Said Hamulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Said Hamulic
volio bih da pogrijesim, ali mislim da on se nece naci na spisku za prvo naredno okupljanje
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
De ti nama napisi ko tebi nije panj i propali igrac?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma suzdrzavam se evo par dana. Dopizdi mi lik vise
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pa zabit ce on koji gol do marta. Poziv mora doći, ionako su mediji i narod slabi na napadače i eurogolove.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ma Said meni nije bio briga, nisam sumnjao sekunde da će za nas igrati.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
ako idu u prosjeku 3 napadaca na spisak, misljenja sam da su Dzeko i Demirovic tu, a treci,DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 jan 2023, 16:04Pa zabit ce on koji gol do marta. Poziv mora doći, ionako su mediji i narod slabi na napadače i eurogolove.
moze li dobiti prednost ispred Prevljaka i Kodre.
Da je selektor isti (u globalu), mozda bi dobio poziv jer je isti upoznat sa predispozicijama ove dvojice i sada daje priliku da se dokaze neko i treci.
Ne znam, bas se mora istaci za ovaj kraci period.
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
-
- Kontakt:
Ma selektor kod kojeg bi Prevljak bio ispred Hamulića je ubleha. Prevljak uskoro neće na prste moći nabrojati mjesece otkad je dao posljednji gol iz igre.
Ako ćemo već igrati sa dva napadača, nije nikakav problem pozvati četvoricu. Kodru ja nikad više ne bih zvao u ovakvoj konkurenciji, jedino u slučaju ekstremnog peha sa povredama.
Ako ćemo već igrati sa dva napadača, nije nikakav problem pozvati četvoricu. Kodru ja nikad više ne bih zvao u ovakvoj konkurenciji, jedino u slučaju ekstremnog peha sa povredama.
Kakav bolan Demirovic. On je nivo ispod ovog momka.farenhajt je napisao/la: ↑27 jan 2023, 16:16ako idu u prosjeku 3 napadaca na spisak, misljenja sam da su Dzeko i Demirovic tu, a treci,DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 jan 2023, 16:04Pa zabit ce on koji gol do marta. Poziv mora doći, ionako su mediji i narod slabi na napadače i eurogolove.
Da je selektor isti (u globalu), mozda bi dobio poziv jer je isti upoznat sa predispozicijama ove dvojice i sada daje priliku da se dokaze neko i treci.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Hamulic nema sta da se dokazuje covjek je igracina, samo ovi sto ga nisu pratili mogu ovakve stvari pricati. 

-
- Kontakt:
E jebga sad, i ti ga malo pretjerujes...Said jest bio zvijer u poljskoj ligi, ali treba prvo da ga vidimo sad u ligi petice, pa tek onda poredimo sa Demirovicem koji vec trecu sezonu standardno igra u bundesligiJustin je napisao/la: ↑27 jan 2023, 16:32Kakav bolan Demirovic. On je nivo ispod ovog momka.farenhajt je napisao/la: ↑27 jan 2023, 16:16ako idu u prosjeku 3 napadaca na spisak, misljenja sam da su Dzeko i Demirovic tu, a treci,DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑27 jan 2023, 16:04
Pa zabit ce on koji gol do marta. Poziv mora doći, ionako su mediji i narod slabi na napadače i eurogolove.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nek se zna ko su bili originalni fan boys-i, kad Said krene rešetat svaka će ga šuga spominjat

Najjače je bilo kad je Prevljak dao 2 gola u Kazakhstanu, pričalo se o njemu 3 mjeseca.
⚜️~⚜️~⚜️
Samo ignore.. i za Anela mlati gluposti. A vec mi je jednom naletio i na NBA temi. Dovoljo da postane gnjavator. Inace malo malo pa ovakvi nekakvi likovi se registruju (mozda su i isti ko zna).
@igrajlopte 🐦
Golgeterski učinak Hamulića u nije ništa spektakularno, i to u realno slaboj poljskoj ligi. Ono što obećava su njegove predispozicije i nije čudo što je to prepoznato u kratkom roku. Da nije imao tu pauzu od dvije godine u vrlo bitnom periodu razvoja, vrlo moguće da bi već bio ozbiljno ime.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- unitarista
- Kontakt:
Upravo. Nije klasični napadač.Horoz je napisao/la: ↑27 jan 2023, 17:26Golgeterski učinak Hamulića u nije ništa spektakularno, i to u realno slaboj poljskoj ligi. Ono što obećava su njegove predispozicije i nije čudo što je to prepoznato u kratkom roku. Da nije imao tu pauzu od dvije godine u vrlo bitnom periodu razvoja, vrlo moguće da bi već bio ozbiljno ime.
nisam čiko sa avatara.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Aferim Saide. Ti si Bošnjak i kao takav prirodno je da igraš za Bosnu.
Sada još čekamo Tahirovića i Huseinbašića da se dozovu pameti.
Sada još čekamo Tahirovića i Huseinbašića da se dozovu pameti.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Koliko će dati golova sutra? Onako objektivno
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Dzaba smo se nadali, nema ga sutra u rosteru 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.