Gdje to Krscani nisu dobro dosli u muslimanske zemlje i gdje se to pale Biblije pod zastitom drzave?gruezi je napisao/la: ↑30 jan 2023, 00:01Duse drage a muslimanske zemlje se ubise od ljubavi prema krscanima... 70 posto zatvorenika I kriminalaca po skandinaviji su turci, kurdi I sjeveroafrikanci ..terorisu domicilno stanovnistvo I jos se cude sto ih domaci nemirisu... sda botine po nalogu svojih gospodara iz beograda sire ovu I slicnu propagandu medzu bosnjacima kako bi ih okrenuli od zapada I gurnuli rusko- srpski zagrljaj gdje bi bili isto ono sto I kadirovi ceceni...obicni meat grinder..
Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Benjamin Tahirović
Covjek ide od grada do grada pod zastitom policije pali Kur'an-e i provocira muslimansko stanovnistvo i neko ko se imalo osjeca muslimanom treba da igra za tu fasisticku zemlju?
"Duse drage a muslimanske zemlje se ubise od ljubavi prema krscanima... 70 posto zatvorenika I kriminalaca po skandinaviji su turci, kurdi I sjeveroafrikanci ..terorisu domicilno stanovnistvo I jos se cude sto ih domaci nemirisu." - Ne znam sta ti je struka, al politicke nauke sigurno nisu. Da ne ulazim u diskusiju, drzi se komentiranja o fudbalu, momak. Tema ovog threada je upravo to.gruezi je napisao/la: ↑30 jan 2023, 00:01Duse drage a muslimanske zemlje se ubise od ljubavi prema krscanima... 70 posto zatvorenika I kriminalaca po skandinaviji su turci, kurdi I sjeveroafrikanci ..terorisu domicilno stanovnistvo I jos se cude sto ih domaci nemirisu... sda botine po nalogu svojih gospodara iz beograda sire ovu I slicnu propagandu medzu bosnjacima kako bi ih okrenuli od zapada I gurnuli rusko- srpski zagrljaj gdje bi bili isto ono sto I kadirovi ceceni...obicni meat grinder..
U čitavoj priči se ne smije zaboraviti istorijski kontekst. Migracije iz trećeg svijeta na zapad, su proizvod imperijalizma, eksploatacije , kontrole i potrebe za jeftinom radnom snagom.
Ne možeš se j..., a da ti ne uđe. Vazda su bili "rimljani i varvari". Hoćeš sirotinju iz Afrike da kopa kanale, e pa neće ti doći intelektualac.
Ne možeš se j..., a da ti ne uđe. Vazda su bili "rimljani i varvari". Hoćeš sirotinju iz Afrike da kopa kanale, e pa neće ti doći intelektualac.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- ASD
- Kontakt:
Kad može finansirati tu istu policiju plaćanjem poreza, što ne bi mogao igrati lopte za repku?Wanderson je napisao/la: ↑30 jan 2023, 00:56Covjek ide od grada do grada pod zastitom policije pali Kur'an-e i provocira muslimansko stanovnistvo i neko ko se imalo osjeca muslimanom treba da igra za tu fasisticku zemlju?
Ne budi debil ko ovo naši po Njemačkoj što lijepe postove o Izraelu, a Njemačka od njihovoh poreza šalje poklone Izraelu.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mora se priznati da je glupo, otvoreno i javno provocirati jedan dio stanovnistva.
Problem desnicara svugdje u svijetu jeste sto su u konstantnom ciklusu radikalizacije, nema stajanja.
Problem desnicara svugdje u svijetu jeste sto su u konstantnom ciklusu radikalizacije, nema stajanja.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ne bih da ulazim u raspravu ali nije isto plaćati porez (nemaš izbora?) i igrati za reprezentaciju (imaš izbor).
Poređenje nije na mjestu.
Poređenje nije na mjestu.
- ASD
- Kontakt:
Naravno da imaš izbor, jednostavno se odseliš ako smatraš da ta država te šikanira, isto kao što si i došao.
Ganjanje lopte je sitnica, plaćanje poreza je velika stvar.
Ganjanje lopte je sitnica, plaćanje poreza je velika stvar.
- ASD
- Kontakt:
Nema racionalnog razloga da provociraš igdje ikoga.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 jan 2023, 10:40Mora se priznati da je glupo, otvoreno i javno provocirati jedan dio stanovnistva.
Ali je fakat glupo ovo od šačice degena spominjati kao razlog igranja za neku repku.
Pricas gluposti cuj jednostavno se odselis za ljude koji su sigurno 50+.
Tahirovic se vec odselio.
Roma veceras igra protiv Cremonesea u kupu, za ocekivati je da dobije minute, iako mislim da ce Bove poceti.
Losa vijest za njega je da se Wijnaldum oporavio i da ce polako dobijati minute.
Losa vijest za njega je da se Wijnaldum oporavio i da ce polako dobijati minute.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Starter, pravo vrijeme da se pokaze 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Momak se normalno dokazuje na treninzima, stice povjerenje special one-a. Nadje se na klupi, bitno je da je on njemu prva,druga,treca izmjena.
Za ovu polusezonu neka kupi minute, ako nece biti znacajnija rotacija sljedece sezone neka onda ide na posudbu..
Najbitnije je da je on nas igrac i da to nikad nije bilo upitno.
Za ovu polusezonu neka kupi minute, ako nece biti znacajnija rotacija sljedece sezone neka onda ide na posudbu..
Najbitnije je da je on nas igrac i da to nikad nije bilo upitno.
⚜️~⚜️~⚜️
zicer promasio 

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Joj zamalo...
@surreal jest zicer, al za Haalanda ili Mbappea.
@surreal jest zicer, al za Haalanda ili Mbappea.

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Za Cristante je makelele, ali to i nije tesko
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Goalgetter
- Kontakt:
Ali kakva je kretencina ovaj Mancini, budaletina.
nije direktan krivac za gol, ali uzasan pas.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤