Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
nemoj zezatsikirica je napisao/la:http://futuramatic.com/u/7RyAMpK2
Pitajte ovu masinu sta god hocete i odgovori vam tacno...![]()
Ja pitao s kim sjedis u klupi,i odgovara s Alijom(istina).
tako je kolegaThe Game je napisao/la:Pjesma sama je meni odlicna, jes' da ne volim na engleskom, al moze se zapamtiti i lagano pjevusitiali mislim da je Dino malo star za onog cirkuzanja po stejdzu
Yhebo to, gle'aj ti tvojih cica kako cirkuzajuThe Game je napisao/la:Pjesma sama je meni odlicna, jes' da ne volim na engleskom, al moze se zapamtiti i lagano pjevusitiali mislim da je Dino malo star za onog cirkuzanja po stejdzu
stariji je hari mata hari od dine, dino ima 49 godinaneutralan__ je napisao/la:tako je kolegaThe Game je napisao/la:Pjesma sama je meni odlicna, jes' da ne volim na engleskom, al moze se zapamtiti i lagano pjevusitiali mislim da je Dino malo star za onog cirkuzanja po stejdzu
![]()
Na prvu loptumuXmania je napisao/la:na prvu pjesma je totalan promašaj, možda će na 20-to slušanje na nešto ličiti
ma drug ne podnosi mi stomak luk a cevapi bez luka mi bezveze pa ih ja slabo kad jedem... a da ih ima, ima ihlegenda reala je napisao/la:đesi Fera (ćevabdžija)imal ćevapa![]()
![]()
![]()
fera je napisao/la:ma drug ne podnosi mi stomak luk a cevapi bez luka mi bezveze pa ih ja slabo kad jedem... a da ih ima, ima ihlegenda reala je napisao/la:đesi Fera (ćevabdžija)imal ćevapa![]()
![]()
![]()
ma zaobiđi nas do kraja ove sezone pa ce biti cevapalegenda reala je napisao/la:fera je napisao/la:ma drug ne podnosi mi stomak luk a cevapi bez luka mi bezveze pa ih ja slabo kad jedem... a da ih ima, ima ihlegenda reala je napisao/la:đesi Fera (ćevabdžija)imal ćevapa![]()
![]()
![]()
pa pošalji jednu porciju ,odkad nisam pojo ćevape sa Baščaršije(zamotaj u papir pa pošalji![]()
) ,ma reci mu da podnese inače ga nema
![]()
![]()
kontam da vas igram u četvrtak ,da se možete posvetiti 5. mjestu u EPL![]()
ma vidi se i po pjesmi po načinu na koji su to scenski izveli da se pokušalo ''uzeti'' dosta toga od Coldplaya ali da li su uspjeli, teško mada opet kakvih s.anja se može naslušati na tom takmičenju nije ni ovo loše.Monolog je napisao/la:Nisam ni čuo pjesmu koju je Merlin izveo, tako da ne mogu suditi(naravno, neću žuriti sa slušanjem iste) o eventualnoj (ne)kvaliteti. No, s obzirom da se radi o Merlinu, dobro bih provjerio neke manje popularne britanske i američke rock bendove, pa da vidimo od koga je posudio muziku.
![]()
Što se tiče Merlinovog Aristotelizma, ne znam ko njeg shvata za ozbiljno.
Ma ja ba, covjek zavrco sarafe na stroju u Unisu a preko noci hoce da posta neki mislilac i zeli da ga ljudi shvataju ozbiljno..Koji je to seljak, 1/1...Monolog je napisao/la:Nisam ni čuo pjesmu koju je Merlin izveo, tako da ne mogu suditi(naravno, neću žuriti sa slušanjem iste) o eventualnoj (ne)kvaliteti. No, s obzirom da se radi o Merlinu, dobro bih provjerio neke manje popularne britanske i američke rock bendove, pa da vidimo od koga je posudio muziku.
![]()
Što se tiče Merlinovog Aristotelizma, ne znam ko njeg shvata za ozbiljno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.