Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Fabrizzio javlja da smo poslali ponudu za Caiceda 60miliona funti i da zelimo igraca do kraja januara.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
A i očekivalo se da će ovo odbit. Ide to na 70+
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- feniksptica
- Kontakt:
**** kod nas je minus sto smo im vec odveli jednog igraca za mozda po njih neplanirano male pare.
Sad ce pokusat to nadoknaditi na ovom
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Dajemo im desetine miliona svaki transfer rok, trebaju u znak dobrih odnosa prihvatitfeniksptica je napisao/la: ↑27 jan 2023, 13:29**** kod nas je minus sto smo im vec odveli jednog igraca za mozda po njih neplanirano male pare.

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mislim da vrijedi 70M, ovaj igrač je zvjerka.
⚜️~⚜️~⚜️
Razbijač igre, mlad, dobar, jedan dobar backup za Parteya a i za prve ekipe u skorijoj budućnosti.
Mogli bismo se riješiti Nenare ili Lokonge, svakako daj im 70 miliona i Lokongu gratis ako će šta pomoći.
Pozdravljam dolazak, dosta klubova je zainteresovano, nadam se da će uspjeti jer nam je potreban veznjak za EL.
Mogli bismo se riješiti Nenare ili Lokonge, svakako daj im 70 miliona i Lokongu gratis ako će šta pomoći.
Pozdravljam dolazak, dosta klubova je zainteresovano, nadam se da će uspjeti jer nam je potreban veznjak za EL.
Nenara je povrijedjen ozbiljnije valjda
- Marsal
- Kontakt:
Ako bi dosao ovaj Caicedo (sto prizeljkujem, iako sumnjam u realizaciju transfera), znaci li to da od Declana Ricea nema nista na ljeto? Neupitno bi nam godio taj malac da se ovo do kraja iznese s hajrom, a poslije sta bude (od novih igraca). Jedina 'zamjerka' s moje strane bi mogla biti visina od 178 cm, volio bih tu vidjeti fizicki jaceg/viseg igraca.
Veceras prizeljkujem gledati Trossarda, najavljuje se u prvih 11. Vjerovatno ce Mikel izvesti (po)najjaci sastav.
Veceras prizeljkujem gledati Trossarda, najavljuje se u prvih 11. Vjerovatno ce Mikel izvesti (po)najjaci sastav.
To ste svi digli ruke od Lokonge?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- QUARTERBACK
- Kontakt:
svejedno ce mi biti ako ispadnemo veceras, isto tako i u evropa ligi da ispadnemo samo da u ligi nastavimo ko do sad
tako je ,mozda je cak i pozeljno ispast veceras ..tesko cemo sa ovako kratkim rosterom na tri fronta do kraja sezoneQUARTERBACK je napisao/la: ↑27 jan 2023, 19:11svejedno ce mi biti ako ispadnemo veceras, isto tako i u evropa ligi da ispadnemo samo da u ligi nastavimo ko do sad
-
- Kontakt:
Loše je to za njihovih najjačih XI.
Steta sto nema Nelsona, da se i Saka odmori. Da vidimo ove rezerve, liga je prioritet.
Saka se umrijeti...
Jbte ovaj mucenik ESR i dalje nije sposoban da igra... Treba mu se zahvaliti na ljeto koliko god da je dobar.
Jbte ovaj mucenik ESR i dalje nije sposoban da igra... Treba mu se zahvaliti na ljeto koliko god da je dobar.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.