Sad bih uzeo McToma kad bi sudije prema njemu imale isti kriterij u dresu Arsenala koji imaju dok je u dresu Uniteda.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Sad bih uzeo McToma kad bi sudije prema njemu imale isti kriterij u dresu Arsenala koji imaju dok je u dresu Uniteda.
Pa nije vam Partey ozbiljno povrijedjen koliko sam upratio.
Dobro ba shvatili smoAsteriks je napisao/la: ↑31 jan 2023, 14:11U kojim segmentima je kvalitet gosn Jorginho... Ono, dugo lopte - solida, duel igra - prosjek, kreiranje sansi iz dubine - meh...
Evo radilice Partey i Casemiro, defanzivni specijalisti, šišaju ga tamo gdje je morao biti superiorniji. Jedino je mozda nadmocan u pas igri prvom do sebe.
Na ovaj ucinak, trebao bi trcati za trojicu.
Guardiola spreman da žrtvuje i Phila Fodena koji će prema svemu sudeći igrati na poziciji lijevog beka koju je pokrivao Cancelo.
Ma hajde Marsale nemoj se sekirati bezveze. Ne bi njega Arteta doveo bez razloga to je sigurno. Treba ovoj ekipi i iskustva neophodnog da se osvoji titula.Marsal je napisao/la: ↑31 jan 2023, 14:15Dobro ba shvatili smoAsteriks je napisao/la: ↑31 jan 2023, 14:11U kojim segmentima je kvalitet gosn Jorginho... Ono, dugo lopte - solida, duel igra - prosjek, kreiranje sansi iz dubine - meh...
Evo radilice Partey i Casemiro, defanzivni specijalisti, šišaju ga tamo gdje je morao biti superiorniji. Jedino je mozda nadmocan u pas igri prvom do sebe.
Na ovaj ucinak, trebao bi trcati za trojicu.
Casemiro je Allah lično
Evo uzmi i Souceka, covjeka koji sa kreacijom i organizacijom igre nema dodirnih tacaka, pa ces vidjeti slicne brojke u ovim i drugim, za to bitnim segmentima.Shategabri je napisao/la: ↑31 jan 2023, 14:17Pa u ovoj statistici za Casemira fali ono njegovo glavno.
Doduše ne znam može li se to statistički izraziti![]()
Neke stvari sigurno mogu.
Bit će posudba ako dođebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑31 jan 2023, 15:06
Pa ovi nesretnici što neki dan jedva nađoše novac za Weghorsta brže i bolje nađoše zamjenu za povrijeđenog igrača nego mi, strašno
Nebruseni dijamant ste dobili. Tuzan dan za bivseg evropskog klupskog i aktuelnog svjetskog klupskog prvakaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑31 jan 2023, 14:02Jorgan vezni maestro. Nek svi trče za njega.
Uvezat će taj vezni red, umiriti igru, bacati dijagonale.
@alex @joker hvala vam![]()
Even though I Trust our club process, I still somehow feel this is a set up by Chelsea Fc. I remember how Petr Cech came and let in goals before he ran back to Chelsea to become their club director.
Ne napominji mi ovo živ bio. Čovjek igra finale protiv Čelzija, a već ugovorio da im bude direktor il tako neki qurac. Mogao je komotno poslije utakmice s njima proslavit tituluakisarajevo92 je napisao/la: ↑31 jan 2023, 15:43Even though I Trust our club process, I still somehow feel this is a set up by Chelsea Fc. I remember how Petr Cech came and let in goals before he ran back to Chelsea to become their club director.![]()
Nismo mi Chelsea.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.