Yebte me ako opet zuti ne dobije

Lejs onaj momak sto je na probi
Presto sam odavno citat te kom jer svaki drugi je navijam za velez 50 godina i onda ide nastavak kukanje a u zivotu nikad od njih nikad na utakmici nisam vidio
Anđušić se ne snalazi na krilu. On je klasična desetka iza Haskića. Zeljković nije štoper. Halilović je najkorisniji na krilu.mozak je napisao/la: ↑02 feb 2023, 17:11Zasad, moje očekivanje prvog sastava nakon ovih pripremnih izgleda:
.........................Hadžikić................
Bajrić......Zeljković......Ikić......Ćuković
.......Halilović.....Hasanović..
..................Mućaj..................
Rafa..........Haskić.........Anđušić
Ni meni halilovic ne ide na krilo vise je za u sredinu danas mi nije bio nesto, plus samo bi muminovica desno stavio osim bajrica kad se oporaviOnlyLeft22 je napisao/la: ↑02 feb 2023, 18:30Meni se ne svidja Halilovic na krilu
Haskic
Wallace Andjusic Lea'i
Sikalo Blagojevic
Cukovic Zeljkovic Ikic Bajric
Hadzikic
Upravu si za Andjusica i Zeljkovica, ali za Halilovica ni blizu po meni. Kad je igrao na krilu bio je medju najgorim na terenu, tek u veznom redu je pokazao sta da ocekujemo od njega i ti je pruzao najbolje partije definitivno.VictoriasFikret je napisao/la: ↑02 feb 2023, 18:22Anđušić se ne snalazi na krilu. On je klasična desetka iza Haskića. Zeljković nije štoper. Halilović je najkorisniji na krilu.mozak je napisao/la: ↑02 feb 2023, 17:11Zasad, moje očekivanje prvog sastava nakon ovih pripremnih izgleda:
.........................Hadžikić................
Bajrić......Zeljković......Ikić......Ćuković
.......Halilović.....Hasanović..
..................Mućaj..................
Rafa..........Haskić.........Anđušić
To smo ranije ustanovili.
Cuko stariOnlyLeft22 je napisao/la: ↑02 feb 2023, 18:30Meni se ne svidja Halilovic na krilu
Haskic
Wallace Andjusic Lea'i
Sikalo Blagojevic
Hadzikic
MostarskiSin je napisao/la: ↑02 feb 2023, 19:38Cuko stariOnlyLeft22 je napisao/la: ↑02 feb 2023, 18:30Meni se ne svidja Halilovic na krilu
Haskic
Wallace Andjusic Lea'i
Sikalo Blagojevic
Hadzikicvidi Blagojevica u prvih 11, bacas bombe ovdje da se prime pojedinci
Nije se puno pričalo o trenutnom stanju u klubu ali ovo zadnje što je rekao baš hvali upravi i kaže da je gomila para došla u klub u zadnje vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.