RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

RATekija
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la RATekija » 20 feb 2011, 20:40

VELEZDOGROBA je napisao/la:da se nadovezem na pricu ovoga da je velez danas igrao u najjacem sastavu
Oštraković – Škaljić, Kadrić, Mahinić, Gadžo – Jazvin, Marić, Mahmutović – Duraković, Ćemalović, Brković. U drugom poluvremenu priliku su još dobili Šuta, Tojaga, Kalajdžić, Zuhrić i Balalić

AKO JE OVO PRVI SASTAV ONDA KOJE NAM JE DRUGI
daj bola to nam najjaci sastav ? :O CEMALOVIC , MARIC KADRIC ? :o
-Pa brate ako ce igrat cemalovic kadric i maric i hajmo rec durakovic kako mi onda mislimo ostat u ovoj lizi ?:S
haj maric je dobar al on ne moze jos igrat u prvi 11 .. mald je pravo za prvog tima kao i cemalovic .. a kadrica ja ne bi
ni na tribine stavio a kamo li u prvi 11 :S

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 20 feb 2011, 23:58

Danas su igrali momci koji imaju manju minutazu i mislim da je svima koji su bili na toj utakmici to jasno.Danas nije bilo Hadzidjulbica,Stokica,Kazazica,Ganceva,Kajte,Ivetica,Zaimovica,Kodre,Zolja,Demica,Okica,Velagica,Rovcanina,Remetica i mislim da je sve receno.Imamo kakvu imamo ekipu i ne trebamo pravit prvi i drugi tim nego momke koji vise ili manje igraju.Danas sam bio u Jablanici,nista spektakularno nije bilo osim gola Gadze koji se daje jednom u 5 godina ali svaka cast.Mislim da Velez treba da igra kao jucer protiv Slavije prvo poluvrijeme i tek onda bi imali manje straha za opstankom ali odjednom dodje pad koncentracije i to mi nije nikako jasno ali valjda ce ispravit.Blizi se pocetak prvenstva i trebamo svi biti ko jedan,od igraca,uprave pa do navijaca i da ovo preguramo nekako i da se vec jednom pocne radit kako treba u Velezu jer do sad se sve radilo na vrat na nos...vazda isto svake godine samo drugi glumci

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 21 feb 2011, 01:47

DiNno je napisao/la:
drH je napisao/la:
DiNno je napisao/la:kako ste danas izgubili od turbine :D
ovo 99 % nije vasa prva postava al vam je igra bila totalno jadna.
turbina vas je ajmo reci unistila,momci stvarali prilike i imali par veoma dobrih prilika dok je velez nakon pocetnog vodstva stao a poslije su imali priliku kada jedan vas igrac izlazi 1 na 1 s golmanom i ovaj mu je nekako skida,imali ste jos par prilika al sve je to bilo iz prekida.
jedini koji su dobro odigrali su bili lijevi bocni mislim da su ga vasi navijaci zvali gadzo,stoper neki krupniji duza kosa star, i u sredini broj 6 mislim da mu je ime fadja.ostali su bili katastrofa.golman vam je nedo bog.drugi gol je bio na njegovu dusu i eto :D
Turbina - Velez 2:1
Jablanicanin, a ne navija za Velez :shock: U najmanju ruku smijesno :?
jbg druze Željo je Željo :D
ali nemam nista protiv veleza drag mi je klub imam jarana koji igra u kadetima veleza i kada vidim kakvih igraca je danas bilo mogu slobodno reci da velez nece nikad pocet ici prema gore dok igraju tatini sinovi.i sam jaran mi je rekao da je bolji od vecina ovih mladjih igraca koji su danas bili u jablanici.tako da dok to ne rijesite borit cete se za opstanak a ja jedva cekam da vidim onaj pravi velez koji je u vrhu tabele,a ne ove ekipice tipa siroki zrinjski i tako ti ..
Sad kao svi trebamo za Velež navijat'... Ne kažem da mi niste dragi već ti glupa konstantacija.
DRŽAVA "ŽELJO" !
Osim - drugo ime za Želju !

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 21 feb 2011, 02:02

rossoner je napisao/la: Sad kao svi trebamo za Velež navijat'... Ne kažem da mi niste dragi već ti glupa konstantacija.
DRŽAVA "ŽELJO" !
Znam dramu ljudi iz Jablanice i svi su veliki velezovci pa mi malo cudno okle vas ;) Ali nekazem da bi svi trebali navijati za Velez, cak i u Mostaru ima navijca drugih klubova, kao recimo zvinjskog ali u manjini su :twisted:

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 21 feb 2011, 09:32

drH je napisao/la:
rossoner je napisao/la: Sad kao svi trebamo za Velež navijat'... Ne kažem da mi niste dragi već ti glupa konstantacija.
DRŽAVA "ŽELJO" !
Znam dramu ljudi iz Jablanice i svi su veliki velezovci pa mi malo cudno okle vas ;) Ali nekazem da bi svi trebali navijati za Velez, cak i u Mostaru ima navijca drugih klubova, kao recimo zvinjskog ali u manjini su :twisted:

Prije rata je 99% ljudi iz Jablanice za Velež navijalo.Poslije rata ima navijača i drugih klubova, većinom mlađa raja koja navijaju i za Sarajevo i Želju jer oni poslije rata imaju puno bolje rezultate od nas.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 21 feb 2011, 10:08

jos malo pa krece cirkuz kolorado,

neka nam je sretno Rođeni...

Mostar u srcu, Velež do groba!!!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 21 feb 2011, 10:33

idemo lagano zagrijavanje

I krv svoju za Crvenu boju....
[youtube][/youtube]
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 21 feb 2011, 12:46

KAKO BOLJE REZULTATE? ZAR SE TITULA U DRUGOJ LIGI NE PIKA??? Eto dogodine opet titula u drugoj i het-trik!! :shock:
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 21 feb 2011, 12:48

aj ti sretno idi na temu svog kluba pa saraj tamo gluposti.
ovdje je tema velez,dosao si provocirat.
bolje s obratom igrat u 2 ligi nego kupovat titule kao sto radi tvoj vjestacki klub

zato RAZLIGU S TEME MOG VELEZA.

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 21 feb 2011, 15:08

Dajte zrinjski da se igramoooooooooo igramooooooooooooo igramoooooooooooooooooo ;)
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

DiNno
Kontakt:

Post Postao/la DiNno » 21 feb 2011, 18:46

VELEZDOGROBA je napisao/la:da se nadovezem na pricu ovoga da je velez danas igrao u najjacem sastavu
Oštraković – Škaljić, Kadrić, Mahinić, Gadžo – Jazvin, Marić, Mahmutović – Duraković, Ćemalović, Brković. U drugom poluvremenu priliku su još dobili Šuta, Tojaga, Kalajdžić, Zuhrić i Balalić

AKO JE OVO PRVI SASTAV ONDA KOJE NAM JE DRUGI
pa ja nisam ni rekao da je to vasa prva postava :P
uglavnom gadzo je zabio pravo dobar gol,a i golman je malo bio poglup al opet onakav gol ..

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 21 feb 2011, 21:05

SAMO OVO DA KAZEM
iako danas svi pljuju po nama evo naseg stava

Klub navijača 'Red Army' ovim se putem želi javno ograditi od vandalskog čina skrnavljenja spomenika poginulim pripadnicima HVO na Rondou, a u kojem su grafitima ispisani natpisi "RAM" što može asocirati na navijačku grupu 'Red Army' Mostar.

Pošto su pojedine organizacije javno i naivno prozvale i uprle prstom u našu navijačku grupu, zbog natpisa koje je mogao ispisati bilo tko, želimo istaći da skrnavljenje i nepoštivanje spomenika nije dio naše kulture i tradicije.

Još jednom javno osuđujemo ovaj vandalski čin, kao i konstantna skrnavljenja Partizanskog spomen groblja, spomenika u Liska ulici i Bulevaru, te pozivamo nadležne organe da stanu u kraj ovom vidu vandalizma u našem gradu, navedeno je u priopćenju Kluba navijača 'Red Army'.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 21 feb 2011, 21:41

VELEZDOGROBA je napisao/la:SAMO OVO DA KAZEM
iako danas svi pljuju po nama evo naseg stava

Klub navijača 'Red Army' ovim se putem želi javno ograditi od vandalskog čina skrnavljenja spomenika poginulim pripadnicima HVO na Rondou, a u kojem su grafitima ispisani natpisi "RAM" što može asocirati na navijačku grupu 'Red Army' Mostar.

Pošto su pojedine organizacije javno i naivno prozvale i uprle prstom u našu navijačku grupu, zbog natpisa koje je mogao ispisati bilo tko, želimo istaći da skrnavljenje i nepoštivanje spomenika nije dio naše kulture i tradicije.

Još jednom javno osuđujemo ovaj vandalski čin, kao i konstantna skrnavljenja Partizanskog spomen groblja, spomenika u Liska ulici i Bulevaru, te pozivamo nadležne organe da stanu u kraj ovom vidu vandalizma u našem gradu, navedeno je u priopćenju Kluba navijača 'Red Army'.
Bas me zanima hoceli bljesak objaviti ovo saopstenje, nesto bas sumnjam :roll:

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 21 feb 2011, 22:04

Support Velez, It's logical! ★

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 21 feb 2011, 22:06

Mont0 je napisao/la:I ja! :D

http://www.fkvelez.ba/index.php/compone ... ke-gigante

Dobar tekst (thumbup)

heh, evo taman procitao kontam da postavim :)

ma GIGANT :P

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 21 feb 2011, 23:49

Ovo je akcija Rodjeni Rodjenima! Mobilizacija ljudi :twisted:

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 22 feb 2011, 00:13

Je.bo njih, ovo je sve pred ovu utakmicu nidje veze, utakmica vazna samo zato sto se borimo za opstanak sa gnjinskim, po nicemu drugom nije derbi ponavljam to po 1000 put. Je.bo derbi sa klubom koji postoji 10 godina i navijacima koji postoje 3 godine.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 22 feb 2011, 00:34

Smrt fašizmu uvreda? :lol:

drH kakav crni derbi-

možda za neki 20-30god

a do tada samo ležVe i nema dalje!
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 22 feb 2011, 09:31

mujoisuljo je napisao/la:Svi vi kojima je Velež u srcu i vi koji gotivite Velež iz bilo kojeg razloga možete se online učlaniti u klub i dobiti člansku kartu bez da idete u Mostar.Sve što trebate uraditi je da odete na oficijalnu stranicu http://www.fkvelez.ba, uđete na "članstvo", ispunite formular i odete u banku uplatiti 15KM.Uplatnicu profaksajte na faks kluba ili skeniranu pošaljite na mail.To je to, člansku kartu ćete dobiti u najkraćem roku.Takođe pored članstva možete biti i donator kluba, mjesečnim uplatama od minimalno 15 maraka na dalje.Dobivate godišnju ulaznicu, pravo na iznošenje svojih mišljenja i stavova na skupštinama i još puno puno toga.Otiđite na http://www.fkvelez.ba, sve je jednostavno pojašnjeno.

MOSTAR U SRCU - VELEŽ DO GROBA !
Postao prije skoro 2 sedmice.Članska je legla a i ova će druga, pa bar od 180KM godišnje.Koliko još imate klubova koje volite i za koje živite???Ako je samo jedan onda nema razmišljanja, BUDI ROĐENI!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 22 feb 2011, 13:08

Kako mrzim kad ovi Balavci saraju Spomenike i potpisu R.A MOSTAR ,koji idioti majko moja.
Samo jedan klub Velež Mostar

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.