Nista brate, odi kod vraca siama, neka ti izbrise ovaj drugi mandat pod Allegrijem...prvi ce svejedno izbrisati sam od sebe zbog "hejta"..

@Italija brate, razumijem ja tebe, i mene je ovo skroz iznenadilo, ni vise ni manje o Lemini..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nista brate, odi kod vraca siama, neka ti izbrise ovaj drugi mandat pod Allegrijem...prvi ce svejedno izbrisati sam od sebe zbog "hejta"..
Sjetimo se samo kad je došao sta je pricao za njega, da ima veliki potencijal i da treba zabijati 10 golova u sezoni. Pa naravno da nece kod prahistorijskog trenera zabiti 10, a u prvoj sezoni kod Pirla bio blizu. Nije prvi igrač kojeg je lagao u javnosti.JuventinoVero je napisao/la: ↑29 jan 2023, 05:08Toliko forsiranje amera da bi ga na kraju pustio niz vodu..
Koji ludjak ce jos kupiti takva smeca direktno osim one budale sto je i kod nas bio direktor. Ali da, cinjenica da mi zivimo u nekakvim snovima i mastama gdje mislimo da nasi igraci nesto i negdje vrijede, a cinjenica da najbolji talijan dobije ponudu od jbnog Bournemounta, Dybala kao najveca zvijezda lige od u Romu, Papu Gomez koji zari i pali ligom ode u Sevilju koja se bori za opstanakBuffonGigi je napisao/la: ↑29 jan 2023, 12:52Mckinnie je za Locatellija Arturo Vidal iz najboljih dana. Nije da je vrh, ali nije ni nas najgori igrac.
Nego, nastavlja se tradicija losih prodaja, bez obzira ko vodi klub, ne mozemo igraca prodati kroz direktni transfer. Samo posudba s pravom, a ne obavezom, otkupa. Ovo stvarno ide gdje ne treba...
Kako mrzim ove dvije persone (MdS i pacov), koje godinama otvoreno je*bu Juventus i njegove navijace, a niko nista, kao carevo novo ruho, ne desava se to uopsteBuffonGigi je napisao/la: ↑29 jan 2023, 13:23Kean je jedna od rijetkih svijetlih tacaka ove sezone. Ja mu nikad nisam bio fan, nekako je bas predugo stagnirao i djelovalo je kao da je Baloteli za siromasne. Ali ove sezone mi najbolje izgleda od svih nasih napadaca.
A kod Allegrija mi je najjace to sto Pogba i Vlahovic nakon duzih pauza ne mogu u ekipu, Chiesa je kao umoran, ali je zato MDS nikad spremniji, i to da igra desno krilo gdje ce do izrazaja doci njegove tehnicke sposobnosti, kao i brzina po kojoj je poznat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.