Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Hattrick 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jbt kud cemo sa napadacima 

Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Teško da će Nketiah i Balgoun zajedno sjedit na klupi i čekat da se Jesus povrijedi ili kupove 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jednostavno ces nekog od te dvojice morati prodati za oko 60-70 mil.
Ko bude razvio bolji ball striking neka ostane, a cini mi se da Balon zna nesto bolje tuci po lopti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Treba uzeti u obzir da je mlađi 2 godine od Nketiaha.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 feb 2023, 20:35Jednostavno ces nekog od te dvojice morati prodati za oko 60-70 mil.
Ko bude razvio bolji ball striking neka ostane, a cini mi se da Balon zna nesto bolje tuci po lopti.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ubi Balogun ko mraz parike
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Dobar Balogun, treba dobiti priliku u Arsenalu, nema smisla prodavati, nek se kolju za prvu postavu.
Biće nadam se i LP, kupovi, EPL, Jesus može igrati i krilo ako jedan od ove dvojice bude na nivou.
U svakom slučaju daš mu utakmice u EPL i digneš cijenu, prodaš kasnije za visoke pare ako je višak.
Biće nadam se i LP, kupovi, EPL, Jesus može igrati i krilo ako jedan od ove dvojice bude na nivou.
U svakom slučaju daš mu utakmice u EPL i digneš cijenu, prodaš kasnije za visoke pare ako je višak.
Ma moramo momka ostaviti i dati mu sansu,ako smo vekali Edija vrijwdi cekati i Baloguna momak je 2001 godiste.AA23 je napisao/la: ↑01 feb 2023, 20:47Dobar Balogun, treba dobiti priliku u Arsenalu, nema smisla prodavati, nek se kolju za prvu postavu.
Ako ga Arteta uspije u predsezoni ugurati u ekipu i pribliziti mu takticke zamisli mogao bi biti opak malac .
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma kucat ce ti Chelsea i Real na vratima, nakon ovakve sezone bit ce dobro trazena roba. Ali napadat cemo LS pa da ih obojicu ostavimo, samo problem je sto ce jednom sigurno cijena znatno opasti.
⚜️~⚜️~⚜️
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 feb 2023, 20:50Ma kucat ce ti Chelsea i Real na vratima, nakon ovakve sezone bit ce dobro trazena roba. Ali napadat cemo LS pa da ih obojicu ostavimo, samo problem je sto ce jednom sigurno cijena znatno opasti.

Cijena ce mu na kraju sezone porasti bar za 300%

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sigurno, Lille je poslije sezone od 14 golova u Ligi, Osimhena prodao za 75 miliona u Napoli, Balo je već na toj brojci a ima još pola sezone, vjerujem da će završiti na 20+ uz ovu formuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 feb 2023, 20:50Ma kucat ce ti Chelsea i Real na vratima, nakon ovakve sezone bit ce dobro trazena roba. Ali napadat cemo LS pa da ih obojicu ostavimo, samo problem je sto ce jednom sigurno cijena znatno opasti.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ako uzme spotlight od Mbapea i osvoje zlatnu kopacku, 100 miliona minimalnobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 feb 2023, 20:59Sigurno, Lille je poslije sezone od 14 golova u Ligi, Osimhena prodao za 75 miliona u Napoli, Balo je već na toj brojci a ima još pola sezone, vjerujem da će završiti na 20+ uz ovu formuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 feb 2023, 20:50Ma kucat ce ti Chelsea i Real na vratima, nakon ovakve sezone bit ce dobro trazena roba. Ali napadat cemo LS pa da ih obojicu ostavimo, samo problem je sto ce jednom sigurno cijena znatno opasti.

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Mada ce prije bit da ce Jesusu sudbina biti na desnom krilu opet 

- Marsal
- Kontakt:
I Patino ubija u Blackpoolu. U svim natjecanjima dosad 25 utakmica, 3 gola i 2 asistencije.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Brutalan igrac, ubija brasno u Championshipu.
⚜️~⚜️~⚜️
Ma na ljeto krenti po Ricea svim slilama,ako moze i Caicedo ako ne ne treba vise niko ,vraca se i Patino i Balogun a od prodaje Pepa,Tavaresa,AMN-a,Marija,Cedrica,Lokonge mozemo platiti Ricea a ono novaca sto se dobije za transfere pokusati i Caiceda dovesti.Bas smo u lijepoj situaciji jos ako ove godine kane titula

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Btw Elnenyu ugovor ističe na ljeto ali ima opciju produženja na godinu dana i ista će bit aktivirana tako da je on i iduće godine ovdje.
Zato mislim da na ljeto nećemo dovest oba fudbalera. Bit će ili Caicedo ili Rice.
Ja bih lično radije Ricea.
I mislim da će bit dostupniji jer svakako želi ići ali i ulazi u zadnju godinu ugovora.
Tako da ćemo iduće sezone imat Xhaku, Parteya, Jorginha, Elnenya, Patina plus eventualno Ricea i Lokongu.
Zato mislim da na ljeto nećemo dovest oba fudbalera. Bit će ili Caicedo ili Rice.
Ja bih lično radije Ricea.

Tako da ćemo iduće sezone imat Xhaku, Parteya, Jorginha, Elnenya, Patina plus eventualno Ricea i Lokongu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
A kakav prodor uradi Tavares idealnu loptu posla steta sto nema asista autogol je bio
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ni pod razno njega ne treba vracat, on moze samo za Evertone i slične klubove.
Ljude zavarava superiorne fizikalije, a u glavi krampa.
⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.