Ne znam sta ocekivati uopce, prosle sezone smo bez njega izgledali kao momcad koja se bori za ostanak... Valjda ce Kalik odmah u vatru
I jest tako,kao što se i pretpostavljalo,a i sam trener kazao kad je došao. Bit će u redu kad raščiste kadar te implementiraju s pravim ljudstvom njegove zamisli i to će biti prava klapa,spremna zaskočiti i Dinama i u EuropuCipiripiblicblic je napisao/la: ↑29 jan 2023, 20:43Ne znam što reći, odjednom imam osjećaj da se barem 5 igrača iz današnjih prvih 11 ne uklapa u ovo što pokušavamo igrati
Ma ne mislim da će mijenjat sistem... Imao je cijele pripreme, valjda bi i na početku priprema uočio da je bolje igrat sa 4 nazad... U svakom slučaju stat iza trenera i istrpit šta treba.
A nije Leko dzaba rekao da mu treba 4-5 pojačanjaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑29 jan 2023, 20:43Ne znam što reći, odjednom imam osjećaj da se barem 5 igrača iz današnjih prvih 11 ne uklapa u ovo što pokušavamo igrati
Ma ne mislim da će mijenjat sistem... Imao je cijele pripreme, valjda bi i na početku priprema uočio da je bolje igrat sa 4 nazad... U svakom slučaju stat iza trenera i istrpit šta treba.
MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑30 jan 2023, 08:45A nije Leko dzaba rekao da mu treba 4-5 pojačanjaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑29 jan 2023, 20:43Ne znam što reći, odjednom imam osjećaj da se barem 5 igrača iz današnjih prvih 11 ne uklapa u ovo što pokušavamo igrati
Ma ne mislim da će mijenjat sistem... Imao je cijele pripreme, valjda bi i na početku priprema uočio da je bolje igrat sa 4 nazad... U svakom slučaju stat iza trenera i istrpit šta treba.![]()
Jbg, ja sam ove sezone stvarno očekivao rezultat nakon vrlo dobre lanjske sezone... Pripreme odrađene loše, Euro grupe opet nismo izborili ali eto ajde, Villareal ne bi izbacili ni da igramo 10 dvomečeva s njima, a prvenstvo kako stvari stoje gotovo već na pola sezone... Rekli bi neki, sve je isto kao i zadnjih 18 godina![]()
Ovo za tjeranje Leke, a masa je takvih komentara od sinoć... Šta reći, biti trener Hajduka je najgori posao na svijetu, veći pritisak nego ga Guardiola ima u Cityu![]()
Ne mislim da će igrač od 15 godina imati veliku minutažu.Felixians4 je napisao/la: ↑02 feb 2023, 05:19Luka Vušković, dragi.
A to 18 godina. Hajduk 2005. jedan je od najlošijih Hajduka zadnjih 50-ak godina i kusur, a eto, zadnja titula.
Dovest će po Jadranskom derbiju vjerujem još igračića-dva što bi reko Siks Oreščanin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.