Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Trust the process.
Ne kontam
- AshburtonG
- Kontakt:
Velika je vjerovatnoca da je mali nezadovoljan tretmanom navijaca i kapitena tokom prosle tekme. Ili su dali carobnu pilulu Elnenyu, pa ce nazad mnogo prije od ocekivanog.
Ulazak u borbu za titulu sa samo 3 igraca na 2 pozicije je idiotizam.
Ulazak u borbu za titulu sa samo 3 igraca na 2 pozicije je idiotizam.
Nenara do jula out.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
vratiti miguela azeeza ili patina s posudbe
za jorginha imam onih 10% nade u prikrajku nedje da ce biti dobar.. a fuck it valjda arteta nije tolika budala zna kako ga moze iskoristit u ovom sistemu, nema nam druge nego vjerovati u njegov izbor.. doveo nas je tu gdje smo zasluzuje da mu vjerujemo
za jorginha imam onih 10% nade u prikrajku nedje da ce biti dobar.. a fuck it valjda arteta nije tolika budala zna kako ga moze iskoristit u ovom sistemu, nema nam druge nego vjerovati u njegov izbor.. doveo nas je tu gdje smo zasluzuje da mu vjerujemo
Da nece biti bombusa u 5 do 12 i stvarno Kolumbijac doleti?!
Nekako mi je nerealno da ponovo ostanemo na 3 igraca

Nekako mi je nerealno da ponovo ostanemo na 3 igraca
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ma kakve bombe, nema od te ljubavi nista, ljudi su pola godine peglali sa Mydrikom i natezali se sa Ukrajincima da bi Terek završio istog za pola dana jer je Edu stručnjak konto ispast pametan i dovest istog za 90 miliona i jedan euro samo da moze reci da je spustio potrazivanja Shakthara.
Da se uprava nije prsila i najavila lovu za pojačanja pa hajd, ovako su realno gledajući popusili dvije glavne mete i to je to.
Trosard ok, kvalitetna alternativa, igra vjerovatno na vrhuncu forme i moze biti bitan faktor u nastavku sezone ali ovo s Jorginhom je tragedija, mogli su i Pjanica dovest, isto ti dodje, pregazilo ih vrijeme obojicu.
Da se uprava nije prsila i najavila lovu za pojačanja pa hajd, ovako su realno gledajući popusili dvije glavne mete i to je to.
Trosard ok, kvalitetna alternativa, igra vjerovatno na vrhuncu forme i moze biti bitan faktor u nastavku sezone ali ovo s Jorginhom je tragedija, mogli su i Pjanica dovest, isto ti dodje, pregazilo ih vrijeme obojicu.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
A niste ovako pisali za Žezusa i Zinija, jeste namazani.Brokula je napisao/la: ↑31 jan 2023, 11:09Samo ovo boldirano. Čak smo ga dobili i debelo ispod cijene. Igrač ko igrač vrijedi više.Shategabri je napisao/la: ↑31 jan 2023, 11:07Potencijalni kandidat za ZLbio
![]()
![]()
Šalu na stranu, nigdje veze.
Ne bih ga doveo samo zbog Chelsea.
Nije da je Arsenal nešto dobio osim još jednog igrača u rosteru koji ništa neće promijeniti na bolje.
Al što Mašal kaže ovo je čista smećarska politika koja ne vodi ničemu dobrom. Da si fening dao rivalu puno je, a kamoli oslobađaš im roster za pojačanje koje ganjaju. Psihološki, transfer koji je unazadio Arsenal debelo
Tek sam pročitao sve stranice, jest vam pakaš zinuo za titulom, to je nevjerovatno. 

Sto oni? Obojica nisu ni u prajmu kako trebabega_afc je napisao/la: ↑31 jan 2023, 17:23A niste ovako pisali za Žezusa i Zinija, jeste namazani.Brokula je napisao/la: ↑31 jan 2023, 11:09Samo ovo boldirano. Čak smo ga dobili i debelo ispod cijene. Igrač ko igrač vrijedi više.Shategabri je napisao/la: ↑31 jan 2023, 11:07Potencijalni kandidat za ZLbio
![]()
![]()
Šalu na stranu, nigdje veze.
Ne bih ga doveo samo zbog Chelsea.
Nije da je Arsenal nešto dobio osim još jednog igrača u rosteru koji ništa neće promijeniti na bolje.
Al što Mašal kaže ovo je čista smećarska politika koja ne vodi ničemu dobrom. Da si fening dao rivalu puno je, a kamoli oslobađaš im roster za pojačanje koje ganjaju. Psihološki, transfer koji je unazadio Arsenal debelo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AshburtonG
- Kontakt:
Inace se borimo za titulu svake godine, pa je cudno. 
Nego, ako ste vidjeli ovu sliku sa fotografisanja u dresu Arsenala, to s njim je agent. Lik isti onaj nas moron Husara. Pljunuti.

Nego, ako ste vidjeli ovu sliku sa fotografisanja u dresu Arsenala, to s njim je agent. Lik isti onaj nas moron Husara. Pljunuti.

Kažeš da si dao pfening rivalu puno je...Ili su to njih dvojica džaba došli?Brokula je napisao/la: ↑31 jan 2023, 17:55Sto oni? Obojica nisu ni u prajmu kako trebabega_afc je napisao/la: ↑31 jan 2023, 17:23A niste ovako pisali za Žezusa i Zinija, jeste namazani.Brokula je napisao/la: ↑31 jan 2023, 11:09
Samo ovo boldirano. Čak smo ga dobili i debelo ispod cijene. Igrač ko igrač vrijedi više.
Ili nam možda Siti nije rival?

Cjepidlačite previše, a imali ste očekivanja za sezonu sa oko 70 bodova.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ono što najviše sada bode oči i stvara problem je šugava brada, ja ne znam otkud to da je počeo puštati.AshburtonG je napisao/la: ↑31 jan 2023, 17:56Inace se borimo za titulu svake godine, pa je cudno.
Nego, ako ste vidjeli ovu sliku sa fotografisanja u dresu Arsenala, to s njim je agent. Lik isti onaj nas moron Husara. Pljunuti.![]()
Užasno stoji, a valja to sad gledat i zgražavati se iz sedmice u sedmicu:
Wtf ???
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Pa nije isto uzeti Jesusa i Zinchenka, momke pred kojima su najboljeg godine i fosila Jorginha kojem je mrsko hodati na terenu.
Siti je pomogao nama, a u ovom slucaju mi pomazemo Celziju. Siti je evidentno napravio gresku i svjesni su toga
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
10 miliona brat kostao, da ga yebes ne moze bit gori od Lokonge
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma dobro je ovo opet yebes ga bolje i ovaj nego sambi do kraja sezone..
Eh sad da li će se na ljeto ponovo ići na Caicedoa ,ili smatraju da je ta pozicija "riješena" ..a nerealno malo djeluje da na ljeto uzmu i Ricea i Ekvadorca
**** me svak ako ne bude prvu igrao redovno

Cedric otisao u Fulham
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.