Gdje ode bruda? Objasni ovoj omladini, ni kmečati bez tebe ne znaju.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trobojku u ruke i kroz Visoko krug. Red je.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- OldFashioned
- Kontakt:
Zakuka li se ista hejteri ? 
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
MunjirkaPFC
- Kontakt:
Hajmo postare, pusti grlo niz polje
022 - dzomba sam ja
Nirton je napisao/la: ↑
29 jan 2023, 11:40
Tsitsipas se vraca u ovom mecu, zapisite sta sam rekao :kafa:
-
MunjirkaPFC
- Kontakt:
Nirton je napisao/la: ↑
- OldFashioned
- Kontakt:
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑29 jan 2023, 12:49Novak bi možda i bio najveći da ne postoje Nadal i Federer. Ovako će zauvijek biti iza njih, džaba sve.
Najveci. 
Koliko je tenis grohnuo pokazuje i ovaj forum, nekad se pisalo po 100 stranica u finalu a evo sad 3 stranice jedva, od tog 2 stranice nacionalizma.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
matanisunje
- Kontakt:
jesi li gledao juče kad je Sisara digla trofej juče? i još jedan razlog je da Effe više ne ulazi na ovaj forum
- Felixians4
- Kontakt:
https://telesport.telegram.hr/analize/p ... itsipasom/
Ovo je bilo za 3-1,kao protiv Murraya,Tsonge na AO,no Grk kad mu se ukazala šansa,nije ju ugrabio. Djoker 10/10 polufinala i finala AO,nenadjebivo.
Nikad nije bio kvalitetniji sportista da je manje voljen od strane navijaca od Novaxa. Dovoljno govori o njemu.
Sve i da osvoji 50 slemova nece biti najveci.
Sve i da osvoji 50 slemova nece biti najveci.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Bas se ne mogu nacuditi zasto je to tako.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Evo i Ivanišević postao lažov i manipulator!
„Hajde da probam ovako. Ne bih rekao 100%, ali 97% igrača na turu bi, ako u subotu dobiju rezultate magnetne rezonance, otišlo pravo u sudijsku kancelariju i povuklo se sa turnira. Ali ne i on. On je sa druge planete. Njegov mozak radi drugačije. Sa njim radim četiri godine, ali još uvek se ponekad čudim kako njegov mozak radi. Dao je sve. 77 terapija dnevno. Svaki dan je bio sve bolji i bolji. Nisam ovo očekivao, iskreno. Bio sam šokiran“.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Pensioner26
- Kontakt:
Novak easy najveći teniser svih vremena.
marconato je napisao/la: ↑29 jan 2023, 15:09Evo i Ivanišević postao lažov i manipulator!![]()
„Hajde da probam ovako. Ne bih rekao 100%, ali 97% igrača na turu bi, ako u subotu dobiju rezultate magnetne rezonance, otišlo pravo u sudijsku kancelariju i povuklo se sa turnira. Ali ne i on. On je sa druge planete. Njegov mozak radi drugačije. Sa njim radim četiri godine, ali još uvek se ponekad čudim kako njegov mozak radi. Dao je sve. 77 terapija dnevno. Svaki dan je bio sve bolji i bolji. Nisam ovo očekivao, iskreno. Bio sam šokiran“.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Jbg, moras da nas shvatis. Covjek osvojio samo 5 od 7 poslednjih GS na kojima mu je bilo dozvoljeno ucesce. Mora to biti 100 % ucinak. Nezadovoljni smo...Mancini je napisao/la: ↑29 jan 2023, 15:25Zar nije ajmo kod tebe.MunjirkaPFC je napisao/la: ↑29 jan 2023, 13:52Hajmo postare, pusti grlo niz polje
022 - dzomba sam ja![]()
Oduva te vjetar niz Beograd grad![]()
A vidi jesu iz "rupa" izišli.Valjalo im biti van foruma mjesecima. I sada kao oni provociraju neki.
A tek da nije igrao povrijeđen srbin početnik vjerovatno ne bi izgubio više od 10-15 gameova na cijelom turniru.![]()
$ ? ? $.
% ? $ ? - " " ове $ свој " грен ??
% ? $ ? - " " ове $ свој " грен ??
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Kakvi debilni postovi majko mila , kao da imate 15-16 godina ...
Čestitke Novaku , pokazuje da je klasa iznad ☝
Ne bude li povreda još 3-4 Grand Slama su sigurna , jednostavno nema ko da ga dobije na Wimbledonu i Australian Openu .
Mislim da mu je ovaj Australian Open najdraži , šta su mu sve kreteni radili prošle godine , znao sam da jedva čeka da se vrati , zato je i najveći.
Čestitke Novaku , pokazuje da je klasa iznad ☝
Ne bude li povreda još 3-4 Grand Slama su sigurna , jednostavno nema ko da ga dobije na Wimbledonu i Australian Openu .
Mislim da mu je ovaj Australian Open najdraži , šta su mu sve kreteni radili prošle godine , znao sam da jedva čeka da se vrati , zato je i najveći.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ma jok , Novak uzima Wimbledon sigurno , možda Roland Garros . Rafa naravno najveće šanse na Roland Garrosu . Medo ili Alcaraz US OPEN .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.