FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ponuda za Santosa je odbijena, a također i on je odbio da potpiše novi ugovor. Što se Hodžića tiče ne bi trebalo biti problema i nadam se da će potpisati novi ugovor.
“Na početku smo i rekli da nam je prioritet da zadržimo sadašnju ekipu kako bi bili što jači u nastavku prvenstva i naravno da dovedemo igrače koji će pomoći u ostvarivanju naših ciljeva. Iskoristili smo nekoliko šansi. Dolazi nam novi igrač koji će dobro doći. Radi se o bivšem igraču (Armin Hodžić).”
Santos Alijagic Amoah Krpic Hodzic Stilic
Svi u napad jedan je Sablja
Santos Alijagic Amoah Krpic Hodzic Stilic

Svi u napad jedan je Sablja

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Mislim da Armin Hodzic i Edis Mulalic, u duetu apsolutno teško da će funkcionisati. Nisam pozitivan da će obojica dočekati kraj proljeća u želji.
Ono sto mi daje neku nadu je Bekric, koji ima harizmu i kapacitet držati stvari u balansu.
Nadam se da se varam i Amin na dobro .
Ono sto mi daje neku nadu je Bekric, koji ima harizmu i kapacitet držati stvari u balansu.
Nadam se da se varam i Amin na dobro .
Kako saznaje Spo.rt1, Željezničar i Krpić su riješili sve potrebne dogovore i isti će biti potpisan sutra 04. februara u Konjicu.
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Cuo sam da dolazi i Ara i Krpic obojica hahah
- avalPacidoroP
- Kontakt:
I Denis
Imamo jaču konkurenciju nego Galata sa Ikardijem Mertensom Gomisom i Seferovićem

brate za to je mogucnost kao da se tebi sve smjene poklope na domacim tekmama skoro pa nemogućeavalPacidoroP je napisao/la: ↑03 feb 2023, 16:09Koliko smo naopaki ne bi me čudilo da Denis bude bolji i od Are i od Krpića![]()

-
- Kontakt:
Sve je to fino na papiru ali ukoliko ne izborimo europu…
Pare su nama najbitnije a ne igraci
Pare su nama najbitnije a ne igraci
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Evo juče gledam kup nedjelja a ja 12ku radimRobust je napisao/la: ↑03 feb 2023, 16:37brate za to je mogucnost kao da se tebi sve smjene poklope na domacim tekmama skoro pa nemogućeavalPacidoroP je napisao/la: ↑03 feb 2023, 16:09Koliko smo naopaki ne bi me čudilo da Denis bude bolji i od Are i od Krpića![]()
i boje ih derbi u sest sati
![]()
ni familja od fudbalera nece uspjeti stici na taj termin

Tek protiv Slobode ću moći.. a i na derbi ako uspijem zamjeniti smjene

Dobar je Krpic za zadnjih 20 min kad se vec Beganovic umori....
Beća bi poginuo do kraja sezone

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nase je sad ponovo da ove clanske zakucamo bar preko 10 hiljada...i prvu tekmu da napunimo Grbavicu...trazili smo pojacanja imislim da u ovakvoj situaciji nismo bolje mogli proci,iskreno pojacali smo se iskustvom,i sto je jos bitnije imamo igrace koji su igrali puno derbija i davali golove tako da mi je to posebno drago
Krpic je obeco ako Remza bude dolazila na tekme da će sarnut.Nije izradio.Dakle naklon Remzi za dolazak Krpica.Valja je sad vodat po tribinama.
-
- Kontakt:
Pitari kazu da je los Hodzic, da ima stomak
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Rece Bekric u intervju da im Krpa sutra stize..
A Hodzic je kao blizu, odluka u narednih par dana.
Koji intervju je u pitanju?avalPacidoroP je napisao/la: ↑03 feb 2023, 16:59Rece Bekric u intervju da im Krpa sutra stize..
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Sport.ske.baMire88 je napisao/la: ↑03 feb 2023, 17:07Koji intervju je u pitanju?avalPacidoroP je napisao/la: ↑03 feb 2023, 16:59Rece Bekric u intervju da im Krpa sutra stize..
Jel se meni cini ili je Ara odigrao par utakmica za reprezentaciju na lijevom krilu ? Mozda umjesto Santosa moze tu 

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- dubioza144
- Kontakt:
Bolji prelazni rok je bio samo kad je Zahirovic sarno u pola 12 navece
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Valjo bi ovaj Ovčina i on bi kažu među pravu rajuavalPacidoroP je napisao/la: ↑03 feb 2023, 16:37I Denis
Imamo jaču konkurenciju nego Galata sa Ikardijem Mertensom Gomisom i Seferovićem![]()

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921 i 45 gostiju.