Kad ste dobili poziv svrsavali ste ovdje,da se za ovakve tekme zivi,a sad izmisljate toplu vodu.Sto ste licemjeriLEŠINAR je napisao/la: Kao čast je doći na marakanu. Kome je druže čast? Javoru možda da ali Borcu nikako.

Moderator/ica: vlakanje
Kad ste dobili poziv svrsavali ste ovdje,da se za ovakve tekme zivi,a sad izmisljate toplu vodu.Sto ste licemjeriLEŠINAR je napisao/la: Kao čast je doći na marakanu. Kome je druže čast? Javoru možda da ali Borcu nikako.
Pa jeste čast u smislu da igramo sa klubom velike četvorke najvećim našim klubom pred takvom atmosferom, nabojem došao Robi i sve ostalo u momentu kad su najjači čisto da vidimo gdje smo. Pa čast bi bila i nekom klubu bivše četvorke igrati generalku u takvim okolnostima ali mislim da on govori o nečemu drugom jer oni na Areni su baš pretjerali samo što nisu Borac uporedili sa KosjerićimaEsii TM87 je napisao/la:Kad ste dobili poziv svrsavali ste ovdje,da se za ovakve tekme zivi,a sad izmisljate toplu vodu.Sto ste licemjeriLEŠINAR je napisao/la: Kao čast je doći na marakanu. Kome je druže čast? Javoru možda da ali Borcu nikako.
Mislis na drugu prijateljsku,ili sta?Joj ljudi što ne kažeš........... Daj bolan Devil, uz dužno poštovanje, griješiš. Da se igrala ta druga utakmica kako ti kažeš, morao bi Borac pobjediti i to sa juniorima. Pa ubili smo vas od 80 do 90 min. Budi iskren pa priznaj.
Taj crnac Lee Ady je uz Krstajica i Savica najbolji stoper lige i reprezentativac Ghane,i ova cetiri miliona sa obzirom na njegove godine su realna,nemam nameru da ulazim koliko ko vredi u Borcu,iskreno i ne zanima me toliko.Za onog crnca tražite pare koliko košta cijeli tim Borca
Sa kakvom namerom,mi smo hteli da konacno odigramo jednu generalku pred nasom publikom jer to nismo uradili jos od ere Piksija,i vi ste dosli kao izbor jer je Oly prekjuce igrao derbi protiv Pao,Juve imao tekmu,Zenit nije zeleo da se umara izmedju utakmica.Samo ne znam sta si ti slusao i gledao ili citao gde smo mi to pisali da smo preporodjeni.Idi na nas forum,mislim da se moze citati i bez reganja i videces kakva su misljenja nakon ovih priprema,a to je da se nista epohalno nije promenilo,istina je da ide na bolje ali jos je to daleko od nekog pravoga stanja.S tom namjerom ste nas i zvali u Beograd da pokažete kako ste sa Robijem preporođeni kako je krenulo bolje
Cekaj mi se uopste ni izvalcimo na Borcev bunker,vec govorimo da vi niste nista narocito ofanzivno odigrali(ili jesteU ovoj katastrofi od igre pokušavate se izvući sa Borčevim bunkerom Trebali smo skinuti gaće na marakani jel??
Prvo skoci pa reci hop,nemoj krajem maja da trazis da te banuju zbog ove recenice jer ce ti je nabijati na nos.Ja ne navijam za Borac,niti ga nesta preterano simpatisem(navijam/simpatisem Zelju)ali Borac iznimno postujem.Pa ko je ovde branio Borac kada ste ispali od Laussanea sve dok nije dosla grupna faza EL,tada su i ovi sto su mene napadali nestali.Čovječe pogledaj oko sebe, mi iduće sezone igramo kvalif. za Ligu Šampiona a vi???? Samo nemoj reći mi smo je osvojili.
Opet te pitam ko dize prasinu nakon tekme sa Borcem,da na ovome forumu ima tema o Sutjesci,Rudaru i ostalim pisao bih i na njihovim temama posle utakmice.Meni ova pobeda ima apsolutno istu vaznost kao i protiv Sutjeske,kao protiv Rudara,kao remi sa Steauom,poraz od Toronta...dok ne dodje takmicarski deo,a to je ovaj vikend meni je svaka pobeda,poraz i remi apsolutno isti.I još nešto niste dizali ovoliku prašinu kada ste pobjeđivali male timove po Crnoj Gori tipa Sutjeska
Jedini koji trebate sagledati realnost ste vi,ja ovde nikada nista nisam govorio napamet,nikada se nisam zavaravao laznim nadama i iluzijama.Ko je rekao na pocetku sezone da verovatno necemo da uzmemo titulu,ko je prosle godine na 5 razlike i odlaska Pizona rekao da necemo da uzmemo titulu,ko je rekao da ispadamo odmah od Slovana...ako to nije realno sagledavanje stvari onda ne znam sta je.Ja vama opet kazem dosao da prokomentarisem stanje posle utakmice u nadi da ima kvalitetnih sagovornika a vi nista.Ja spomenem da je osvezenje da se na Marakani pojavi navijacka grupa ravna brojnosti UF(nije me briga ni da li ste vi udaljeni 350-500-600 kilometara ili ste dosli svi sa Banjice,Karaburme,Vozdovca)i da se glasno cuje,vama ni to neodgovara,sto bi rekli ja u klin vi u plocu.Sportski pozdrav i nadam se da realno možeš sagledati cjelokupnu situaciju. Pozz iz BL!
Koji si ti lik ja ne mogu da verujem.Evo uzecemo da je Jagodicu rezultat bio vazan.Ali sta mu taj rezultat vredi,osim satisfakcije.Eto ti mi reci molim te.Dejan, BL je napisao/la:Kakav lik ne mogu da vjerujem. Pa naravno da je rezultat važan da si slušao konferenciju za novinare znao bi da je Jagodić rekao da protiv koga god igra da mu je rezultat važan.
Fazon je što ste sve spremali za neko veliko slavlje i uvertiru za prvenstvo kako ćete sve prekucati da se Smederevo usere... a dobili ste da morate trčati na poluvremenu i moliti Vladu da pogazi svoju riječ jer je rekao da će igrati 14 najboljih a ne da će mijenjati cijelu postavu kao da je prva pripremna a ne generalna proba.
Borac vam je očitao lekciju i ćao u Banjaluci bi fasovali sigurno, tebi u glavi ona utakmica iz 2006. kad cijla odbrana Borca stoji a Adilton ili kako se već zvao onaj debeli daje gol za 4:1 cijeli stadion aplaudira a vi svršavate, nema toga više
Pa mogli ste imati posjed lopte 90 posto šta vam vrijedi kad ne znate šta ćete s njom, kontra Maletić - Međedović u tri poteza i gol. Mi to tako radimo a vi razlog razočaravajuće igre tražite u trenerskom maguNukeR_G1970 je napisao/la:Care, ja ne znam sta si ti gledao ali za 45 minuta posed lopte je bio oko 70-30, znaci klasicna bunkercina, a dobro znam sta je bunker je to gledam cele godine kada igra Partizan...
A i ja prvi nisam ocekivao da ce Zvezda da razbije Borac niti je verujem bilo ko od Zvezdinih navijaca to ocekivao, ali trebali ste otvorenije da igrate, bilo bi zanimljivije 10 puta...A i ovo je prijateljska utakmica, ne pokazuje nista, da je npr. Zvezda igrala za bodove sigurno bi mnogo jace pritisla Borac...Sad ce da ispadne da branim Zvezdu, boli me ona stvar za nju ali tako je...
"Mogli ste"? Sto ne citas poruku do kraja, napisao sam da me zabole za Zvezdu nego pricam realno sto je dovoljno da shvatis da ne navijam za Zvezdu...Dejan, BL je napisao/la:Pa mogli ste imati posjed lopte 90 posto šta vam vrijedi kad ne znate šta ćete s njom, kontra Maletić - Međedović u tri poteza i gol. Mi to tako radimo a vi razlog razočaravajuće igre tražite u trenerskom maguNukeR_G1970 je napisao/la:Care, ja ne znam sta si ti gledao ali za 45 minuta posed lopte je bio oko 70-30, znaci klasicna bunkercina, a dobro znam sta je bunker je to gledam cele godine kada igra Partizan...
A i ja prvi nisam ocekivao da ce Zvezda da razbije Borac niti je verujem bilo ko od Zvezdinih navijaca to ocekivao, ali trebali ste otvorenije da igrate, bilo bi zanimljivije 10 puta...A i ovo je prijateljska utakmica, ne pokazuje nista, da je npr. Zvezda igrala za bodove sigurno bi mnogo jace pritisla Borac...Sad ce da ispadne da branim Zvezdu, boli me ona stvar za nju ali tako je...
Pa onda Vlado Jagodic nece u drugom poluvremenu izvrsiti 10 izmjena.NukeR_G1970 je napisao/la: Ja ti opet kazem, ovo je prijateljska, igrali ste bunker, utakmica sranje i to je to...Ko zna, mozda naletite na Zvezdu u nekim kvalifikacijama za Ligu Evrope pa onda....
Pa jer se zbog toga igraju prijateljske ili zbog neceg drugog?jubitubi je napisao/la:Pa onda Vlado Jagodic nece u drugom poluvremenu izvrsiti 10 izmjena.NukeR_G1970 je napisao/la: Ja ti opet kazem, ovo je prijateljska, igrali ste bunker, utakmica sranje i to je to...Ko zna, mozda naletite na Zvezdu u nekim kvalifikacijama za Ligu Evrope pa onda....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.