Gdje ode bruda? Objasni ovoj omladini, ni kmečati bez tebe ne znaju.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Gdje ode bruda? Objasni ovoj omladini, ni kmečati bez tebe ne znaju.
Trobojku u ruke i kroz Visoko krug. Red je.
Hajmo postare, pusti grlo niz polje
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑29 jan 2023, 12:49Novak bi možda i bio najveći da ne postoje Nadal i Federer. Ovako će zauvijek biti iza njih, džaba sve.
jesi li gledao juče kad je Sisara digla trofej juče? i još jedan razlog je da Effe više ne ulazi na ovaj forum
https://telesport.telegram.hr/analize/p ... itsipasom/
Bas se ne mogu nacuditi zasto je to tako.
„Hajde da probam ovako. Ne bih rekao 100%, ali 97% igrača na turu bi, ako u subotu dobiju rezultate magnetne rezonance, otišlo pravo u sudijsku kancelariju i povuklo se sa turnira. Ali ne i on. On je sa druge planete. Njegov mozak radi drugačije. Sa njim radim četiri godine, ali još uvek se ponekad čudim kako njegov mozak radi. Dao je sve. 77 terapija dnevno. Svaki dan je bio sve bolji i bolji. Nisam ovo očekivao, iskreno. Bio sam šokiran“.
marconato je napisao/la: ↑29 jan 2023, 15:09Evo i Ivanišević postao lažov i manipulator!![]()
„Hajde da probam ovako. Ne bih rekao 100%, ali 97% igrača na turu bi, ako u subotu dobiju rezultate magnetne rezonance, otišlo pravo u sudijsku kancelariju i povuklo se sa turnira. Ali ne i on. On je sa druge planete. Njegov mozak radi drugačije. Sa njim radim četiri godine, ali još uvek se ponekad čudim kako njegov mozak radi. Dao je sve. 77 terapija dnevno. Svaki dan je bio sve bolji i bolji. Nisam ovo očekivao, iskreno. Bio sam šokiran“.
Jbg, moras da nas shvatis. Covjek osvojio samo 5 od 7 poslednjih GS na kojima mu je bilo dozvoljeno ucesce. Mora to biti 100 % ucinak. Nezadovoljni smo...Mancini je napisao/la: ↑29 jan 2023, 15:25Zar nije ajmo kod tebe.MunjirkaPFC je napisao/la: ↑29 jan 2023, 13:52Hajmo postare, pusti grlo niz polje
022 - dzomba sam ja![]()
Oduva te vjetar niz Beograd grad![]()
A vidi jesu iz "rupa" izišli.Valjalo im biti van foruma mjesecima. I sada kao oni provociraju neki.
A tek da nije igrao povrijeđen srbin početnik vjerovatno ne bi izgubio više od 10-15 gameova na cijelom turniru.![]()
Ma jok , Novak uzima Wimbledon sigurno , možda Roland Garros . Rafa naravno najveće šanse na Roland Garrosu . Medo ili Alcaraz US OPEN .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.