Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

marconato
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la marconato » 26 jan 2023, 21:51

Felixians4 je napisao/la:
26 jan 2023, 21:21
Jakobsen91 je napisao/la:
26 jan 2023, 07:47
Oracle je napisao/la:
26 jan 2023, 01:18

Pa druže Nadal kad je povrijeđen ili završi s turnirom ili ne dođe nikako. Ovaj klaun vazda neke povrede a igra ko navijen, te rebro, te loža, te mu sočiva ispadaju, vazda nešto ima. A na igri se nikad ne primjeti. Dokazani prevarant, lopov, lažov, ker, smrad i varalica. :yawn:
A RG 2022 je sta? Frajer na stakama dolazio na terene, pricao o potencijalno zadnjim mecevima u karijeri, a na terenu letio. :urnebes:
Ovo četnikašenje je očekivano,neka su transparentni što jesu. Ivanišević nek bude pametan i zahvali se na suradnji nakon Australije i čeka poziv Sinnera
Ivanišević nek' se udara u dupe sto ga je ovaj uopste pozvao da mu bude trener :kafa: Biti trener najboljem u istoriji nije mala stvar.
Novak nema problema sa nacionalnostima ni narodnostima. Slika se sa "nogometašima" i cestita im na uspjesima i pored toga sto ovi pjevaju redovno ustashke pjesme, tako da :shhh:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 26 jan 2023, 22:07

marconato je napisao/la:
26 jan 2023, 21:51
Jakobsen91 je napisao/la:
26 jan 2023, 07:47

A RG 2022 je sta? Frajer na stakama dolazio na terene, pricao o potencijalno zadnjim mecevima u karijeri, a na terenu letio. :urnebes:
Ovo četnikašenje je očekivano,neka su transparentni što jesu. Ivanišević nek bude pametan i zahvali se na suradnji nakon Australije i čeka poziv Sinnera
Ivanišević nek' se udara u dupe sto ga je ovaj uopste pozvao da mu bude trener :kafa: Biti trener najboljem u istoriji nije mala stvar.
Novak nema problema sa nacionalnostima ni narodnostima. Slika se sa "nogometašima" i cestita im na uspjesima i pored toga sto ovi pjevaju ustashke pjesme, tako da :shhh:
Prvo,nema se šta udarat u dupe,on da nije trener i da je izišao iz javnosti,ostao bi vječna legenda u čitavom svijetu,rijetko tko je tako iz niza razloga očarao publiku,a ne spada vjerojatno u top50 u povijesti muškog singlea. On je gotivio Noleta i obratno i ranije,naravno da je njemu čast,no i Noletu je čast što je on prihvatio i jako mu je pomogao,bez njega realno je zaključiti da trenutno ne bi bio u ovoj poziciji-1 Slam manje vjerojatno bi bio što nije beznačajno i to možemo samo na tehničkom planu zaključiti,a Goran je tu bio u svojstvu i prijatelja i karizmatičnog lika na kog se može izderati,a isto tako da i ovaj njega privatno zaspe kad i s čim treba.

Vajda je najzaslužniji,tu je i Uli,brat,otac i ostali,no Goran je touche! Onaj pečat idealan,nije slučajno ni Čilić s njime briljirao,a s Berdychem i Raonicem u pogrešnom ih je momentu preuzeo,kad su krenuli padati-ozljede itd. no opet kratkoročna suradnja,korektni rezultati,pod njime su još bili pri vrhu, Miloš je bio na rubu top40 kad su počeli raditi,razišli se kada je bio top15.

Goranu je isto otac Srđan,a hbg, ovo je izmaklo kontroli,on treba i živjeti kao i djeca mu u Hrvatskoj.

U krajnju ruku, to što sam baš Sinnera izdvojio itekako ima smisla. Uostalom,Vajda i Novak su se razišli,a bez njega tek ne bi nikad se približio dosezima Feda i Rafe te je on sada sa "svojim",Molčanom.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 26 jan 2023, 22:18

26 jan 2023, 22:07
marconato je napisao/la:

Novak nema problema sa nacionalnostima ni narodnostima. Slika se sa "nogometašima" i cestita im na uspjesima i pored toga sto ovi pjevaju ustashke pjesme, tako da :shhh:
Prvo,nema se šta udarat u dupe,on da nije trener i da je izišao iz javnosti,ostao bi vječna legenda u čitavom svijetu,rijetko tko je tako iz niza razloga očarao publiku,a ne spada vjerojatno u top50 u povijesti muškog singlea. On je gotivio Noleta i obratno i ranije,naravno da je njemu čast,no i Noletu je čast što je on prihvatio i jako mu je pomogao,bez njega realno je zaključiti da trenutno ne bi bio u ovoj poziciji-1 Slam manje vjerojatno bi bio što nije beznačajno i to možemo samo na tehničkom planu zaključiti,a Goran je tu bio u svojstvu i prijatelja i karizmatičnog lika na kog se može izderati,a isto tako da i ovaj njega privatno zaspe kad i s čim treba.

Vajda je najzaslužniji,tu je i Uli,brat,otac i ostali,no Goran je touche! Onaj pečat idealan,nije slučajno ni Čilić s njime briljirao,a s Berdychem i Raonicem u pogrešnom ih je momentu preuzeo,kad su krenuli padati-ozljede itd. no opet kratkoročna suradnja,korektni rezultati,pod njime su još bili pri vrhu, Miloš je bio na rubu top40 kad su počeli raditi,razišli se kada je bio top15.

Goranu je isto otac Srđan,a hbg, ovo je izmaklo kontroli,on treba i živjeti kao i djeca mu u Hrvatskoj.

U krajnju ruku, to što sam baš Sinnera izdvojio itekako ima smisla. Uostalom,Vajda i Novak su se razišli,a bez njega tek ne bi nikad se približio dosezima Feda i Rafe te je on sada sa "svojim",Molčanom.
Ti stvarno mislish da Novak ne bi mogao naci trenera slicnog ili jaceg ranga?! :roll: Mogao je naravno, ali to je vise bio harizmatican i shmekerski potez s njegove strane u smislu povezivanja naroda s ovih prostora.
Eto njemu trebaju turniri po Zadru, Sarajevu, Visokom da bi dobio neki benefit?! Zabole ga qrac, ali kazem, on je takav i zato i jeste veliki. Cisto sumnjam da je situacija obrnuta, da bi neko i pogledao preko Drine, a kamoli sta drugo.
Ovim naravno ne sporim ni Goranov doprinos, ali kazem ti, presudno je bilo nesto drugo od samog trenerskog kvaliteta. Prvo jezik, mentalitet, pa sve ostalo sto sam naveo....
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 26 jan 2023, 22:19

Oracle je napisao/la:
26 jan 2023, 21:45
Pa Nadal je zbog povreda propustio uzeti neke najbitnije mečeve i turnire. Ovako mi na prvu padaju na pamet AO 14, RG 16, WB 22.

Sve bi te Slamove Rafaelo pokupio da ga nisu zaustavile povrede.
Povrede, povrede. Sam pao, sam se ubio. Nisu ga povrijedili Noletovi fanovi.

Noletu je bilo onemoguceno da udje u Australiju i SAD, izbacivan ranije sa US Opena zbog one folirantkinje, nisu mu racunati poeni sa Vimbldona iz nekog besmilsenog razloga tako da zbog toga nije broj 1 vec mjesecima itd.

Noleta su pojedinci svojim odlukama sprijecili da osvoji vise Grand Slamova, a Nadalu niko ne moze biti kriv.

MunjirkaPFC
Kontakt:

Post Postao/la MunjirkaPFC » 26 jan 2023, 22:28

@Felixians4

Ne znam ni kog ste kur*a trazili kod Novaka. Da se hinjski priheftate na uspjehe najveceg svih vremena, sta li. Malo morgen, eto on je „cetnik”, znaci odyebaus :kafa:
Nirton je napisao/la: ↑
29 jan 2023, 11:40
Tsitsipas se vraca u ovom mecu, zapisite sta sam rekao :kafa:

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 26 jan 2023, 22:30

marconato je napisao/la:
26 jan 2023, 22:18
26 jan 2023, 22:07
marconato je napisao/la:

Ti stvarno mislish da Novak ne bi mogao naci trenera slicnog ili jaceg ranga?! :roll: Mogao je naravno, ali to je vise bio harizmatican i shmekerski potez s njegove strane u smislu povezivanja naroda s ovih prostora.
Eto njemu trebaju turniri po Zadru, Sarajevu, Visokom da bi dobio neki benefit?! Zabole ga qrac, ali kazem, on je takav i zato i jeste veliki. Cisto sumnjam da je situacija obrnuta, da bi neko i pogledao preko Drine, a kamoli sta drugo.
Ovim naravno ne sporim ni Goranov doprinos, ali kazem ti, presudno je bilo nesto drugo od samog trenerskog kvaliteta. Prvo jezik, mentalitet, pa sve ostalo sto sam naveo....
Ne mislim,nije mi jasno otkud si zaključio da ja to mislim. U krivom kontekstu shvaćaš moj upis i ja ne optužujem Đoković Novaka. Dakle,čim pišeš OBJEKTIVNO ne valja,zato jer svi tražite hate,ljudi su jako licemjerni i subjektivni.

Goran i Novak su prijatelji,međusobno su se poštivali,a Goran je vrhunski treneru,posebno značajan na polju unaprijeđenja serve i to je bio apsolutni win-win. Teško je mogao bilo tko pronaći idealnijeg trenera,kao što je Sinneru baš takav potreban pod uvjetom da mu dozvoli slobodu i da je ovaj motiviran,valja da kliknu. Eto,Goran je kliknuo s Mrnjom i Noletom što zaista nije lako dakle s najkvalitetnijim HR i SRB(te generalno u povijesti) predstavnikom.

To preko Drine,ne znam što ti znači,no u Hrvatskoj zabranjuju Thompsona na dočeku reprezentacije pred mola milijuna ljudi,gase mikrofone itd. Možemo li zammisliti da Srbija slavi pred milijon-dva ljudi tako nešto? Retoričko pitanje.

Polazišna točka kod ljudi u startu je SUKOB,instantno se traži nešto da nekog poniziš i KRIVO zaključiš umjesto sagledavanja svih činjenica i konteksta,okruženja itd.

Munjirka- Veličanje Rusije,Putina, znakovlje njihovo u ovom momentu i razne druge stvari= četnici, barem je to jednostavno zaključiti. Novak Đoković je u totalno nezavidnom položaju zbog koje čeg i nikada ga nisam optuživao za išta,dakle,na krivu adresu potpuno krivo...

"Ne znam ni kog ste kur*a trazili kod Novaka. Da se hinjski priheftate na uspjehe najveceg svih vremena, sta li. Malo morgen, eto on je „cetnik”, znaci odyebaus"

TKO TO MI? Evo,ja ko Hrvat ne navijam već par godina za HRV u sportu,ni za kog. Do 2020. navijao sam za Nadala.

Nadalje,šta se tko ima prikačite,vi prvi nemate pravo koji ste mu svašta pribadali. Ovo je primarno uspjeh obitelji Đoković.

Kad na hr forumu OBJEKTIVNO komentiraš i prikazuješ uspjehe Srba,onda si četnik. Kad na temi Hajduka objektivno komentiraš Dinamo,onda si mamićevac. Kad na temi Dinama komentiraš objektivno,šta ti imaš srati kao Dalmatinac i hajdukovac? Kad ovamo znači JUČER normalno BRANIM Đokovića argumentima,onda me ovaj proglasi Srbinom,idiotom itd. a sada kada izađem kako i treba na ovo odvratno ponašanej,onda sam ustaša. Kada pišeš Zvezda malim slovom,onda si Partizanovac sa 100 profila... E,tako ljudi funkcioniraju. Tako se povijest iskrivi,tako ratovi započinju.

A je volite ovakve teme,aaa... stalno bi u rat

FCB1986
Kontakt:

Post Postao/la FCB1986 » 27 jan 2023, 06:46

Kako ova ruska lopata dogura do polufinala :facepalm:
⚽FK Garaže⚽

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 27 jan 2023, 07:08

U finalu AO lik protiv kojeg Džumhur ima bolji medjusobni omjer.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 27 jan 2023, 08:17

svake godine me iritira gledati ih ovako preplanule na australskom suncu dok je god nas vrhunac zime
Don't believe the hype.

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 27 jan 2023, 09:11

de ljudi link ua djokovica
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 jan 2023, 09:54

donDondon je napisao/la:
27 jan 2023, 09:11
de ljudi link ua djokovica
https://sport247.pro/player/DE/18

neki njemački kanal, ne stopa ali kasni 10ak sekundi jbga
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 27 jan 2023, 09:57

Mozea ovaj Paul uspije osvojiti jwdnu 4 ili 5 gemova u mecu, jedini pravi mec i protivnika Novak ce imati u finalu, a to ce ujedno biti i borba za No1 na svijetu

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 27 jan 2023, 10:02

Nerealan nivo Novaka, još pred kraj prošle sezone se dalo naslutiti da će ove godine ugasiti tour jer je i odmoran i ljut i naložen, očekujem 3 slema i da stavi tačku na sve ove rasprave koje se godinama natežu. Što je najgore, ili za njegove navijače najbolje, djeluje da može fizički iznijeti još barem tri kvalitetne sezone, sve će rekorde lik poobarat i za mušku i za žensku konkurenciju.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 27 jan 2023, 10:08

😴
Koševo Zapad

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 27 jan 2023, 10:35

ronaldo99 je napisao/la:
27 jan 2023, 09:57
Mozea ovaj Paul uspije osvojiti jwdnu 4 ili 5 gemova u mecu, jedini pravi mec i protivnika Novak ce imati u finalu, a to ce ujedno biti i borba za No1 na svijetu
ma nema ni tu neke velike borbe.
Ovaj ide po 4 slema ove sezone:-)

jest da je chetnik, ne volim ga, ali zasluzeno ce oderati sve rekorde.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 27 jan 2023, 10:42

babino je napisao/la:
27 jan 2023, 10:35
ronaldo99 je napisao/la:

Uze ipak ovaj Paul vise gemova nego sto sam ocekivao :)

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 27 jan 2023, 10:42

Ja konto neće više od 3 :D ukupno :mrgreen:
Koševo Zapad

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 27 jan 2023, 10:46

ronaldo99 je napisao/la:
27 jan 2023, 10:42
babino je napisao/la:
27 jan 2023, 10:35
ronaldo99 je napisao/la:

Uze ipak ovaj Paul vise gemova nego sto sam ocekivao :)
gledaj levata sta uradi sad na servisu za 6-6, samoubistvo:-)

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 27 jan 2023, 10:54

Nisam gledao, čuj imao 5-1 i spushio dva brejka, praktično mu dao priliku da uzme set :o
A morebit da bar malo liči na polufinale GS :D
Koševo Zapad

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 27 jan 2023, 10:56

bodi123 je napisao/la:
27 jan 2023, 10:02
Nerealan nivo Novaka, još pred kraj prošle sezone se dalo naslutiti da će ove godine ugasiti tour jer je i odmoran i ljut i naložen, očekujem 3 slema i da stavi tačku na sve ove rasprave koje se godinama natežu. Što je najgore, ili za njegove navijače najbolje, djeluje da može fizički iznijeti još barem tri kvalitetne sezone, sve će rekorde lik poobarat i za mušku i za žensku konkurenciju.
U Visokom je msm izjavio da se osjeca par godina mladje i da fizicki moze jos 3-4 sezone, upravo zbog stila i nacina zivota...+ inat sto ga yebu perfidno!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.