Pa ne mogu to sada uraditi, eventualno u ljeto. Apsolutno su spremni za nadmetanje sa svima budu li fit. Di ćeš naći atletičnijeg centra podjednako deff. dobrog, a da širi teren trojkama, pritom iskusnjaru? Brooka Lopeza unatoč godinama netko će preplatiti. Ako Horford dobija takve ugovore u tim godinama, ovaj zavređuje i više.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 feb 2023, 14:53Mislim da je ova generacija im gotova, naravno uvijek će oni tu biti u vrhu zbog Giannisa, ali vrijeme je za rješavati se Middletona kojeg su već puno počele zezati povrede, izgubio je dosta na obje strane parketa, naročito defanzivnom. Holiday je i dalje na odličnom nivou kao i uvijek, defanzivno naročito. Ostatak rostera pomalo upitan, a ne pomaže im ni ova povreda Portisa.Felixians4 je napisao/la: ↑01 feb 2023, 14:50Ovo je zadnji vlak(a već su ukrali jednu titulu pa ih "boli k") za ovu jezgru Bucksa. Potpuno su promijenili mentalitet nakon bubblea, najbolji primjer ove sezone su domaći ogledi s Hornetsima. Prije par tjedana ovi im zabili kolko 80-90 za poluvrijeme, a i sinoć mi to bio zadnji par, očekivao da ih rasture, da se nabriju, a oni jako usporeni, ne trče u obrambenu tranziciju, Giannis na silu uzima šuteve u early offense s midrangea, ne zatvaraju skok, a opet uspjeli rutinirati. Middleton enormno bitan faktor kao half court faciliator, a i obrambeno je i više no kompetentan.
Par godina ranije gazili su i gazili i gazili u RS, letjeli, rasturali do po trećeg kvotera suparnike, Giannis nije gasio motor, a potpuno ispravnu odluku donijeli tradeom za Jruea i počeo se Bud adaptirati u playoffs, lukaviji postali. Naravno, ozljede suparnika im pomogle do titule kao što su im odmogle pri obrani iste.
Razvili su istovremeno Giannisa i Khrisa u tandemu, prolazili kroz neuspjehe, osporavanja. Skupili Buda kao vrsnog head coach, dovodili fantastične veterane, a Brook i Jrue valjda nitko nije mogao zamisliti da će ispasti tako perfektno uklopljeni i da će Brook totalno redefinirati svoj igrački paket off. i deff. Holiday je pak 2021. prvo osvojio titulu kao x faktor, a onda zajedno s Middletonom i suparnikom iz Finalsa, Bookerom, odletio u Tokio kamo je opet ostavio sjajan dojam, bio isto u top4 glavna igrača, zasjenio Lillarda, Adebaya i Middletona.
Ipak, clock time istječe,a okolo su bijelci šuteri+ Portis koji je u peaku. Teško će održavati level i u nadolazećem offseasonu već moraju pripremati teren za naredni ugovor Giannisa, kako da zadrže realan izazivački status.
Po meni, kažem opet, po meni. Trebali bi tražiti nekog atletskog centra umjesto Brooka, koji je također dobra pretnja iz šuta za tri, kao i obaveznu zamjenu za Middletona kojem je izgleda peak karijere prošao.
Unatoč svim problemima oni su na rubu vrha Istoka u ovoj RS, to je potvrda da su definitivno napast od suparnika još uvijek.