Ma je.bote frajer me izbacio iz cipela,on sad nasao danima nekoga ubjeđivati kako je Haris dobar igrac,pa da je bio dobar uspio bi u nekoj lijevoj liZi češke ili ti poljske,je.baji gamiky_hz je napisao/la:Brat bratu budi pametan pa sastavi vezni rednemojte sad svi crtati formacije
slatke muke sto se kaze
Padobranac eto kolko znas,a neznas ni gdje je igrao poslije Sarajeva ,brzo edit dok te ovaj nije prcno
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
padobranac1978
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Ja nisam kao ovaj Padobranac iskreno kazem veliki je hendikep ne igranjem ove dvojice,al ipak SE nadam pobijedi naseg SARAJEVA!!!aS_Roma je napisao/la:Protiv Celika necemo moci racunati na Muharemovica i Kojasevica zbog zuti kartona ...
Zadnja izmjena: pardon, dana/u 21 feb 2011, 22:39, ukupno mijenjano 2 puta.
LECH lijeva liga ???? hAHAHAHAHAH E moj ti Lech igra ligu UEFA...HAJD BA ZDRAVO....
Sta je bolan sa tobom , na cemu sipardon je napisao/la:LECH lijeva liga ???? hAHAHAHAHAH E moj ti Lech igra ligu UEFA...HAJD BA ZDRAVO....
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
padobranac1978
- Kontakt:
ma ja se nadam da ces ti prestati dizati Harisa,a ostalo ce doci na svoje
pa jadan ne bio u Poljskoj uspiju gori igraci od njega,a on samo nazadovao i sad ti ne da mene ubijeđujes da je on dobar nego ubjeđujes sviju,ima dosat ljudi koji misle suprotno...
pa bolan kako je odigrao za Lech,hajde nam daj njegov ucinak u Lech-upardon je napisao/la:LECH lijeva liga ???? hAHAHAHAHAH E moj ti Lech igra ligu UEFA...HAJD BA ZDRAVO....
Padobranac fkt nekad pretjeras , zar se ne sjecas da je Haris dofacao lopte na jednoj utakmici Lecha 
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
padobranac1978
- Kontakt:
Dirk je napisao/la:Padobranac fkt nekad pretjeras , zar se ne sjecas da je Haris dofacao lopte na jednoj utakmici Lecha
vidis to sam propustio
DOFACAO,NEDOFACAO ..FK SARAJEVO ga proda za 300 000 eura,al hajd u nasoj zemlji nikad ljubomori kraja..TOLIKO!!!A poslije Pandze kojeg smo igraca prodali dofatajuci lopte hahahahahaha?????
Zadnja izmjena: pardon, dana/u 21 feb 2011, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro Haris je dobar igrac , i gotovo sta si se navio veceraspardon je napisao/la:DOFACAO,NEDOFACAO ..FK SARAJEVO ga proda za 300 00 eura,al hajd u nasoj zemlji nikad ljubomori kraja..TOLIKO!!!A poslije Pandze kojeg smo igraca prodali dofatajuci lopte hahahahahaha?????
- kupus army
- Kontakt:
Jest da je malo dosadan ovaj tip s Handzicem,al brate ipak ima i istine u ovome sto on pise..Sarajevo je ipak zaradilo na njemu finih pora i ne treba se sad sprdati s momkom koji jos uvijek moze pokazati nesto u nasem klubu,momak je po meni bio posle Skore najveci poslijeratni talenat,samo sto nije dokazao to u Lehu,jest da je tu dosta i njegove krivice sto je poceo da glumi igraca i prije nego je posto,a isto tako je umislio i da je mangup,al sad ako je sredio stvari u glavi moze koristiti Sarajevu.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Vraca se Azrudin Valentic 
-
padobranac1978
- Kontakt:
kako citam koji post sto ti napises sve vise sumnjam da si ti Haris i zato lagano otvori oficijelnu stranicu pa se hvali,mozda se i prodas 
Opet blefiras ..hajmo ja i ti po 100 km da Haris nezna i da postoji ovaj forum...Jer sam kazes kako je nafuran tako da momka VJEROJATNO i nezanima rekla,kazala, gluposti,nebulozne,rasprave..I haj zdravo,valja ujtru ustati na posao..SARAJEVO SAMPION!!!
-
padobranac1978
- Kontakt:
jeli bas zuris na posao ili na treningpardon je napisao/la:Opet blefiras ..hajmo ja i ti po 100 km da Haris nezna i da postoji ovaj forum...Jer sam kazes kako je nafuran tako da momka VJEROJATNO i nezanima rekla,kazala, gluposti,nebulozne,rasprave..I haj zdravo,valja ujtru ustati na posao..SARAJEVO SAMPION!!!
[youtube][/youtube]
jedva cekam,koga god da pitam ide u Zenicu
Padobranac,smijesan si tip zaista!!!
Jbg Handzic vise. Nije tema Haris Handzic. Kad god udjem na forum da procitam ako ima sta pametno ti o harisu handzicu. Nemam nista protiv njega, hvala mu za novce koje smo dobili od transfera ali mislim da je dosta o njemu. Volio sam i ja dz.uscuplica kad sam imao 10 god ali predpostavljam da ti imas vise pa ne mogu da opravdam tu tvoju ogromnu ljubav prema njemu izuzev ako nisi djevojcicapardon je napisao/la:
Mi nikada odustati necemo...
- molotovljev
pardon je napisao/la:Opet blefiras ..hajmo ja i ti po 100 km da Haris nezna i da postoji ovaj forum...Jer sam kazes kako je nafuran tako da momka VJEROJATNO i nezanima rekla,kazala, gluposti,nebulozne,rasprave..I haj zdravo,valja ujtru ustati na posao..SARAJEVO SAMPION!!!
ako ga ne zanima misljenje navijaca..
F.K.SARAJEVO
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
pardon pogledaj kako je ovaj propalitet odigrao u lech,bolje ti je treniraj i ostavi se alkohola
http://en.wikipedia.org/wiki/Haris_Handžić
http://en.wikipedia.org/wiki/Haris_Handžić
---Skinhedi oko mene skankuju...
Limun odradio trening sa ekipom, sto je najbitnije fizicka forma na visokom nivou i mozda vec u Zenici pocne 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Guest1945, jurisicduska i 25 gostiju.