NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
O vašem zahtjevu da se klubu isplati 500.000 KM, nažalost, u ovom trenutku ne mogu se izjasniti, ali smatram da je i samo održavanje ovog sastanka veliki pomak – izjavio je gradonačelnik Kasumović.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- prisonbreak
- Kontakt:
Hocel biti sta?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Vidjet ćemo, vrijeme će pokazati. Bitno je da je opet uspostavljena neka normalna komunikacija sa Gradom
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
- Marsal
- Kontakt:
Dat će ih iovako ionako. Momak koji je radio žalbu na presudu Marine je malo ozbiljnija maca i toliko je dobro napisao žalbu da je čak imao i nekih problema zbog toga.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Znaci da ga je svaki FTNK pogodio.
Nego, hoce li biti dobar soping u Grazu ili necemo ni tamo dati gola?

Nego, hoce li biti dobar soping u Grazu ili necemo ni tamo dati gola?

Celik!3,2,2.
Ovo za dignitet mu je standardna suplja, ali hajde nek vrti svoju mantru. Petlja i zeli sam sebe malo rehabilitovati, ali (ne)djela su svjedocanstva. Nek prica sta hoce, samo nek ne trazi dignitet u stecaju, Covidu, 300 Spartanaca itd. Inace, mimo te zalbe koju ce bilo koji normalan sud uvaziti u korist kluba, znamo svi da mu nije trenutna podrska od 33000 glasova sto naglasava nego se prepolovila na proslim izborima na nekih 18000 i jos to sigurno opada s obzirom koliko konstantno ljude vara. Sa klubom protiv njega, Fudi je neminovan slobodan pad. Znaci moze samo izvuci to da klub ne stiti svoj interes na taj politicki nacin, na koji i ne zeli, a sto bi po Fudu bilo kobno.
Bolje mu je da ispostuje klub i da se drzi te relaksacije koju svi spominju, te ispuni stavke iz Sporazuma u dogovoru s klubom nego da svi zajedno idemo u to da ga rusimo, da mu umanjimo i ovaj zadnji broj glasova sto bi mu sigurno donijelo poraz i druge muke. Medjutim, klubu je bitno da ostvari svoj interes i ne treba nista drugo da ga zanima dok se ide u tom smjeru.
Ako ce klub ostvariti svoj cilj da uzme sredstva koja ga sljeduju bez konfrontiranja onda super. Tako je najbolje i tako bi to moralo biti, jer je sasvim normalno. Ipak, Fudo uvijek mora imati na umu da bilo sta da se promijeni i da ne ispostuje klub sigurno ide protiv sebe. Djela ce reci, prica ne vazi. Ili ce ispostovati klub, pa u tom slucaju da se klub i Čelikovci bave samo Čelikom kako i treba da bude ili u slucaju da ne ispostuje ono sto klub sljeduje onda da fokus bude na Fudi. Njegov je izbor, pa nek na taj nacin shvati medjusobno uvazavanje.
Nema potrebe vise pisati na ovu temu, ali bitno je da svi zajedno pratimo taj proces relaksacije i ako bude potrebe da reagujemo u interesu kluba.
Bolje mu je da ispostuje klub i da se drzi te relaksacije koju svi spominju, te ispuni stavke iz Sporazuma u dogovoru s klubom nego da svi zajedno idemo u to da ga rusimo, da mu umanjimo i ovaj zadnji broj glasova sto bi mu sigurno donijelo poraz i druge muke. Medjutim, klubu je bitno da ostvari svoj interes i ne treba nista drugo da ga zanima dok se ide u tom smjeru.
Ako ce klub ostvariti svoj cilj da uzme sredstva koja ga sljeduju bez konfrontiranja onda super. Tako je najbolje i tako bi to moralo biti, jer je sasvim normalno. Ipak, Fudo uvijek mora imati na umu da bilo sta da se promijeni i da ne ispostuje klub sigurno ide protiv sebe. Djela ce reci, prica ne vazi. Ili ce ispostovati klub, pa u tom slucaju da se klub i Čelikovci bave samo Čelikom kako i treba da bude ili u slucaju da ne ispostuje ono sto klub sljeduje onda da fokus bude na Fudi. Njegov je izbor, pa nek na taj nacin shvati medjusobno uvazavanje.
Nema potrebe vise pisati na ovu temu, ali bitno je da svi zajedno pratimo taj proces relaksacije i ako bude potrebe da reagujemo u interesu kluba.
Zadnja izmjena: Steelman, dana/u 30 jan 2023, 14:20, ukupno mijenjano 1 put.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
-
- Kontakt:
Uvijek mu ista priča i spinovi. DaBogda da bude kako treba biti...
Hajmo cijeli forum: Fudo Turcine napusi se qrcine 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Koliko god je zaslužio da mu svakodnevno psujemo, mislim da to neće dobro doći klubu i pregovaračkoj poziciji. Nek traje ova "relaksacija" i kod nas na forumu pa ćemo vidjeti na šta će izaći.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Svaka utakmica Čelika njega boli, kamo li šta drugo. Naviko smrdo sa seljacima i jedini pravi otpor mu itekako smeta. Vidiš kako se gov.no uspije u sekundi promjeniti.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑30 jan 2023, 13:56Znaci da ga je svaki FTNK pogodio.![]()
Nego, hoce li biti dobar soping u Grazu ili necemo ni tamo dati gola?![]()
U Grazu uzimamo i na terenu i na tribinama

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ovo je dobro sto je klub uradio, treba razgovarati i smiriti tenzije na relaciji klub grad.Svi znamo ovde ko je fudo i to je vise ispricana prica, ali radi odnosa sa gradom trebamo smirivati cjelokupnu situaciju.Nema potrebe vise sa prozivanjem nikoga, nego da okrenemo novi list,evo i ovo je neki pomak a mi svi znamo ko je fudo i upamticemo ga po ovome.
Nek uplati i rijesio se briga, nece ga niko vise spomenuti. Ovako samo sve veci gnjev javnosti navlaci na sebe, to sto prica sam je sebi kriv. Al kako god, ispostuj dogovoreno i eto ti.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Naivni ste ko madjarske sobarice
Cuj relaksacija odnosa i na forumu
Pa taj hamelj pisa po klubu i navijacima vec godinama, gov.no premazano svim bojama i lakovima.
Postujem angazman kluba da se proba i na ovaj nacin i necu vise pisati na tu temu, ali da ce nas zajeba.ti po 100ti put, hoce

Cuj relaksacija odnosa i na forumu

Pa taj hamelj pisa po klubu i navijacima vec godinama, gov.no premazano svim bojama i lakovima.
Postujem angazman kluba da se proba i na ovaj nacin i necu vise pisati na tu temu, ali da ce nas zajeba.ti po 100ti put, hoce

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ne vjerujem ja Fujsmradu nista, samo blebeta gluposti ko i uvijek. Ali da treba dati sansu normalizaciji odnosa sa gradom, treba, a svakako ruzno je ono FTNSK,pogotovo pred djecom i zenama. Daj Boze da se dogovor napravi pa da ga vise niko ne spomene osim nadleznih isntitucija kad bude odgovarao za svu stetu koju je nanio Zenici.
Što se igraca tice, i ja sam blago zabrinut zbog neefikasnosti napada, a vala nije se ni odbrana nesto pokazala. Treba njih psihicki spremit za ovo sto ih ceka. Pozitiva je oko Čelika, raja jedva ceka tekme, bice pun stadion protiv Radnika, velika su ocekivanja. U ligi nemamo pravo na kiks, velik je to pritisak, a nismo ni blizu ozbiljnog fudbala. Zvijezde trebaju da se spuste, a ovi spusteni da se dignu,ipak smo mi Čelik, u svakoj utakmici treba da budu ocekivanja visoka i igraci moraju biti svjesni toga i ne gledat to ko pritisak nego naviku. Čelik drobi, i to je to, treba da pise u svlacionici,treba da to okace iznad kreveta. S kim god da igramo, pa izgubili,izgubili,ali se ne smije desavat setanje i bezidejnost, samo aresivnost i trka, borba za svaku loptu.
Što se igraca tice, i ja sam blago zabrinut zbog neefikasnosti napada, a vala nije se ni odbrana nesto pokazala. Treba njih psihicki spremit za ovo sto ih ceka. Pozitiva je oko Čelika, raja jedva ceka tekme, bice pun stadion protiv Radnika, velika su ocekivanja. U ligi nemamo pravo na kiks, velik je to pritisak, a nismo ni blizu ozbiljnog fudbala. Zvijezde trebaju da se spuste, a ovi spusteni da se dignu,ipak smo mi Čelik, u svakoj utakmici treba da budu ocekivanja visoka i igraci moraju biti svjesni toga i ne gledat to ko pritisak nego naviku. Čelik drobi, i to je to, treba da pise u svlacionici,treba da to okace iznad kreveta. S kim god da igramo, pa izgubili,izgubili,ali se ne smije desavat setanje i bezidejnost, samo aresivnost i trka, borba za svaku loptu.
Ispade da su predstavnici kluba dosli da cuju kako njemu smeta prozivanje i da mu to tesko pada. Sta bi covjek sad i meni smeta kad spominjes gasenje, nazivas BP Covid arenom. Uplati i ne seri, zgadio si se ljudima, gubis podrsku svaki dan i sad bi kupio malo politckih poena
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
-
- Kontakt:
Vakufski diletant nije bitan samo je Čelik bitan, pohvala za momke u klubu koji na sve nacine nastoje da rade u interesu kluba pa ako treba sjesti i s najvecim supkom u gradu kako bi nesto promijenili u korist nase svetinje. Dok ne uplati novac niko mu ne vjeruje
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.