Evo bas me pogadja, ne mogu mirno sjediti od nervoze.Epidaurus je napisao/la: ↑29 jan 2023, 13:31Zao mi je sto te cinjenice pogadjaju. Onakvo sudjenje i onakav no call nisu i ne mogu biti slucajni. Pokusalo ih se pogurati do titulue i u finalu 2022. al se laznjak epski raspao nakon sto nas je horda retardiranih zelenih ubjedjivala da je rang Doncica. I ovo nije prvi put ove sezone da se protivnika epski pokrade protiv Bostona, a vjerujem da nije ni zadnji.dscile je napisao/la: ↑29 jan 2023, 13:24Ovaj Epidaurus se vrati mentalno u osnovnu kad pise o Lakersima i kosarci.![]()
Umjetni superstar, kriminalna organizacija, itd.. Isto adolescent kad se krene svadjati u skolskom dvoristu.
I to sve zbog poraza u RS. Razumijem da je trka za play in i da konkurenti odmicu, ali ima jos 30+ utakmica, moze se sezona okrenuti.
Od Lakersa svakako ne ocekujem nista dok god su ovakvi cirkuski rosteri tako da opet promasujes.

Vise mi je fascinantno da se neko ko je na drugim temama sasvim normalan, pretvori u dijete od 12 godina sa pisanjem cim se dotakne bilo kojeg sporta. Mada se primjecuje taj, sto bi Ameri rekli "pattern", kod navijaca Reala i Lakersa, odnosno timova koji smatraju da su bogom dani da oni uzimaju trofeje.
Do skora si ti pisao kako Davis nije staklen, tvrdili ste kako je onaj nesrecni THT neka igracina u nastajanju, a ovamo se sere o Tatumu kao da je kanta od igraca. Kakva ironija

Ali kao sto rekoh, opusteno, ima jos 30 utakmica da se stigne taj play in. A lazni superstar ce dovesti svoju ekipu do najboljeg skora u cijeloj ligi, u to ne sumnjam.