NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Uz momke iz Veleza, Pandzuc vam je najvece pojacanje. Strasan borac, momak koji gine za svaku loptu. Sretno vam !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ovaj Barou raskinuo sa Velezom izgleda da ne dolazi kod nas, steta mislim da bi bio najvece osvjezenje
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Alen Nuahnovic se vratio jako mi je drago zbog tog momka ne mogu vjerovati da jos ima samo 22 godine, nekoliko dobri sezona u Hrvatskoj i manjem entitetu sad se vratio ocekujem da ce biti najvece pojacanje.
Berin Catic jedan od najboljih napadaca Prve lige
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Prijateljska utakmica: FK Krupa - NK Jedinstvo Bihać 3:1
Dobra predstava prvo poluvrijeme 0:0, drugo poluvrijeme izmjene i umor svoje odradili, svi su dobili priliku za igru. Krupa ekipa koja ulazi u premijer ligu, nije najbolje mjerilo. Na vrijeme smo krenuli mirise na dobro pa vidjet cemo, mislim da opstanak nece biti upitan
#volimjedinstvo
Dobra predstava prvo poluvrijeme 0:0, drugo poluvrijeme izmjene i umor svoje odradili, svi su dobili priliku za igru. Krupa ekipa koja ulazi u premijer ligu, nije najbolje mjerilo. Na vrijeme smo krenuli mirise na dobro pa vidjet cemo, mislim da opstanak nece biti upitan
#volimjedinstvo
Jel moguce da ima samo 22, jbt kad je igrao cini mi se da je proslo 10 godina od tadInatSilniBosanski je napisao/la: ↑26 jan 2023, 12:19Alen Nuahnovic se vratio jako mi je drago zbog tog momka ne mogu vjerovati da jos ima samo 22 godine, nekoliko dobri sezona u Hrvatskoj i manjem entitetu sad se vratio ocekujem da ce biti najvece pojacanje.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ima li kakvih novosti. Nekakvo zatisje
-
- Kontakt:
Rekli da ce stranica kluba poceti sa radom, pa nema nista
Informacija nikakvih. Pored Krupe odigrane utakmice orotiv Novog Vinodolskog 1:1 ( Nuhanovic) i Slobode iz Novog Grada 1:1.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Pokrenuta je eto ta stranica, uskoro i web usudio bih se reci da se ide naprijed misijim korakom, cekamo sad sezonu pa da vidimo
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Pozitivno je to što je fan page napokon u vlasništvu kluba i što uskoro kreće sa radom web stranica.
Očekivao sam kvalitetnija pojačanja, jer će borba za opstanak biti možda i najteža do sada.
Također, ovo su prve pripreme da niti jedna utakmica nije odigrana u Bihaću, svakako je i to po meni jedan od minusa.
Ne bi bilo loše predstaviti igrački kadar prije početka drugog dijela sezone.
Očekivao sam kvalitetnija pojačanja, jer će borba za opstanak biti možda i najteža do sada.
Također, ovo su prve pripreme da niti jedna utakmica nije odigrana u Bihaću, svakako je i to po meni jedan od minusa.
Ne bi bilo loše predstaviti igrački kadar prije početka drugog dijela sezone.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Sigurno da je teren los pa se ne igra u Bihacu, iako nije bilo ni nekog snijega , a ni kise.
Mozda hoce da se iznenadimo kako su dobri kad pocne sezona
Mozda hoce da se iznenadimo kako su dobri kad pocne sezona
Zna li neko konačan spisak odlazaka i dolazaka igrača pred početak proljetnog dijela sezone...
Evo objavili su jučer...
ŠEST NOVIH IGRAČA U CRVENOM BIJELOM DRESU
U proljetni dio prvenstva Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, koji starta narednog vikenda, kada će crveno – bijeli gostovati u Lukavcu, ekipi Radničkog, Jedinstvo ulazi jače za šest pojačanja.
Riječ je o sljedećim igračima:
1. Faris Ribić, golman, u redove Jedinstva dolazi na posudbu iz mostarskog Veleža,
2. Alen Nuhanović, vezni, u redove Jedinstva dolazi iz FK Krupa na Vrbasu,
3. Adnan Pandžić, vezni, povratnik u crveno – bijeli dres iz redova FK Goražde,
4. Ajdin Drina, vezni, povratnik u redove Jedinstva, stiže kao posuđen igrač iz redova FK Velež Mostar,
5. Haris Jašić, vezni igrač, nastupao u USA-a.
6. Juan Camilo Arias Mosquera, stoper, u crveno – bijeli drest stiže iz Kolumbije.
Novim, odnosno povratnicima u redovima našeg Jedinstva želim dobrodošlicu i puno sreće u crveno - bijelom dresu.
Gledajući po rezultatima pripremnih utakmica ne piše nam se dobro, ali u krajnjem slučaju ne mora to ništa da znači.
Ja sam očekivao bolja pojačanja, jer će borba za opstanak biti grčevita.
ŠEST NOVIH IGRAČA U CRVENOM BIJELOM DRESU
U proljetni dio prvenstva Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, koji starta narednog vikenda, kada će crveno – bijeli gostovati u Lukavcu, ekipi Radničkog, Jedinstvo ulazi jače za šest pojačanja.
Riječ je o sljedećim igračima:
1. Faris Ribić, golman, u redove Jedinstva dolazi na posudbu iz mostarskog Veleža,
2. Alen Nuhanović, vezni, u redove Jedinstva dolazi iz FK Krupa na Vrbasu,
3. Adnan Pandžić, vezni, povratnik u crveno – bijeli dres iz redova FK Goražde,
4. Ajdin Drina, vezni, povratnik u redove Jedinstva, stiže kao posuđen igrač iz redova FK Velež Mostar,
5. Haris Jašić, vezni igrač, nastupao u USA-a.
6. Juan Camilo Arias Mosquera, stoper, u crveno – bijeli drest stiže iz Kolumbije.
Novim, odnosno povratnicima u redovima našeg Jedinstva želim dobrodošlicu i puno sreće u crveno - bijelom dresu.
Gledajući po rezultatima pripremnih utakmica ne piše nam se dobro, ali u krajnjem slučaju ne mora to ništa da znači.
Ja sam očekivao bolja pojačanja, jer će borba za opstanak biti grčevita.
Po ovome znaci da niko nije napustio klub
Hrustan Kadrić napustio NK Jedinstvo i odlazi u Njemačku
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Po meni je Hrustan Kadrić kad hoće bio među top tri igrača i njegovim odlaskom smo puno izgubili, bojim se da nam se bez obzira na pravovremene pripreme, redovne plate itd. ne piše dobro.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Bozic ostaje eto i Kemal Selman iz Gradine ne znam kakav je momak al samo 20 godina, ovo je haos mlada ekipa ostanu li na okupu neko duze vrijeme bice strasno
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Prvo treba opstati u Prvoj ligi FBiH, jer poznavajući situaciju u našem nogometu to je izuzetno teško bez iskusnih igrača.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ma ja sam puno vise za ovu opciju pa i u slucaju da se ispadne, bolje je ovako hiljadu puta napraviti jeftiniju mladu ekipu momaka koji zele da igraju, nego preplacivati igrace u ovoj lakrdiji od lige, ja iskreno vjerujem da ima ovdje potencijala tipa onaj mladi Bandic, Bozic, Nuhanovic, Merdovic, Jusic.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.