FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 21 feb 2011, 19:53

kosewsko hill je napisao/la:------------------------- Šehić -------------------------

Marković------------- Mešić --------------Vasilić ------------------Radovanović

-------------- Svraka---------------- Savić(Jamak)----------------

Čolić --------------------------- Zeba ------------------------ Višća

---------------------- ------------ Popović ------------------------------

Ova ekipa će najvjerovatnije istrčati protiv Olimpika ako se uzmz u obzir pripremne utakmice i igrači koji su igrali.
Bajro je u odsustvu Lazara odigrao solidno(doduše protiv slabijih ekipa) ali mislim da će Lazar opet zauzeti mjesto u prvih 11.Stančeski bi po meni sa Svrakom bio možda najbolje rješenje kao zadnji vezni ali pošto je imao povredu odmah na početku priprema pa je malo zaostao za ostalima i ne vjerujem da će Amar rizikovati da ga stavlja nespremnog.Nadoći će on za 2-3 kola kada će biti puno korisniji.
Što se tiče Ćuluma, nisam primjetio da je imao neku preveliku minutažu u pripremnim(možda i griješim?) pa ne vjerujem da će početi protiv Olimpika.
Uglavnom, jači smo za 3 nova igrača u ovom prelaznom roku i siguran sam da ćemo barem do jednog trofeja ove sezone a ako nas povrede zaobiđu idemo i na duplu krunu aBd...
a gdje ti je beslija ?
Za zivot cijeli!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 feb 2011, 19:55

kosewsko hill je napisao/la:------------------------- Šehić -------------------------

Marković------------- Mešić --------------Vasilić ------------------Radovanović

-------------- Svraka---------------- Savić(Jamak)----------------

Čolić --------------------------- Zeba ------------------------ Višća

---------------------- ------------ Popović ------------------------------

Ova ekipa će najvjerovatnije istrčati protiv Olimpika ako se uzmz u obzir pripremne utakmice i igrači koji su igrali.
Bajro je u odsustvu Lazara odigrao solidno(doduše protiv slabijih ekipa) ali mislim da će Lazar opet zauzeti mjesto u prvih 11.Stančeski bi po meni sa Svrakom bio možda najbolje rješenje kao zadnji vezni ali pošto je imao povredu odmah na početku priprema pa je malo zaostao za ostalima i ne vjerujem da će Amar rizikovati da ga stavlja nespremnog.Nadoći će on za 2-3 kola kada će biti puno korisniji.
Što se tiče Ćuluma, nisam primjetio da je imao neku preveliku minutažu u pripremnim(možda i griješim?) pa ne vjerujem da će početi protiv Olimpika.
Uglavnom, jači smo za 3 nova igrača u ovom prelaznom roku i siguran sam da ćemo barem do jednog trofeja ove sezone a ako nas povrede zaobiđu idemo i na duplu krunu aBd...
Postava koja ima smisla samo ja vjerujem da ce stanceski zaigrati od pocetka ako bude potrebe da sjede na klupu nece ni to biti problem, Culum nije isto igrao puno na pripremnim jer je stigao povrjedjen i on bi trebao ubrzo biti u kombinacijama ja sam misljenje da ce Cuki i Stanceski biti dva zadnja vezna ali vjerovatno ne par prvih utakmica ali ...negdje bi trebalo i Nijema da dobije sansu pa vidjecemo :D uglavnom smo solidno pokriveni na svim mjestima
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 21 feb 2011, 20:14

[/quote]a gdje ti je beslija ?[/quote]

Čolića sam nekako više viđao u prvih 11 na pripremama pa sam mišljenja da bi mogao dobiti prednost, to je možda jedina nepoznanica uz ove zadnje vezne.

@pile
Možda si u pravu za Stančeskog , ali sumnjam da može odigrati čitavu utakmicu.Helem, važno je da nas glava ne boli za tu poziciju,tu imamo najviše rješenja :)
Željo - My first love!!!

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 21 feb 2011, 20:27

najslabiji smo u zadnjoj liniji od ovih svih igraca ja jedino imam povjerenja u markovica ovo ostalo je sve polovna roba pogotovo mesic i vasilic
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 feb 2011, 20:37

zubanovic89 je napisao/la:najslabiji smo u zadnjoj liniji od ovih svih igraca ja jedino imam povjerenja u markovica ovo ostalo je sve polovna roba pogotovo mesic i vasilic
Nije bas tako Mesic je prije svega dobar igrac pa i dobar momak( veliki Zeljovac ) skontaj koliko je promjenio suigraca na poziciji stopera a mi jako brzo zaboravimo sve dobre partije, Mirko mi je djelovao prilicno spremno mislim da bi ovo mogla biti i najbolja polusezona za njega a Markovic ako nastavi gdje je stao mogao bi zasjeniti sve ostale to si u pravu, ja tu jos nekako u daljem toku takmicenja vidim ovag nijemu na poziciji stopera al otom-potom :mrgreen:
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 21 feb 2011, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Macola!
Kontakt:

Post Postao/la Macola! » 21 feb 2011, 20:38

Zastava se Plava opet digla, subota je, danas ŽELJO igra.. (:

O sastavu ne bih da diskutujem, to će brko da složi.. :r

Nego, neko ko je upućeniji u navijačka dešavanja, može li da mi se javi na pp :mrgreen:
MoSa ŽeLjezničar!
SRCU DRAGA BOJA PLAVA!

-1921 !
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 21 feb 2011, 21:10

sta ce se pjevati na jugu,je li kao i do sada,imali neka nova pjesmica

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 21 feb 2011, 21:44

Tim sa Grbavice ove godine slavi 90. rođendan. Tim povodom planirano je niz aktivnosti kako bi se obilježio ovaj jubilej.

"Velike su šanse da se na ljeto organizuje jedan turnir na kojem bi, pored Želje, učestvovali Galatasaray, još jedan turski tim, a od danas je u opciji i italijanski AC Milan. Iz Galate su predložili da se pozove još jedan tim iz njihove lige. Naravno, sve su to opcije i trebat će puno vremena da se sve to realizuje“, kaže za Sarajevo-x.com Sabahudin Žujo, predsjednik tim sa Grbavice.

Prvi čovjek "plavih" naglasio je kako će iznijeti zanimljiv prijedlog.

"Ako sve bude kako treba, a nadam se da hoće, ja ću predložiti da i nekoliko igrača FK Sarajevo nastupa za nas. To je bila praksa nekada i pokazala se kao pun pogodak. Recimo, protiv Intera u prijateljskom dvoboju na Grbavici za Želju su igrali Fazlagić i Musemić", podsjeća Žujo.

Bivši igrač Galatasaraya i bivši trener Željezničara Tarik Hodžić za naš portal potvrdio je dolazak turskog tima.

"Nedavno sam bio u Istanbulu. Naime, udavala se kćerka mog velikog prijatelja Fatiha Terima i otputovao sam na Bosfor. Moram istaći da situacija u Galatasarayu nije baš najbolja. Jedina opcija da se izađe u Evropu jeste preko kupa. No, i pored loše atmosfere dobio sam obećanje da će doći na proslavu 90. rođendana Željezničara", istakao je Hodžić i dodao:

"Ako klub ne izbori izlazak na međunarodnu scenu, doći će do reorganizacije, a za prvog šefa struke imenovao bi se Terim. U svakom slučaju, jedno je sigurno, 'žuto-crveni' će uveličati proslavu koja je planirana na ljeto", rekao je za Sarajevo-x.com Tarik Hodžić koji je naveo da je razgovarao sa bivšim selektorom Turske i o bh. reprezentativcu Zvjezdanu Misimoviću koji je u nemilosti aktuelnog trenera Georgea Hagija.

"Fatih Terim mi je rekao da poručim Misimoviću da samo radi i trenira. On ozbiljno računa na njega. Kada dođe na klupu Zvjezdan će biti u mnogo boljoj poziciji“, završio je naš sagovornik.

a evo nam i Milan dolazi...

:D :D :D
Por que ? Por que somos los mejores...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 feb 2011, 21:47

Dušmani su već pojeli nokte od muke :lol: :lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 feb 2011, 21:50

Bice ovo najduza sedmica u ovih pola godine...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 21 feb 2011, 21:51

Danas sam gledao trening prve ekipe i ono sto sam vidio daje mi nadu i optimizam da mozemo barem do jednoga trofeja.Ekipa je fizicka izuzetno pripremljena.Danas su grizli :mrgreen: k'o nikad.Igralo se na dva gola.Ekipe cini mi se tri sa osam igraca.Zestok tempo je bio.Savic i Jamak su dobili udarce neugodne nadam se da je sve u redu.

Uglavnom svi igraci su spremni.Beslija je pravi majstor i pokazuje da ce biti u kombinacijama.Na prvim treninzima je djelovao nespreman i nigdje ga nije bilo.Po onome danas Besa bi mogao ponoviti prethodno proljece kada je uz Viscu bio najbolji.Nikolic je napredovao,Visca i Zeba standardno.Vezna linija nam je najbolja u Pl i zaista nezz ko ce igrati.Zolotic ce biti strasan igrac.Sa 17 godina nista nije losiji ni od jednoga naseg veznjaka,a cuo sam da ga je Svabo hvalio i govorio kako odmah treba u vatru jer je veliki potencijal.Mislim da ce i Nijema biti u sastavu(ne odmah) jer je fakat dobar igrac i poseban je utisak na mene ostavio :mrgreen: agresivan je i veoma borben,pravi crnjo :mrgreen:
Zadnja izmjena: kalimero, dana/u 21 feb 2011, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM!

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 21 feb 2011, 21:54

mi sa tobolom nismo mogli prijateljsku, nego protiv neke drine generalku radili.. a ne sa Milanom da igramo :lol:

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 21 feb 2011, 21:54

kalimero je napisao/la:Danas sam gledao trening prve ekipe i ono sto sam vidio daje mi nadu i optimizam da mozemo barem do jednoga trofeja.Ekipa je fizicka izuzetno pripremljena.Danas su grizli :mrgreen: k'o nikad.Igralo se na dva gola.Ekipe cini mi se tri sa osam igraca.Zestok tempo je bio.Savic i Jamak su dobili udarce neugodne nadam se da je sve u redu.

Uglavnom svi igraci su spremni.Beslija je pravi majstor i pokazuje da ce biti u kombinacijama.Na prvim treninzima je djelovao nespreman i nigdje ga nije bilo.Po onome danas Besa bi mogao ponoviti proslo proljece kada je uz Viscu bio najbolji.Nikolic je napredovao,Visca i Zeba standardno.Vezna linija nam je najbolja u Pl i zaista nezz ko ce igrati.Zolotic ce biti strasan igrac.Sa 17 godina nista nije losiji ni od jednoga naseg veznjaka,a cuo sam da ga je Svabo hvalio i govorio kako odmah treba u vatru jer je veliki potencijal.Mislim da ce i Nijema biti u sastavu(ne odmah) jer je fakat dobar igrac i poseban je utisak na mene ostavio :mrgreen: agresivan je i veoma borben,pravi crnjo :mrgreen:
neka mashalla .... nek samo igraju :D
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 feb 2011, 21:54

bistrikboy je napisao/la:Bice ovo najduza sedmica u ovih pola godine...
jos tri dana :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 feb 2011, 21:57

Seyo_TM je napisao/la:
Nikad docekat'.

Al' nije ovaj Zujo sav svoj cuj anam one da zovemo :lol:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 feb 2011, 22:02

bistrikboy je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
Nikad docekat'.

Al' nije ovaj Zujo sav svoj cuj anam one da zovemo :lol:
Pa covjek merhametli dusa, izabrao bi par koji su najgladniji i odveo ih na veceru nakon tekme.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 21 feb 2011, 22:02

'ebo te onaj ajduk nemoze za 100 neku jaku ekipu dovest,a mi nake Milane dovodimo sa onim anamo da nam igraju u hramu
svoj ti pos'o !

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 21 feb 2011, 22:03

Grbavica moj zivot je napisao/la:'ebo te onaj ajduk nemoze za 100 neku jaku ekipu dovest,a mi nake Milane dovodimo sa onim anamo da nam igraju u hramu
:lol:
i ja sam vazda govorio da je Barcelona rinaka

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 feb 2011, 22:03

Zujo u zemlji cudesa :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 21 feb 2011, 22:10

Hocemo MILAN za godisnjicu, Zujo ako ne bude nista od toga, odma napusti fotelju i trazi drugi angazman :mrgreen: :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.