Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

The Game
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la The Game » 21 feb 2011, 23:41

Pjesma sama je meni odlicna, jes' da ne volim na engleskom, al moze se zapamtiti i lagano pjevusiti :) ali mislim da je Dino malo star za onog cirkuzanja po stejdzu :D

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 21 feb 2011, 23:43

sikirica je napisao/la:http://futuramatic.com/u/7RyAMpK2

Pitajte ovu masinu sta god hocete i odgovori vam tacno... :o
Ja pitao s kim sjedis u klupi,i odgovara s Alijom(istina).
nemoj zezat :roll:
nema potpisa

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 21 feb 2011, 23:44

The Game je napisao/la:Pjesma sama je meni odlicna, jes' da ne volim na engleskom, al moze se zapamtiti i lagano pjevusiti :) ali mislim da je Dino malo star za onog cirkuzanja po stejdzu :D
tako je kolega :D :D
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 21 feb 2011, 23:46

The Game je napisao/la:Pjesma sama je meni odlicna, jes' da ne volim na engleskom, al moze se zapamtiti i lagano pjevusiti :) ali mislim da je Dino malo star za onog cirkuzanja po stejdzu :D
Yhebo to, gle'aj ti tvojih cica kako cirkuzaju :lol:

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 22 feb 2011, 00:12

neutralan__ je napisao/la:
tako je kolega :D :D
stariji je hari mata hari od dine, dino ima 49 godina :)
jes da izgleda ko grob, al ima on kondicije :mrgreen:
Nil Satis Nisi Optimum

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 22 feb 2011, 00:20

na prvu pjesma je totalan promašaj, možda će na 20-to slušanje na nešto ličiti
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 22 feb 2011, 00:22

muXmania je napisao/la:na prvu pjesma je totalan promašaj, možda će na 20-to slušanje na nešto ličiti
Na prvu loptu :D nije nešto, ali kasnije možda i bude :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 feb 2011, 01:12

dobro znam engleski al sam dinu ovdje razumio svaku 10 rijec... lose mu se pise ako bude ovako i na euroviziji pjevao :D
ne pratim ga ja bas nesto previse pa mozda nisam dovoljno upoznat sa njegovim repertoarom al cini mi se da mu je svaka pjesma ista... ne znam zasto kod dine kreativnost nikad nije bila problem on je uvijek znao dobro umotati plagijat :D
vidim malo se i na aristotela fura sa onim izjavama o sredini... jbg sad ja moram sebi naci novu zivotnu filozofiju jer ako je ono sto dino ima sredina onda ja i moja sredina zivimo cijeli zivot u lazi :D
You are someone else I am still right here

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 feb 2011, 01:15

đesi Fera (ćevabdžija)imal ćevapa :lol: :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 feb 2011, 01:19

legenda reala je napisao/la:đesi Fera (ćevabdžija)imal ćevapa :lol: :lol: :lol: :lol:
ma drug ne podnosi mi stomak luk a cevapi bez luka mi bezveze pa ih ja slabo kad jedem... a da ih ima, ima ih :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 feb 2011, 01:23

fera je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:đesi Fera (ćevabdžija)imal ćevapa :lol: :lol: :lol: :lol:
ma drug ne podnosi mi stomak luk a cevapi bez luka mi bezveze pa ih ja slabo kad jedem... a da ih ima, ima ih :D

pa pošalji jednu porciju ,odkad nisam pojo ćevape sa Baščaršije(zamotaj u papir pa pošalji :lol: :lol: ) ,ma reci mu da podnese inače ga nema :lol: :lol:

kontam da vas igram u četvrtak ,da se možete posvetiti 5. mjestu u EPL :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 feb 2011, 01:26

legenda reala je napisao/la:
fera je napisao/la:

pa pošalji jednu porciju ,odkad nisam pojo ćevape sa Baščaršije(zamotaj u papir pa pošalji :lol: :lol: ) ,ma reci mu da podnese inače ga nema :lol: :lol:

kontam da vas igram u četvrtak ,da se možete posvetiti 5. mjestu u EPL :lol: :lol:
ma zaobiđi nas do kraja ove sezone pa ce biti cevapa :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 feb 2011, 01:28

znači dogovorili smo se ,nema problema samo šalji te ćevape :lol: :lol:

alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :!: :!:

jesi živvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv :!: :lol: :lol: :lol:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 22 feb 2011, 09:18

i et..
nikad mi necemo nigdje maketi kad imamo debile u ovoj drzavi..ovo treba otvorit neki novi goli otok pa odvozit tamo,i mucit do kraja zivota..

u petak odem u hitnu i tamo mi doticni debil kaze,(ovom prilikom mu se sjetim sve uze i sire familije i pozelim im sve najgore)nije ti nista,,idi kuci,vitamic c i ostale gluposti..
onda odem kod svoje doktorice koja me salje na snimanje pluca i onda fino saznam da imam upalu pluca.. :evil:
a vec sam je imao prije nekoliko godina..
i sta onom kretenu sad iz hitne uradit... :evil:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 22 feb 2011, 09:21

Realno nista.Doktori su uvijek u pravu,ljudi sa tezim bolestima se ganjaju 10 i vise godina po sudu i opet ne dobiju ono sto zele tj. pare ili pravdu :D

jbg gamad pogrijesila ili mu se nije dalo gledati,raspravljati i objasnjavati bolest..Uglavnom su stoka ;)
A C A B !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 feb 2011, 09:41

Nisam ni čuo pjesmu koju je Merlin izveo, tako da ne mogu suditi(naravno, neću žuriti sa slušanjem iste :lol: ) o eventualnoj (ne)kvaliteti. No, s obzirom da se radi o Merlinu, dobro bih provjerio neke manje popularne britanske i američke rock bendove, pa da vidimo od koga je posudio muziku. :mrgreen:

Što se tiče Merlinovog Aristotelizma, ne znam ko njeg shvata za ozbiljno.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 22 feb 2011, 10:02

Dobro jutroo... :mrgreen:
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 22 feb 2011, 10:05

Monolog je napisao/la:Nisam ni čuo pjesmu koju je Merlin izveo, tako da ne mogu suditi(naravno, neću žuriti sa slušanjem iste :lol: ) o eventualnoj (ne)kvaliteti. No, s obzirom da se radi o Merlinu, dobro bih provjerio neke manje popularne britanske i američke rock bendove, pa da vidimo od koga je posudio muziku. :mrgreen:

ma vidi se i po pjesmi po načinu na koji su to scenski izveli da se pokušalo ''uzeti'' dosta toga od Coldplaya ali da li su uspjeli, teško mada opet kakvih s.anja se može naslušati na tom takmičenju nije ni ovo loše. ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

BANovici
Kontakt:

Post Postao/la BANovici » 22 feb 2011, 10:10

Monolog je napisao/la:Nisam ni čuo pjesmu koju je Merlin izveo, tako da ne mogu suditi(naravno, neću žuriti sa slušanjem iste :lol: ) o eventualnoj (ne)kvaliteti. No, s obzirom da se radi o Merlinu, dobro bih provjerio neke manje popularne britanske i američke rock bendove, pa da vidimo od koga je posudio muziku. :mrgreen:

Ma ja ba, covjek zavrco sarafe na stroju u Unisu a preko noci hoce da posta neki mislilac i zeli da ga ljudi shvataju ozbiljno..Koji je to seljak, 1/1...
Nesto fura patriotizam, a dodje zima on na skijanje u Italiju..Fura se na domace, a u shoping ide u Franucsku i Tursku...Doje ljeto a on na more u Spaniju....OK, normalno je to, svi rade, ali sta onda sere o patriotizmu i nekim za njega neshvatljivim stvarima...
Mrzim Real Madrid, dabogda se ugasili ko Yugo kad naleti na baru....

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 22 feb 2011, 10:30

dobro jutro druzino,evo nema skole pa reko da se javim....Inace nisam otiso imam test iz mate a nemam blage :lol:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Gifron, Mocvara1991 i 61 gost.