Zajednički listić-Sigurice dana
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Zajednički listić-Sigurice dana
Atalanta Sampdoria 1&1.5+ @1.51
Moglo bi i 2.5+ kvota 1.91. Atalanta je u solidnoj formi, njihove utakmice su uvijek pune golova ( zadnji rezultati 3-3,5-2,8-2,1-2,2-2) te ocekujem da dobiju Sampdoriu koja je siguran putnik u Seriu B. Zadnja 4 meca su izgubili te iz 19 utakmica imaju svega 9 bodova.
Moglo bi i 2.5+ kvota 1.91. Atalanta je u solidnoj formi, njihove utakmice su uvijek pune golova ( zadnji rezultati 3-3,5-2,8-2,1-2,2-2) te ocekujem da dobiju Sampdoriu koja je siguran putnik u Seriu B. Zadnja 4 meca su izgubili te iz 19 utakmica imaju svega 9 bodova.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Felix Brych je sudijaanonimni je napisao/la: ↑28 jan 2023, 00:50Hajde da nastavimo sa zelenilom, a i obecao sam pa da ispunim svoje![]()
28.1.2023.
1. par 15:30 Hertha-Union Berlin 3,5+ kartona @1,43Sudija je jos nepoznat, ali ko god da bude obzirom na situaciju na tabeli i taj derbi 4 kartona bi “morala” biti
Sretno svima!
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
28.01.2023.
4. par
18:00 Cremonese- Inter 2 @1,5
Inter nakon kiksa protiv Empolija ne smije dozvoliti jod jedan pogotovo kad se zakomplicirala borba za lp (i eventualne nade za titulu) jer tu su jos Roma,Lazio,Milan i Atalanta i ovakve utakmice se moraju dobiti.
0/1
4. par
18:00 Cremonese- Inter 2 @1,5
Inter nakon kiksa protiv Empolija ne smije dozvoliti jod jedan pogotovo kad se zakomplicirala borba za lp (i eventualne nade za titulu) jer tu su jos Roma,Lazio,Milan i Atalanta i ovakve utakmice se moraju dobiti.
0/1
28.01.2023.
5. par
15:30 Freiburg - Augsburg 1 1.60
Ovo je meč tima koji se bori za Ligu šampiona i tima koji se bori za opstanak. Freiburg je šesti sa 31 bodom, koliko ima i četveroplasirani Frankfurt. Trećeplasirani Union Berlin mu bježi dva boda. Jaki su kod kuće, imaju skor 5 2 1. Augsburg je četrnaesti na tabeli, znači gori mu pod nogama. Ukupno su solidni u gostima (3 1 4). Zadnja 3 gostovanja su uzeli samo bod. I kući su jako loši (2 2 5). Domaći su mnogo kvalitetniji tim i očekujem njihovu pobjedu.
1/1
5. par
15:30 Freiburg - Augsburg 1 1.60
Ovo je meč tima koji se bori za Ligu šampiona i tima koji se bori za opstanak. Freiburg je šesti sa 31 bodom, koliko ima i četveroplasirani Frankfurt. Trećeplasirani Union Berlin mu bježi dva boda. Jaki su kod kuće, imaju skor 5 2 1. Augsburg je četrnaesti na tabeli, znači gori mu pod nogama. Ukupno su solidni u gostima (3 1 4). Zadnja 3 gostovanja su uzeli samo bod. I kući su jako loši (2 2 5). Domaći su mnogo kvalitetniji tim i očekujem njihovu pobjedu.
1/1
- SantiCazorla08
- Kontakt:
6.par
Gregoire Barrere vs Geoffrey Blancaneaux 1 1.40(14:00)
Polufinale čelendžera u Kimperu i meč dvojice francuza.
Barere je blagi favorit u ovom meču i nadam se da će to i potvrditi na terenu.Mislim da će u ovom meču presuditi servis odnosno procenat ubačenog prvog servisa.Smatram da Barere ima bolji servis od Blakanoa i da bi to moglo i odlučiti pobjednika
2/2
Gregoire Barrere vs Geoffrey Blancaneaux 1 1.40(14:00)
Polufinale čelendžera u Kimperu i meč dvojice francuza.
Barere je blagi favorit u ovom meču i nadam se da će to i potvrditi na terenu.Mislim da će u ovom meču presuditi servis odnosno procenat ubačenog prvog servisa.Smatram da Barere ima bolji servis od Blakanoa i da bi to moglo i odlučiti pobjednika
2/2
Tim bolje, ja nisam nasao to u trenutku pisanja posta ali argument vise za tip, ne sudi cesto BL ali sve sto je sudio a da je bio neki derbi islo je u 4+ s kartonima. Hvala ti na informacijibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 jan 2023, 03:35Felix Brych je sudijaanonimni je napisao/la: ↑28 jan 2023, 00:50Hajde da nastavimo sa zelenilom, a i obecao sam pa da ispunim svoje![]()
28.1.2023.
1. par 15:30 Hertha-Union Berlin 3,5+ kartona @1,43Sudija je jos nepoznat, ali ko god da bude obzirom na situaciju na tabeli i taj derbi 4 kartona bi “morala” biti
Sretno svima!

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Zbog tenisa tiket se zaključuje malo prije 14h.
- Sjenjak1919
- Kontakt:
9. par
Darmstadt - Regensburg (2. Bundesliga) u 13h / 3+ @1,65
Prvo da se izvinem svima koji su se okliznuli na Ajaxu neku noć (niste jedini
), a što se tiče ove tekme gore u pitanju je druga njemačka liga, domaćin je prvoplasirana ekipa lige, dok je Regensburg u donjem dijelu tabele.
Darmstadt je malo čudna ekipa, na početku sezone su njihove tekme često 'dolazile' na golove, dok u drugom dijelu polusezone bilo je više tekmi sa manje od tri gola. Regensburg je ekipa koja igra otvoreno, mislim da su druga ili treća ekipa sa najviše primljenih golova u ligi.
Pošto nisam smio rizikovati sa 'jedinicom' s obzirom da je početak drugog dijela sezone odabrao sam ovu opciju 3+ jer računam da bi Regensburg mogao makar do jednog gola, a onda mi je realno da padnu još dva. Sretno
0/1
Darmstadt - Regensburg (2. Bundesliga) u 13h / 3+ @1,65
Prvo da se izvinem svima koji su se okliznuli na Ajaxu neku noć (niste jedini

Darmstadt je malo čudna ekipa, na početku sezone su njihove tekme često 'dolazile' na golove, dok u drugom dijelu polusezone bilo je više tekmi sa manje od tri gola. Regensburg je ekipa koja igra otvoreno, mislim da su druga ili treća ekipa sa najviše primljenih golova u ligi.
Pošto nisam smio rizikovati sa 'jedinicom' s obzirom da je početak drugog dijela sezone odabrao sam ovu opciju 3+ jer računam da bi Regensburg mogao makar do jednog gola, a onda mi je realno da padnu još dva. Sretno

0/1
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Ne bi bilo lose kad ima 8+ parova da se naprave dva listica, barem smo tako prije radili 

Ja sam razdvojio na dva, ovo mi je previse za jedangambler1899 je napisao/la: ↑28 jan 2023, 14:44Ne bi bilo lose kad ima 8+ parova da se naprave dva listica, barem smo tako prije radili![]()

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jesi unlucky, od 29. minute 2-0 i igraca vise, do kraja nisu zabili treci

- Sjenjak1919
- Kontakt:
Bas nevjerovatno, jos sam pozurio da ih odigram
SLOBODA ILI NIŠTA
I kartoni ce biti crveni, tesko da ce biti 3 kartona u zadnjih 10ak minuta
Na kraju kartoni zamalo, falio je jedan, bila su 3.Oracle je napisao/la: ↑28 jan 2023, 12:473.) Listić 28.1.2023
1. Hertha B. - Union B. (fudbal - BL) žk3+ 1.4 @anonimni
2. Atalanta - Sampdoria (fudbal - Seria A) 1&2+ 1.5 @harden
3. Sevilla - Elche (fudbal - La Liga) 1 1.5 @Oracle
4. Cremonese - Inter (fudbal - Seria A) 2 1.5 @gambler1899
5. Freiburg - Augsburg (fudbal - BL) 1 1.6 @Willy
6. Barrere - Blanc. (tenis - Francuska) 1 1.4 @SantiCazorla08
7. Girona - Barcelona (fudbal - La Liga) 2 1.55 @FCB1986
8. Man. Utd - Reading (fudbal - Eng.kup) 1&3+ 1.5 @Sjenjak1919
9. Darmstadt - Regensburg (fudbal - BL2) 3+ 1.65 @Raonffa
Ukupna kvota : 40.6
Hvala svima![]()
Jesu. Barca je isto par danas gdje bi se mogla vecina okliznuti

Sto danas ne odredite tiket za sutra. Bez stresa
harden je napisao/la: ↑28 jan 2023, 17:273.) Listić 28.1.2023
Grob mu zuti yebem, sto je davao kartone i na kraju ikako
Jbg, dugujem izvinjenje ako je ko pratio, krivo mi je sto se palo na jednom kartonu i lakse bi mi bilo da nije bio nijedan ili i da je ostao onaj jedan…
Jbg, dugujem izvinjenje ako je ko pratio, krivo mi je sto se palo na jednom kartonu i lakse bi mi bilo da nije bio nijedan ili i da je ostao onaj jedan…
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Unlucky kod ova dva para... Jedan karton na Hetha - Union, pa Darmstadt od 29. min ima igraca vise te 2-0 i ne zabiju treci u toliko vremena.harden je napisao/la: ↑28 jan 2023, 21:14harden je napisao/la: ↑28 jan 2023, 17:273.) Listić 28.1.2023
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.