Ti i topnik

Sve do sada sto sam postavio za Celzi ostvarilo se evo i Enzo ce biti gotov izgleda.
Ovo je marsal postavio za Caiceda i Enza ako nisi skontao mozda te Engleski malo zbunio.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Jel se napunilo bar 20,yebo mater ja kad sam drkao ti vjerovatno nisi bio ni rodjenwadethegreat je napisao/la: ↑30 jan 2023, 21:19
Ti i topnik![]()
Sve do sada sto sam postavio za Celzi ostvarilo se evo i Enzo ce biti gotov izgleda.
Ovo je marsal postavio za Caiceda i Enza ako nisi skontao mozda te Engleski malo zbunio.
Reci meni sta. Radit cu ja sa posla od kuce.wadethegreat je napisao/la: ↑30 jan 2023, 21:34Ako znas Engleski da te zaposlim idila posao.
Brokulu ne mogu dok ne nauci.
Ovaj profil koristilo pola foruma ,i sada se ponekad ne zna ko pise s njega i nije neki prosjek za 9 godina ,obzirom ko je sve pisao.wadethegreat je napisao/la: ↑30 jan 2023, 21:25Imam itekako ali radim od kuce pa zna biti dosadno.
Iste godine registrovani ti imas duplo vise postova od mene a Brokula ima 25k.
Mislim da je jasno ko nema zivot....
Buraz 14k postova ja 7k ti meni nesto pricas ja se aktivirao kako je Corona krenula iz dosade...topnik1 je napisao/la: ↑30 jan 2023, 21:37Ovaj profil koristilo pola foruma ,i sada se ponekad ne zna ko pise s njega i nije neki prosjek za 9 godina ,obzirom ko je sve pisao.wadethegreat je napisao/la: ↑30 jan 2023, 21:25Imam itekako ali radim od kuce pa zna biti dosadno.
Iste godine registrovani ti imas duplo vise postova od mene a Brokula ima 25k.
Mislim da je jasno ko nema zivot....
Blago se nasoj drzavi kad nam takvi od kuce rade![]()
Zato smo tu gdje jesmo.
Samo mi nije jasno koja te budala placa![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.