English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Liverpool poguran i protiv Wolvesa i sad Brigtona.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- wadethegreat
- Kontakt:
Sluzbeno je od ljeta 5 godina max ugovor. Mislim preglupo je sto su to ogranicili jer su Se vjerovatno ostali klubovi zalili al eto.
Mi smo svoje odradili kako god. Net spend je smijesan u odnosu na pravu cifru koja je potrosena. Amer ce uvijek naci loophole.
Ako malo sagledate ovo objektivno genijalno je odradjeno. Remont ekipe u jednom roku odradjen. Neko ce sigurno flopati ali spremni su rizikovati s obzirom da smo dovodili neke od najvecih talenata u Evropi. Buddy vec izgleda kao odlican stoper Mudryk mi Se strasno svidio u ono malo vremena sto je igrao.
Madueke je hodajuca povreda tako da vidjet cemo.
Malo Gusta je i United ganjao I on je veliki potencijal. Od ovih ostalih Santos Se istice mali trenutno kida za Brazil na U20.
Rok je ovako na papiru maestralno odradjen samo fali neko na sredini a to ce Se rijesiti u ovo par dana. Da li cemo Se krpiti ili cemo Enza ili Caiceda rijesiti vidjet cemo.
Covjek je vidio na stranu povrede da ima hadalja u ekipi posebno u napadu i isao na sve ili nista. Nemojte zaboraviti da je Nkunku Gotov i da cemo vjerovanto uzeti Felixa za stalno.
Mi smo svoje odradili kako god. Net spend je smijesan u odnosu na pravu cifru koja je potrosena. Amer ce uvijek naci loophole.
Ako malo sagledate ovo objektivno genijalno je odradjeno. Remont ekipe u jednom roku odradjen. Neko ce sigurno flopati ali spremni su rizikovati s obzirom da smo dovodili neke od najvecih talenata u Evropi. Buddy vec izgleda kao odlican stoper Mudryk mi Se strasno svidio u ono malo vremena sto je igrao.
Madueke je hodajuca povreda tako da vidjet cemo.
Malo Gusta je i United ganjao I on je veliki potencijal. Od ovih ostalih Santos Se istice mali trenutno kida za Brazil na U20.
Rok je ovako na papiru maestralno odradjen samo fali neko na sredini a to ce Se rijesiti u ovo par dana. Da li cemo Se krpiti ili cemo Enza ili Caiceda rijesiti vidjet cemo.
Covjek je vidio na stranu povrede da ima hadalja u ekipi posebno u napadu i isao na sve ili nista. Nemojte zaboraviti da je Nkunku Gotov i da cemo vjerovanto uzeti Felixa za stalno.
Uzima to celsi i ostaje na posudbi u brajtonu.QUARTERBACK je napisao/la: ↑29 jan 2023, 14:58drugim rijecima ako im damo 70miliona prodace ga jer je to najbolje za sve strane
Svi sretni

Dobar Brighton, ne treba im Caicedo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- wadethegreat
- Kontakt:
Jao Liverpoola kako su grohnuli. Svaku sedmicu cekam kad ce se vratit na svoje stare staze, a oni sve gori i gori. Ova generacija je haman digla ruke.
I ovo sto je 1:1 je zahvaljujuci sudijama jer su bez problema 2 crvena mogli dobit u 5 minuti
I ovo sto je 1:1 je zahvaljujuci sudijama jer su bez problema 2 crvena mogli dobit u 5 minuti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Shategabri
- Kontakt:
Koji im je q, 2 crvena?!
Kad nekom nogu slome onda će ga dati.
Kad nekom nogu slome onda će ga dati.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Jirgen na vrijeme rjesava kupove. Fenomenalna sezona.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
mitoma doktore 

Prirodan ciklus, sve ima pocetak i kraj, ne znam sto cekas iz sedmice u sedmicu, nema od tog nista. Grohnuce i city, vec su poceli. Sve je to normalno, neki padaju, neki se dizu, i obrnuto.
Mali Mitoma je fenomen, materijal za šampionsku ekipu.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Zasluzeno, Mitoma kakav finis 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Šta su svi ovako rano poispadali...
Je li vrijeme?
Je li vrijeme?

Ma svakako, ali ova tranzicija je strasno lose odradjena
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Pa kako ga niko ranije ne iskopa pored ovoliko scouta
Majstor iz kola u kolo
Majstor iz kola u kolo

BašČelik!