Sarmica je napisao/la: ↑03 feb 2023, 13:51
JohnCleese je napisao/la: ↑03 feb 2023, 13:26
Ne znam što ga gurate u NBA.
Cirkus liga u kojoj prolaze cirkusanti koje vole kamere kao što su Nurkic, Jokic, Doncic i sl.
Odlični igrači koji nisu cirkusanti tamo se utope u sivilo i na neki način "izgube".
Tamo se ide radi para a ne da se postane najbolji košarkaš svijeta, a ne znam baš da vi imate nekakve provizije od tog. Zar ga nije ljepše gledati u Europi?
Ova današnja NBA je po mnogo čemu cirkus liga kako si naveo, ali se ne slažem da su to Juka Jokić i Luka. Parada, zabava, kič i big money. Prije je bio neostvareni san ići tamo i zaigrati, a danas ljudi iz druge ili već koje srpske lige (Smajlagić) su dobacili do NBA. Jedan Dražen koji je pokorio sve što se može pokoriti u Evropi nije u prvih nekoliko godina mogao primirisati nekoj minutaži.
Ovo danas je baš cirkus i otići tamo je ponajbolje zbog novca.
Što se tiče Muse, sumnjam da može ostaviti neki trag, ali da uzme neke pare, zašto da ne.
Ova trojica što sam ih naveo su sjajni igrači da se razumijemo, ali su i cirkusanti koji kao takvi tamo prolaze.
Dok recimo Bogdan koji je takodjer sjajan igrač, za Srbiju važniji od Jokica, nije cirkusant i ni tamo a ni ovdje se ni blizu ne eksponuje kao ova trojica.
Ne znam jesam li ga 5 puta gledao otkad je preko bare.
Bogdanovic, Saric, Teletovic, Bjelica, Marjanovic, Campazzo itd su postali i bili igrači dok su igrali na Balkanu, Pirinejima odnosno Istanbulu.
Za mene, kao fana koji sam u Europi nema logike priželjkivati odlazak nekog našeg igrača u ovakav NBA.
Igrač koji danas tamo ode može postati samo bogatiji u materijalnom smislu.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...