a prije je bilo jedan dobar transfer na 10 katastrofalnih

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
ma šta dobar.. u to vrijeme naš uvjerljivo najbolji igrač... moderan vezni igrač...ginuo na terenu svaku utakmicu i jedini koji je znao igrat lopte... kad se sjetim ko su mu bili suigrači tih godina hahaha dobro mu je se dalo ikako bavit nogometomInterista di cuore je napisao/la:I meni je Emre bio predrag dobro se sjecam njegova 2 gola na Olimpicu protiv Lazia kad smo cini mi se remizirali nerijeseno,a gubili 2:0...dao je 2 premocna gola,a sto je najgore on je bio dobar dok je bio kod nas,a tako lako su ga pustili.
aaa hvala za ovaj klip za ovako pod noć.... svaka čast Mourinho volim ga i sve ali sad ugledaInterista di cuore je napisao/la: [youtube][/youtube]
najveci nogometni tragicar 20-tog stoljecaCuper je kralj. Covek nikada nije nista osvojio, a gubio je 3 finala u Evropi, scudetto u zadnjem kolu, 1/2 LS, 1/2 Kupa Uefa, propustio je 4. mesto i LS u 90minutu protiv Barce (Rivaldo makazicama) sa Valencijom, ispao u drugu ligu sa Parmo
http://transfermarkt.de/en/serie-a/tran ... b_IT1.htmlInterista di cuore je napisao/la:ojjjjjjj brate kakvi su sve igraci dolazili u Inter...svasta![]()
imas li slucajno nakon 2003 ovako transfere ?
I meni je Emre bio predrag,dobro se sjecam njegova 2 gola na Olimpicu protiv Lazia kad smo cini mi se remizirali ,a gubili 2:0...dao je 2 premocna gola,a sto je najgore on je bio dobar dok je bio kod nas,a tako lako su ga pustili.
13 golova mislim Juventusu,od toga 9 Buffonu..i u bologni nam je zabijaoHuska je napisao/la:al Cruz vam je redovno trpao...lik udje sa klup bum bum i eto golamislim da je on igrac koji je Buffonu dao najvise golova
http://beneamata.com/showthread.php?t=1558Trener Intera Leonardo za utakmicu sa Bayernom u okviru Lige prvaka pozvao je 21 igrača.Najvažnije vijesti su da se u ekipu vračaju Wesley Sneijder i Lucio,te povratak Christiana Chivua koji je suspendovan u ligi.Na listi nema povrijeđenih Waltera Samuela,Diega Milita te Giampaolo Pazzinia koji nema pravo nastupa u Ligi prvaka.
Pozvani igrači :
Golmani: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;
Odbrambeni: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 55 Yuto Nagatomo;
Veznjaci: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;
Napadači: 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev
Teško će Cou dobiti šansu, kada nije igrao u subotu protiv cagliaria sutra će još teže.To je možda po formaciji predefanzivno ali Deki je ove godine dao više golova od Pandeva no opet ćemo sutra sve vidjeti.Neka bude 1:0 i ja zadovoljan.pazzoetoogol je napisao/la:bojim se da je to predefanzivno, i gdje Chivua ponovo nadje, bolje da tu igra Zanetti, a na njegovo mjesto Deki...a s obzirom da su male sanse da Pandev pocne prije bih dao sansu Coutinhu, nego Deki da igra iza spica al hajd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.