1x
- realno celik,navijacki x
Travnik-Zvijezda 1
- Ove niko nemoze uzeti
Siroki Brijeg-Borac 1
- Rutinski
Željezničar-Olimpic 1
- Najsigurniji par.
---Skinhedi oko mene skankuju...
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Drina-Buducnost 1x
- Da budem realan Drina je jaca, ali ako budu uslovi teski za igru imamo sanse.
Leotar-Rudar 1
- Domaci teren
Sloboda-Slavija 1
- Sloboda je ovdje favorit, Slavija u rasulu kao i mi.
Velež-Zrinjski 1x2
- Tesko za odlucit
Čelik-Sarajevo 1x
- Celiku dajem prednost sto igra kod kuce
Travnik-Zvijezda 1
- Mesari,drvosječe,koljači,ubice.... dovoljno receno
Siroki Brijeg-Borac 1
- Nek bude 1 da zeljo ima sanse
Željezničar-Olimpic 1
- Najsigurniji par kola
- Da budem realan Drina je jaca, ali ako budu uslovi teski za igru imamo sanse.
Leotar-Rudar 1
- Domaci teren
Sloboda-Slavija 1
- Sloboda je ovdje favorit, Slavija u rasulu kao i mi.
Velež-Zrinjski 1x2
- Tesko za odlucit
Čelik-Sarajevo 1x
- Celiku dajem prednost sto igra kod kuce
Travnik-Zvijezda 1
- Mesari,drvosječe,koljači,ubice.... dovoljno receno

Siroki Brijeg-Borac 1
- Nek bude 1 da zeljo ima sanse
Željezničar-Olimpic 1
- Najsigurniji par kola
1947!
-
- Kontakt:
ako bude i jedan x imate od mene svi po pivunookey je napisao/la:Sve pobjede domaćina, bez ikakvih komentara, dovoljno je reći premijer liga BiH![]()

FK "Drina" (Zvornik) - FK "Budućnost" (Banovići) 1 ko dunjaluk, Drina ce biti hit proljeca. 3-0
FK "Leotar" (Trebinje) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1 teska pobjeda domacih, mada i bod nece biti iznenadjenje 2-1 ili 1-1
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) 1 Sloboda ce oguliti majmune u raspadu 3-0
FK "Velež" (Mostar) - HŠK "Zrinjski" (Mostar) X, rodjeni ce tesko do pobjede, volio bih 1, ali ... 1-1
FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1 2-0 - Kraj price!
NK "Čelik" (Zenica) - FK "Sarajevo" (Sarajevo) 1, Celik ko vazda jak po imenima a ako ima pravde dobit ce tekmu nekim lijevim golom kao sto su zijanili cist bod ljetos na kosevu. 1-0
NK "Travnik" (Travnik) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 1 ko sunce, zvijzeda razmontirana u tuzli u generalci
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Borac" (Banja Luka) 1 poslastica kola, sve je moguce ali zbog Zelje, nadam se trijumfu Sirokog.
FK "Leotar" (Trebinje) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1 teska pobjeda domacih, mada i bod nece biti iznenadjenje 2-1 ili 1-1
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) 1 Sloboda ce oguliti majmune u raspadu 3-0
FK "Velež" (Mostar) - HŠK "Zrinjski" (Mostar) X, rodjeni ce tesko do pobjede, volio bih 1, ali ... 1-1
FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1 2-0 - Kraj price!

NK "Čelik" (Zenica) - FK "Sarajevo" (Sarajevo) 1, Celik ko vazda jak po imenima a ako ima pravde dobit ce tekmu nekim lijevim golom kao sto su zijanili cist bod ljetos na kosevu. 1-0
NK "Travnik" (Travnik) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 1 ko sunce, zvijzeda razmontirana u tuzli u generalci
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Borac" (Banja Luka) 1 poslastica kola, sve je moguce ali zbog Zelje, nadam se trijumfu Sirokog.
Cuva Bog Zelju svog!
1.15 kvota da ce biti odgodjeno prvo kolo
Nadam se da ce Duro igrati zadnjeg veznog, prednost je sto ne igra kapetan Maka

Nadam se da ce Duro igrati zadnjeg veznog, prednost je sto ne igra kapetan Maka

Support Velez, It's logical! ★
Čelik - Sarajevo 1
Široki Brijeg - Borac 1
ŽELJEZNIČAR - Olimpic 1
nek bude ovako ja prezadovoljan, ostale utakmice nezanimljive u borbi za naslov , ŽELJO ŠAMPION !!!!!!!!!!!!
Široki Brijeg - Borac 1
ŽELJEZNIČAR - Olimpic 1
nek bude ovako ja prezadovoljan, ostale utakmice nezanimljive u borbi za naslov , ŽELJO ŠAMPION !!!!!!!!!!!!
- admir_ze1982
- Kontakt:
FK "Drina" (Zvornik) - FK "Budućnost" (Banovići) 1 *mislim da su ekipe priblizne kvalitete, ali da ce veca zelja presuditi kao i domaci teren koji u ovakvim duelima ima ogromnu vaznost
FK "Leotar" (Trebinje) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1 * mislim da Leotar kuci dobija vecinu utakmica u ovom proljetnom dijelu sezone, ne toliko kvalitetom, vise "na misice"
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) 1x mislim da Sloboda apsolutno nema neku da kazem losu ekipu, ali sto tako nema ni ekipu koja zna da dobija utakmice, vjerujem da ce biti neizvjesno
FK "Velež" (Mostar) - HŠK "Zrinjski" (Mostar) x2 po meni Velez najlosija ekipa u prvenstvu, sto i tabela govori, a Zrinjski nakon lose jeseni, doveo dobre igrace da popravi utisak na proljece
FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1 Zeljo je Zeljo, Osim nece izgubiti prvenstvo na ovako malim utakmicama, ne volim Zelju ali ovo je realnost
NK "Čelik" (Zenica) - FK "Sarajevo" (Sarajevo) 1 i navijacki a i realno Sarajevo nema sta da trazi na BP, Celik sa vecom zeljom za rezultatom nego ikada, navijaci se lagano bude iz zimskog sna...sve mirise na lijepo crveno-crno proljece
NK "Travnik" (Travnik) - NK "Zvijezda" (Gradačac) x2 Travnik sem golmana Adilovica nema niti jednog igraca kvalitetom za PL, malo bolji od ostalih Fajic, odlazak Erica najveci gubitak, Zvijezda tek ulazi u formu, trener Jovic je siguran sam dobro psolozio ekipu
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Borac" (Banja Luka) x po meni, Borac i dalje ima najbolju ekipu lige...i mislim da ce do zadnjeg kola da budu glavni kandidat za titulu
FK "Leotar" (Trebinje) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1 * mislim da Leotar kuci dobija vecinu utakmica u ovom proljetnom dijelu sezone, ne toliko kvalitetom, vise "na misice"
FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) 1x mislim da Sloboda apsolutno nema neku da kazem losu ekipu, ali sto tako nema ni ekipu koja zna da dobija utakmice, vjerujem da ce biti neizvjesno
FK "Velež" (Mostar) - HŠK "Zrinjski" (Mostar) x2 po meni Velez najlosija ekipa u prvenstvu, sto i tabela govori, a Zrinjski nakon lose jeseni, doveo dobre igrace da popravi utisak na proljece
FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1 Zeljo je Zeljo, Osim nece izgubiti prvenstvo na ovako malim utakmicama, ne volim Zelju ali ovo je realnost
NK "Čelik" (Zenica) - FK "Sarajevo" (Sarajevo) 1 i navijacki a i realno Sarajevo nema sta da trazi na BP, Celik sa vecom zeljom za rezultatom nego ikada, navijaci se lagano bude iz zimskog sna...sve mirise na lijepo crveno-crno proljece
NK "Travnik" (Travnik) - NK "Zvijezda" (Gradačac) x2 Travnik sem golmana Adilovica nema niti jednog igraca kvalitetom za PL, malo bolji od ostalih Fajic, odlazak Erica najveci gubitak, Zvijezda tek ulazi u formu, trener Jovic je siguran sam dobro psolozio ekipu
NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - FK "Borac" (Banja Luka) x po meni, Borac i dalje ima najbolju ekipu lige...i mislim da ce do zadnjeg kola da budu glavni kandidat za titulu
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.