FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
[quote=FCUM post_id=9130013 time=1675168675 user_id=22299]
dobit cemo 300 000 na 10 rata i 5% od iduceg transfera. Ipak nema vece bagre od turaka
[/quote]
I algida paket proizvoda od proslosezonskog sladoleda
dobit cemo 300 000 na 10 rata i 5% od iduceg transfera. Ipak nema vece bagre od turaka
[/quote]
I algida paket proizvoda od proslosezonskog sladoleda
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Koliko sam mogao upratiti, veznjak i stoper će u Turskoj odlično proći sa jakom fizičkom spremom, odnosno ako ima dobru moć ponavljanja. Tako da mislim da bi se Andrej brzo uklopio, isto ko i Niho.Pantelija je napisao/la: ↑31 jan 2023, 13:40Turska je drugacija od liga EU. Tu nema restrikcija za igrace s ovog podrucja i mogucnost je dosta veca naci angazman. Plate su također, ako uleti se dobru šemu, poprilicne. Ono sto je problem dole je liga u kojoj igraci jako rijetko prave napredak i ako ne pokazu se vrlo brrzo, automatski lete. Uz to i cesto se zna ostati bez love ali to opet zavisi od kluba u koji se dodje.
Opet kazem, mi necemo prodavati igrace za velike pare sve dok bar dvojica ne naprave nseto u prvih 5-6 liga evrope, da se cuje za nas. Do tada, ovih 500k ili gore ili dole je realnost.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
@javiere uvjeravao si me da je to gotova stvar
Salu na stranu dzaba nam mesi i mbape ako prvenstvo ne budemo igrali na kosevu

Salu na stranu dzaba nam mesi i mbape ako prvenstvo ne budemo igrali na kosevu
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Realno 600-800 hiljada € plus procenat za Djokana je vise nego odlicno. Ja ne znam sta neki kontaju. Malo za Mujakica (kojeg pljuju prije toga) milion, malo za Andreja.. Prvo sto za defanzivce uvijek manje uzimas, nisu toliko atraktivni ko AM ili napadac..
Ja samo znam da domaceg igraca sa kvalitetama Djokanovica necemo naci ni da sad kesiramo 400k za transfer
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- BordoBBoja
- Kontakt:
Da za mladunceta ko hoce ponuditi i 100k, pa makar iz turske, samo da ide
Zapratila je ona i crnog roka izgledaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑31 jan 2023, 13:34AylaH zapratila Roka Kurtovića. I on nju zapratio.
Pa eto, kad se već prati ko je koga zapratio da i to ispratimo.
I da, Vrančić također sinoć Aylu zapratio![]()
Ovaj donji dom turske lige koji granici s ispadanjem jest propast, al realno ovi bolji klubovi, medju kojima je u zadnje vrijeme i Konya, su vrlo solidni, ne znam sto se pljuje toliko ovaj transfer. Sigurno dobro placaju, Turska je lijepa i ugodna zemlja za zivot, dobra klima ne mrznes se negdje u Sibiru, a ko se tamo uklopi moze gurat do penzije, sto se vidi po Sehicu, Hadziahmetovicu, Hajdarevicu, pa evo i Cajicu... ok, nije idealna za napredovanje, nece je skautirati Manchester City, al jbg nije svakome ni sudjeno da igra Lige petice. Andrej je borben momak, posvecen sportu, ali da se razumijemo prema naprijed je ogranicen i nikad od njega nece biti vrhunski igrac za domete neke znacajne. Kad on za 3 godine nije za promil popravio pas igru i sut...
Nisam mislio na to nego da nema nista od daljih transfera iz konye moze u fener ili besiktas i to je to
Zato uzmi sto mozes vise na pocetku
Do smrti odani!
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
tacno tako, samo sto je kod njih kad nadjes dobru šemu i druga liga placena da se sjebeš-... doslovnospezial je napisao/la: ↑31 jan 2023, 14:03Ovaj donji dom turske lige koji granici s ispadanjem jest propast, al realno ovi bolji klubovi, medju kojima je u zadnje vrijeme i Konya, su vrlo solidni, ne znam sto se pljuje toliko ovaj transfer. Sigurno dobro placaju, Turska je lijepa i ugodna zemlja za zivot, dobra klima ne mrznes se negdje u Sibiru, a ko se tamo uklopi moze gurat do penzije, sto se vidi po Sehicu, Hadziahmetovicu, Hajdarevicu, pa evo i Cajicu... ok, nije idealna za napredovanje, nece je skautirati Manchester City, al jbg nije svakome ni sudjeno da igra Lige petice. Andrej je borben momak, posvecen sportu, ali da se razumijemo prema naprijed je ogranicen i nikad od njega nece biti vrhunski igrac za domete neke znacajne. Kad on za 3 godine nije za promil popravio pas igru i sut...
andrej je imao priliku da dodje do liga petice mozda da je pravilno isla karijera. On je morao biti prodan u razvojni klub sa 20 godina... max21. Tu bi bio godinu-godinu i pol i sad bi negdje taman bio pola godine u jaccem klubu ali, na zalost nekad nije ni do igraca ni do kluba vec okoline oko igraca. Nekada ljude ponese ambicija i razmisljanje o ciframa, sada ipak andrej treba da razmislja o finansijama, pa onda o napretku jer dole sigurno moze igrati par godina sto je sasvim dovoljno za jedan fin lagodan zivot
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
- 1 9 4 6 -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
04.02 - Minaj
08.02 - Shakhtar
12.02 - Riga
08.02 - Shakhtar
12.02 - Riga
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Aylah baci nam latvijsku zastavu na story ako Vrančić dolazi
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Hajmo Aylah, ide latvijaaa .. i skloni to H Bog ti dao.. bit ces profesionalnija za 50%umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑31 jan 2023, 14:16Aylah baci nam latvijsku zastavu na story ako Vrančić dolazi

- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Konya nije toliko loša po izlaznim transferima imaju npr bajića kojeg su udineseu prodali za 5.5 miliona i još neke u olympiacos i wolves.
Red bi bio pustiti Đokanovića da konacno napravi transfer a isto tako prihvatiti i ponudu za Dala.
Vrancic nije bas da ima previse opcija, covjek ce u maju imati 34 godine. Ugovor u Stoke ima do juna tako da bi posudba do kraja sezone dobro dosla.
Vrancic nije bas da ima previse opcija, covjek ce u maju imati 34 godine. Ugovor u Stoke ima do juna tako da bi posudba do kraja sezone dobro dosla.
je li danas zadnji dan prelaznog roka u turskoj ?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nije rok traje do 8 februara
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan