Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Pa zar nije bilo logicnije dati Jorginhu i Lokongi EL da igraju
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa to i ja kontam.

Znaci dovode igraca za rotaciju i onda jednog iz rotacije zele poslat na posudbu.

Ovako ces moci odmarat samo jednog od Xhaka-Partey, ako ne planiraju da rahiticar Vieira ne diriguje vezom uz Jorginha.

- Marsal
- Kontakt:
U malom Vieiri čuči igračina, samo em je propustio pripreme na početku sezone em je fizički još nedorastao.AshburtonG je napisao/la: ↑31 jan 2023, 11:52Pa to i ja kontam.![]()
Znaci dovode igraca za rotaciju i onda jednog iz rotacije zele poslat na posudbu.Yebo majku ako je iko normalan u Arsenalu. Moguce da je pic.kica Lokonga trazio da ode, jer mu je Martin yebao mater par puta na pola terena protiv Citya.
Ovako ces moci odmarat samo jednog od Xhaka-Partey, ako ne planiraju da rahiticar Vieira ne diriguje vezom uz Jorginha.![]()
On će napravit svoj boom budi siguran.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
A što me boli qurac za EL evo iskreno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AshburtonG
- Kontakt:
Cuci za u19 ekipu Arsenala ili za futsal ekipu FC Salines iz Tuzle. Lik je nedonosce od 58kg i 1.7m visine, a ima 23 godine skoro. Nece napravit nikad boom kod nas, jer apsolutno nema ni promil sanse da nekome uzme poziciju. On bi uspio da se i dalje igra sa 10kom, ali ta pozicija lagano izumire.Marsal je napisao/la: ↑31 jan 2023, 11:56U malom Vieiri čuči igračina, samo em je propustio pripreme na početku sezone em je fizički još nedorastao.AshburtonG je napisao/la: ↑31 jan 2023, 11:52Pa to i ja kontam.![]()
Znaci dovode igraca za rotaciju i onda jednog iz rotacije zele poslat na posudbu.Yebo majku ako je iko normalan u Arsenalu. Moguce da je pic.kica Lokonga trazio da ode, jer mu je Martin yebao mater par puta na pola terena protiv Citya.
Ovako ces moci odmarat samo jednog od Xhaka-Partey, ako ne planiraju da rahiticar Vieira ne diriguje vezom uz Jorginha.![]()
On će napravit svoj boom budi siguran.

Ako izuzmemo da nikome nije omiljen igrac i dolazi iz redova rivala ipak igrac koji ima iskustva i osvajao je mnogo trofeja sto ovoj ekipi sad treba a opet nije prestar(31godina)
S obzirom na financije koje su ukljucene u transfer mislim da je ok opcija,puno bolja od Lokonge u stani-padni situacijama jer se vec susreo sa borbom za naslov i trofeje.

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- feniksptica
- Kontakt:
I Edegor je explodiro sto je imo kontinuitet.
Ako ne mozemo mi dat to posalji ga na posudbu i pokazi prstom u Salibu i ESR da je njima posudba pomogla.
Dobar je portugalac nema sta.
I Lokonga nije los. Samo sto ne igra na pravoj poziciji i treba mu utkamica
Ako ne mozemo mi dat to posalji ga na posudbu i pokazi prstom u Salibu i ESR da je njima posudba pomogla.
Dobar je portugalac nema sta.
I Lokonga nije los. Samo sto ne igra na pravoj poziciji i treba mu utkamica
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Vlahović - Arsenal vs Juventus... Juventus win,
Martinez - Arsenal vs United... United win,
Mudryk - Arsenal vs Chelsea... Chelsea win,
Caicedo - Arsenal vs Brighton... Brighton win.
EDU GASPAR, ladies and gentlemen
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Prva dva smo dobili bolje igrače, vidjećemo za druga dvababoedindzeko09 je napisao/la: ↑31 jan 2023, 12:54Vlahović - Arsenal vs Juventus... Juventus win,
Martinez - Arsenal vs United... United win,
Mudryk - Arsenal vs Chelsea... Chelsea win,
Caicedo - Arsenal vs Brighton... Brighton win.
EDU GASPAR, ladies and gentlemen

Još jedna stvar:
prošle sezone smo izgubili Top 4, ali ne samo zato što su Edu i Arteta dr.kali jedan drugome umjesto da dovedu CF-a i CM-a nego i zato što je naš rival za Top 4 napravio fantastičan posao (Kuluševski i Betancur). Kuluševski je digao Spurse 30 posto, rasteretio Sona i Kanea, a Betancur im donio kvalitet u sredini koji nisu imali čime se pokrio višak Diera i Sancheza u odbrani Spursa.
City u ovom prelaznom roku nije doveo ništa što bi ih diglo u odnosu na dosadašnji dio sezone, čak su i izgubili Cancela koji im je bio bitan igrač prošle sezone, a dolazi im CL fudbal i živi su u FA Kupu.
prošle sezone smo izgubili Top 4, ali ne samo zato što su Edu i Arteta dr.kali jedan drugome umjesto da dovedu CF-a i CM-a nego i zato što je naš rival za Top 4 napravio fantastičan posao (Kuluševski i Betancur). Kuluševski je digao Spurse 30 posto, rasteretio Sona i Kanea, a Betancur im donio kvalitet u sredini koji nisu imali čime se pokrio višak Diera i Sancheza u odbrani Spursa.
City u ovom prelaznom roku nije doveo ništa što bi ih diglo u odnosu na dosadašnji dio sezone, čak su i izgubili Cancela koji im je bio bitan igrač prošle sezone, a dolazi im CL fudbal i živi su u FA Kupu.
Ovo je prikrivanje traga samo. Odlican igrac je Jorgan.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ova tema ista, danas i prije 5 godina. Samo se kuka
Realno, ako se povrijedi Partey, Arsenal titulu nece osvojiti makar tu bio i Caicedo pa i Rice. Bez obzira na kvalitet, treba ih uglaviti u ovaj stil igre koji gaji Arteta, a to nije lahko. Dakle, kljuc je da se Partey ne povrijedi, a da ostalo nastavi kako i jest. Jorginho mora biti bolji od Lokonge, sto i jeste, jer je ovaj izgubljen u vremenu i prostoru. Sad da ce donijeti neku prevagu, cisto sumnjam.
Drugo, titula je i dalje predaleko da bi se o tome pricalo. Utakmica po utakmica, pa sta bude na kraju. Barem mi navijaci Arsenala znamo kako je izgubiti 4-5 igraca na jednoj poziciji radi povreda, a tad te ne spasava ni pet prelaznih rokova. Stoga, niko ne moze garantovati titulu, pa ni Caicedo.

Realno, ako se povrijedi Partey, Arsenal titulu nece osvojiti makar tu bio i Caicedo pa i Rice. Bez obzira na kvalitet, treba ih uglaviti u ovaj stil igre koji gaji Arteta, a to nije lahko. Dakle, kljuc je da se Partey ne povrijedi, a da ostalo nastavi kako i jest. Jorginho mora biti bolji od Lokonge, sto i jeste, jer je ovaj izgubljen u vremenu i prostoru. Sad da ce donijeti neku prevagu, cisto sumnjam.
Drugo, titula je i dalje predaleko da bi se o tome pricalo. Utakmica po utakmica, pa sta bude na kraju. Barem mi navijaci Arsenala znamo kako je izgubiti 4-5 igraca na jednoj poziciji radi povreda, a tad te ne spasava ni pet prelaznih rokova. Stoga, niko ne moze garantovati titulu, pa ni Caicedo.
Celik!3,2,2.
- feniksptica
- Kontakt:
Prezivjeli smo povrede Zinchenka i Jesusa. Bitno je samo da ako dodje do toga da se ne nagomila odjendom.
Izgurat do kraja
Cilj je top 4
Izgurat do kraja
Cilj je top 4
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Marsal
- Kontakt:
Njih je imao iole ko zamijenit, Parteya nema.feniksptica je napisao/la: ↑31 jan 2023, 13:35Prezivjeli smo povrede Zinchenka i Jesusa. Bitno je samo da ako dodje do toga da se ne nagomila odjendom.
Izgurat do kraja
Cilj je top 4
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Hajmo realno, malo ko je ocekivao da ce Eddie biti u stanju zamjeniti Jesusa. Tierny je ok, ali opet kao bek, a ne kao ono sto kod nas igra Zinchenko. Nema sumnje da su obojica solidni igraci, ali je bila velika sumnja u to da oni mogu zamjeniti ovu dvojicu.
Celik!3,2,2.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Eddie-u je ponudjen ugovor od 100k+ sedmicno, kultni broj 14. Naravno da se na njega oslanjalo da ce biti blizu prvih 11 i da ce biti od znacaja. Kvalitet je pokazao prosle sezone u onih zadnjih 5-6 utakmica kao i na pripremama za novu sezonu.
Za Lokongu se vec duzi period zna da ne moze odraditi posao.
Ovo za Jorginha je samo krpljenje ekipe.
I ova pozicija napadaca je problematicna jer nemas nikog gore ko zna tuci po lopti. Povredom Partey-a gubimo fizikalca na sredini terena. Dosta problema se mogu nazirati ukoliko budemo losije srece.
Za Lokongu se vec duzi period zna da ne moze odraditi posao.
Ovo za Jorginha je samo krpljenje ekipe.
I ova pozicija napadaca je problematicna jer nemas nikog gore ko zna tuci po lopti. Povredom Partey-a gubimo fizikalca na sredini terena. Dosta problema se mogu nazirati ukoliko budemo losije srece.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Tuga je golema da mi primarne transfer mete ne možemo da dovedemo.
U ključnom prelaznom roku.
Prva greška je bila ta što se odmah nije zadnji vezni ganjao.
Druga što smo odustali od Mudrika nakon što sto izgubili 25 dana na njemu.
Treća što smo doveli panic buy i učinili ogromnu uslugu Celziju + yebeni Jorginho.
Isto pišem kao i prošlog januara, ko ce odgovarati ako se ispostavi da je jedno pojačanje opet bilo neminovno kao prošle godine? Ovo je drugi strike za Edua, kod mene je skoro izgubio kredibilitet, ne djeluje mi kvalitetan DOF uopšte.
Artetino maslo je Jorginho jer ga je želio i prije, dobio ga je jeftino, da vidim šta može sa njim, ako bude ala Willian treba ih obojicu za muda objesiti.
U ključnom prelaznom roku.
Prva greška je bila ta što se odmah nije zadnji vezni ganjao.
Druga što smo odustali od Mudrika nakon što sto izgubili 25 dana na njemu.
Treća što smo doveli panic buy i učinili ogromnu uslugu Celziju + yebeni Jorginho.
Isto pišem kao i prošlog januara, ko ce odgovarati ako se ispostavi da je jedno pojačanje opet bilo neminovno kao prošle godine? Ovo je drugi strike za Edua, kod mene je skoro izgubio kredibilitet, ne djeluje mi kvalitetan DOF uopšte.
Artetino maslo je Jorginho jer ga je želio i prije, dobio ga je jeftino, da vidim šta može sa njim, ako bude ala Willian treba ih obojicu za muda objesiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.