a mene zvao jaran sa NASA-inog Space Shuttlea koji je u orbiti oko Jupitera i reko mi RUKAAAAjuventus 0244 je napisao/la:
Evo jedna zanimljiva slika gdje je stojao sudac kad je Robinho igrao rukom

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
a mene zvao jaran sa NASA-inog Space Shuttlea koji je u orbiti oko Jupitera i reko mi RUKAAAAjuventus 0244 je napisao/la:
Evo jedna zanimljiva slika gdje je stojao sudac kad je Robinho igrao rukom
Naletjela mi slika, a pravo zanimljiva, pa zbog toga, obecavam necu više dok ne bi bilo šta drugi putInterista di cuore je napisao/la:nemojte sudija vise svega vam![]()
In 1922 Inter were in Group B of the Serie A and came in last place after picking up only 11 points in the season.The last place team of each group was to be automatically relegated. Inter and La Gazzetta dello Sport editor (Colombo) petitioned the FIGC to allow Inter to participate in Serie A the following year as a year in Serie B would have been financially detrimental. The FIGC saved Interpazzoetoogol je napisao/la:ovi se ponadali da je Inter namjestio da ne ispadne iz lige![]()
a za tu sliku, nista me ne cudi, sudija nije vidio velika guzva![]()
to je vazno
ma ok, ali tako nije bilo dotad i tako nije bilo predviđeno ni te sezone, doigravanje su igrali predzadnji a zadnji išli u drugu ligu, a interu su to dopustili da igra kao zadnjem, poklon FIGC-a interuInterista di cuore je napisao/la:pa nisu im samo dozvolili da igraju Seriu A,igrali su doigravanje da ostanu...
ja nisam znao za ovo,mislim cuo sam prije,al nisam znao kako se situacija odvijala
ma Moratti je to potplatiotony-mortale je napisao/la: ma ok, ali tako nije bilo dotad i tako nije bilo predviđeno ni te sezone, doigravanje su igrali predzadnji a zadnji išli u drugu ligu, a interu su to dopustili da igra kao zadnjem, poklon FIGC-a interu
a tebi sam nešto reko davnih danameskalin je napisao/la:Italija je poznata po mocki, kao i tialijani svi znaci svi pravi timovi su ispadali , a ovo sto nije ispalo i ne smatra se talijanskim timom
tony-mortale je napisao/la:al napišem mu nešto o njegovom klubu što nije znao 1000% i umjesto da kaže hvala on nešto trola bezveze, sad mu pogledao zabdnjih 20-ak postova i čovjek nije ama baš ništa napisao, sve sami smajliji i gluposti, 0 informacija, 0 konstruktiva, 100% provokacije, al samo kad mu vidiš nick dosta stvari je jasno ili o kakvom se mentalnom sklopu radi, ili koliko godina ima (cca 14-15)
hajd redom i neću ti se vjerovatno više obraćati a ni vidjeti tvoje postovepazzoetoogol je napisao/la:tony-mortale je napisao/la:al napišem mu nešto o njegovom klubu što nije znao 1000% i umjesto da kaže hvala on nešto trola bezveze, sad mu pogledao zabdnjih 20-ak postova i čovjek nije ama baš ništa napisao, sve sami smajliji i gluposti, 0 informacija, 0 konstruktiva, 100% provokacije, al samo kad mu vidiš nick dosta stvari je jasno ili o kakvom se mentalnom sklopu radi, ili koliko godina ima (cca 14-15)
vjeruj mnogo vise od tih 15 godina, eto hvala nisam znaosta ti smeta nick, e svasta
ima ih puno gorih...provokacija
![]()
nemam namjeru to sto smatras svaku "glupost" ko provokaciju tvoj problem...smajliji stsa fali smajlijima, i jel to trebam pisat kilometarske postove
edit...vjerovatno da je nick ibragoll onda bi bio sjajan
drzis avatar Ibrahimovicev mislim drazao si, a sad i @robovi i ostali milanisti Ibra na avataru...zasto jel on legenda kluba....tebi smeta moj nick koji pocinje sa pazzini, covjek je dosao u Inter ja se odlucio ovdje registovati i prvo sto mi je naumpalo je pazzo jel to neki problem pobogu si bratetony-mortale je napisao/la:hajd redom i neću ti se vjerovatno više obraćati a ni vidjeti tvoje postovepazzoetoogol je napisao/la:tony-mortale je napisao/la:al napišem mu nešto o njegovom klubu što nije znao 1000% i umjesto da kaže hvala on nešto trola bezveze, sad mu pogledao zabdnjih 20-ak postova i čovjek nije ama baš ništa napisao, sve sami smajliji i gluposti, 0 informacija, 0 konstruktiva, 100% provokacije, al samo kad mu vidiš nick dosta stvari je jasno ili o kakvom se mentalnom sklopu radi, ili koliko godina ima (cca 14-15)
vjeruj mnogo vise od tih 15 godina, eto hvala nisam znaosta ti smeta nick, e svasta
ima ih puno gorih...provokacija
![]()
nemam namjeru to sto smatras svaku "glupost" ko provokaciju tvoj problem...smajliji stsa fali smajlijima, i jel to trebam pisat kilometarske postove
edit...vjerovatno da je nick ibragoll onda bi bio sjajan
imaš više od 15 godina a ne ponašaš se tako, čudno
navijaš za inter a nick ti počinje sa pazzo a čovjek ni mjesec dana tad nije bio član intera, čudno
hajd za etooa i nekako kontam mada i on nije neka legenda kluba
glupostima i provokacijama ne fali ništa ako nisu konstanta, a ne nemoraš pisati kilometarske postove, al haj budi dobar drug pa nađi barem 1-2 svoja posta u kojima si nešto stvarno i napisao, znači neku informaciju, novost, nešto interesantni išta?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.