English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: English Premier League
Niste, vi ste gori.
Vidjet ces kad Amerikanac potuče,zaore nosom po ledini i skonta da je spicqo pola milijarde ni u stario_Ferdy88 je napisao/la: ↑31 jan 2023, 15:31Bit će posudba ako dođebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑31 jan 2023, 15:06
Pa ovi nesretnici što neki dan jedva nađoše novac za Weghorsta brže i bolje nađoše zamjenu za povrijeđenog igrača nego mi, strašno
Samo ne znam otkud Chelsea i za njega u igri, ima li ijedan igrač da ga je neko u Premu htio dovesti a da se Chelsea nije upetljao![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Da bogdom hoće i naš Amer spičqat pola milijarde

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- wadethegreat
- Kontakt:
Ja mislim da su trio Luiz,Cech i Willian nešto najgore sto je ikad krocilo na teren otkako ja pratim arsenal.
Hoyte,Miquel,Eisfield etc etc su bili tarabe ali su barem imali želju da igraju za nas iako su prodali vagone golova u jedva 10 nastupa
Hoyte,Miquel,Eisfield etc etc su bili tarabe ali su barem imali želju da igraju za nas iako su prodali vagone golova u jedva 10 nastupa
Najbolji igrac sampiona Bundeske prelazi u United koji I ne igra LP. NBA!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nadam se da nece ovakve brade kročiti na Emirates. Užasno stoji.

Valja sad ovu ružnu šugavu bradu gledat.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- wadethegreat
- Kontakt:
Ne mozes u Superligi natjerati manje klubove da prodaju yebiga nije farmer liga.
Enzo gotov izgleda napokon.
Southampton top posao radi ovaj rok.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Otkud Husara sa njimDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑31 jan 2023, 18:13Nadam se da nece ovakve brade kročiti na Emirates. Užasno stoji.
Valja sad ovu ružnu šugavu bradu gledat.

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Svi dovode veznjake samo Klopp vjeruje u Oxa 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
"Prema najnovijim informacijama Enzo Fernandez je trenutno na pregledima u lisabonskoj bolnici.
Spominjalo se i to da je Boehly odlučio aktivirati otkupnu klauzulu ali da bi se izbjegao FFP, vlasnici kluba iz Londona dogovorili su sa jednom kompanijom da ona isplati cijeli iznos odjednom dok bi vlasnici Chelseaja tu sumu vratili kompaniji kroz rate."
EDIT: "vlasnik Chelsea je kupio Fernandeza preko svojih kompanija, tako da ima mjesta za kupovinu još jednog kapitalnog pojačanja. Neki izvori bliski klubu kažu da će Chelsea čak ići i po Caiceda, dok drugi metu stavljaju na Sabitzera."
Spominjalo se i to da je Boehly odlučio aktivirati otkupnu klauzulu ali da bi se izbjegao FFP, vlasnici kluba iz Londona dogovorili su sa jednom kompanijom da ona isplati cijeli iznos odjednom dok bi vlasnici Chelseaja tu sumu vratili kompaniji kroz rate."
EDIT: "vlasnik Chelsea je kupio Fernandeza preko svojih kompanija, tako da ima mjesta za kupovinu još jednog kapitalnog pojačanja. Neki izvori bliski klubu kažu da će Chelsea čak ići i po Caiceda, dok drugi metu stavljaju na Sabitzera."
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Zar je dozvoljeno obavljanje transfera preko third party?Iraola je napisao/la: ↑31 jan 2023, 18:53"Prema najnovijim informacijama Enzo Fernandez je trenutno na pregledima u lisabonskoj bolnici.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kud poslaše Sabitzera na posudbu u United, mogli ga Chelseaju uvaliti za makar 40 miliona
treba probati sa Pavardom.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Može Chelsea haman sve. Ali nisu ni u Portugalu vesla sisali očito, čim im i preko klauzule ne puštaju igrača.Marsal je napisao/la: ↑31 jan 2023, 18:56Zar je dozvoljeno obavljanje transfera preko third party?Iraola je napisao/la: ↑31 jan 2023, 18:53"Prema najnovijim informacijama Enzo Fernandez je trenutno na pregledima u lisabonskoj bolnici.
Čelzi teška plastika, neki prozivaše Njukastl, ljudi nisu ni primirisali ovakvim transferima i sumama novca kao što sad gledamo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.