Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Papilon20
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Papilon20 » 21 feb 2011, 16:36

Sto se tice ovog kladjenja na stranici Premiera ,trebate odnijeti licnu ( ako ste vec clan ) ,radnica ce vam tamo dati aktivacioni kod tj kao username i onda odete na stranicu i dalje pratite upute .Kod radnice uplacujete depozit ,ona vam stavlja na vas racun minimalno je 10 km .Preko stranice mozete uzimati dio para ,a dio ostaviti ,samo treba kod da odneste u kladionicu .Recimo imate 50 na racunu ,odete do klad uzmete 30 ostavite 20 na racunu itd .Samo ne znam jos moze li se igrati iza 8 kad se zatvori klad ,to sam zaboravio pitati .

TuborgGreen
Kontakt:

Post Postao/la TuborgGreen » 21 feb 2011, 16:58

Iako mec moze bit nastiman(potplacen sudija il par igraca iz jedne ekipe) ne mora opet znacit da ce 100% proci..Ako je ko pratio ovu aferu u vezi onog njemackog sudije i onih hrvata sto su mu placali da stima tekme,nisu sve utakmice prolazile..taj muljac jeste zaradio para potplacivajuci sudiju i stimajuci tekme ali isto tako je i zijanio dosta para..na jednom mecu koji je bio "nastiman" tj. potplatio sudiju da nastima rezultat izgubio je preko 300 hiljada eura jer nije proslo..cini mi se da je tad st pauli igrao s nekim il je onaj osnabruck..
Tako da nista nije 100%..
A sto se tice informacija o tim stimaljkama preko foruma,fejsbuk i to je sasvim normalna stvar..sta bi svaki normalan covjek uradio kad bi bio u kladionici ispunjavao tiket i dodje lik s bemwarom kojeg nikad u zivotu nisi vidio a kladis se skoro svaki dan tu i on uplati 3x po 250 eura na par argentinske lige,da ce u prvom i drugom poluvremenu past isti broj golova,kvota 3..to se meni desilo,srecom pa je neka koza radila i na glas ga pitala jeli (lupam broj para) 1847 X 3 puta po 250 Eura?kaze jest..odem fino kuci maznem od staraca pandzuku uplatim isto,kazem dvojici jarana za to,jedan uplati cenera drugi 20km i pogledam ujutro rezo 1:1 1pol(1:0)..to se desilo prije par godina 3-4..da sam tad bio clan foruma (ako je uopste postojao prije 3-4 god) javio bi i naravno prodavao recimo za pandzuku,cim mi neko plati to bi ulozio u taj par..zasto neko prodaje par,mozda zato jer nema vise love da stavi jos na taj par...prodas fino i vuk sit,sve ovce na broju ;) ..e sad neko moze rec da je to bila analiza al mislim lik je u najmanju ruku obisao sve kladionice u gradu i uplatio ptice znaju koju svotu novca sto je suludo za neku obicnu analizu..
E sad je pitanje dal je taj neko sto siri te dojave,informacije,imao ili ima slicno/a iskustvo/a kao ja npr. pa ih prodaje il ne,to je druga stvar al bit u tome je da te stimaljke mogu da dodju i do nas,sitnih kladionicara,obicnog naroda :mrgreen: ..
Al opet se svodi na to da nista nije 100% i da je sve uzmi il ostavi a ovo mi je bezze blatit nekog da je vakav il nakav ako ima neku informaciju..

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 21 feb 2011, 17:04

Nista drago mi je Emire sto ces se obogatiti jer vidim da si na pravom putu ;)

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 21 feb 2011, 17:08

Papilon20 je napisao/la:Sto se tice ovog kladjenja na stranici Premiera ,trebate odnijeti licnu ( ako ste vec clan ) ,radnica ce vam tamo dati aktivacioni kod tj kao username i onda odete na stranicu i dalje pratite upute .Kod radnice uplacujete depozit ,ona vam stavlja na vas racun minimalno je 10 km .Preko stranice mozete uzimati dio para ,a dio ostaviti ,samo treba kod da odneste u kladionicu .Recimo imate 50 na racunu ,odete do klad uzmete 30 ostavite 20 na racunu itd .Samo ne znam jos moze li se igrati iza 8 kad se zatvori klad ,to sam zaboravio pitati .
Pise ti kume na site-u Premiera da online radi od 08 do 23 h
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 feb 2011, 17:17

blueman-TM87 je napisao/la:
Papilon20 je napisao/la:Sto se tice ovog kladjenja na stranici Premiera ,trebate odnijeti licnu ( ako ste vec clan ) ,radnica ce vam tamo dati aktivacioni kod tj kao username i onda odete na stranicu i dalje pratite upute .Kod radnice uplacujete depozit ,ona vam stavlja na vas racun minimalno je 10 km .Preko stranice mozete uzimati dio para ,a dio ostaviti ,samo treba kod da odneste u kladionicu .Recimo imate 50 na racunu ,odete do klad uzmete 30 ostavite 20 na racunu itd .Samo ne znam jos moze li se igrati iza 8 kad se zatvori klad ,to sam zaboravio pitati .
Pise na biltenu da je kladjenje moguce od 10 do 1..
Inace poserem se ja na njihov minimalno cenera.. :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 21 feb 2011, 17:25

Baja_Zvjerka je napisao/la:
blueman-TM87 je napisao/la:
Pise na biltenu da je kladjenje moguce od 10 do 1..
Inace poserem se ja na njihov minimalno cenera.. :D
Tako nekako baja :mrgreen:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 21 feb 2011, 17:26

Emire,nema veze,nisi me skont'o .. Kaze se hvala,a ne ti ces mi uplacivati :P Necu ti ja nista uplacivati,nek' je sretno :)

@ jaruga,pa zato sto Sinisa stima tekme

http://sportsport.ba/bh_fudbal/tri-pena ... ljen/52216

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 21 feb 2011, 18:00

može li se igrati sa dobijenim novcem ??

u remiju ne može...npr, ako dobiješ 30 KM ne možeš ih ponovo uplatiti dok ne odeš u kl. podigneš ih pa opet staviš na račun

da li je tako u premieru ?

p.s. imam člansku, ali nisam danas išao, bolestan sam :(
FORZA MARŠAL !!!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 21 feb 2011, 18:10

Odlična stvar ovo u Premieru, vec sam odigrao online... I nece trebati odmah isplacivati ako dobijes listic vec taj dobitak ti ide na racun kojeg ti možes isplatiti ili jos igrati kako te volja... I netko je pitao do kada se moze igrati... Do 1 poslije ponoci se moze igrati...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Cilic LFC
Kontakt:

Post Postao/la Cilic LFC » 21 feb 2011, 18:15

Barney Stinson je napisao/la:Odlična stvar ovo u Premieru, vec sam odigrao online... I nece trebati odmah isplacivati ako dobijes listic vec taj dobitak ti ide na racun kojeg ti možes isplatiti ili jos igrati kako te volja... I netko je pitao do kada se moze igrati... Do 1 poslije ponoci se moze igrati...
To će biti dobro, ako bude tako. ;)
You'll Never Walk Alone

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 21 feb 2011, 18:22

Cilic LFC je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la:Odlična stvar ovo u Premieru, vec sam odigrao online... I nece trebati odmah isplacivati ako dobijes listic vec taj dobitak ti ide na racun kojeg ti možes isplatiti ili jos igrati kako te volja... I netko je pitao do kada se moze igrati... Do 1 poslije ponoci se moze igrati...
To će biti dobro, ako bude tako. ;)
upravo to...ako to bude, biće super
FORZA MARŠAL !!!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 21 feb 2011, 18:25

Zvao sam ja onaj broj i pitao i ako sam ja njega dobro razumio onda je tako... E ako ne bude tako onda sam ja gluh :D
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 21 feb 2011, 18:27

adis.p je napisao/la:Herta - Cottbus(P.P.) 1
Spezia - Salenritana z1
Boulogne - LaMans z1
Bemelans - M.Semjan 1
Bozoljac - Middelkoop 1
Varese - Frosinone 1
-----------------------------
Kvota: 12,62
Uplata: 4
Dobitak: 50
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 21 feb 2011, 19:00

Znači,ne vjerujem.

:o :o :o :o :o

Tiket:
Petrova-Vinci 1 1.55
Harrison-F.Serra 1 1.60
Sporting L.-Benfica (F.S.) x2 1.39

3.45 Uplata 9.10 Ev.isplata 31.40
You'll never walk alone.

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 21 feb 2011, 19:02

Sad sam ja bio uplatio cenera na racun ,do 1 navece se moze uplacivati ,mozes igrati sve dok imas para na racunu ,kad hoces da dignes pare imas na stranici samo kliknes isplata i koliko hoces ,dobijes kod od 4 slova odneses to u kladionicu i ona ti isplati toliko ,ostato ti ostane na racunu ,odlicna stvar :D

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 21 feb 2011, 19:08

volimliverpool je napisao/la:Znači,ne vjerujem.
8-) 8-) 8-)
A C A B !

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 21 feb 2011, 19:12

Ko ima live kladjenje neka proba Manisa-Trabzon tacan rez 1:2 . Osjecaj me neki strasan vodi :) Manji ulog naravno.. :oops:

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 21 feb 2011, 19:17

Ko želi,neka proba Varese-Frosinone 2/X kv.13
You'll never walk alone.

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 21 feb 2011, 19:17

ever je napisao/la:Emire,nema veze,nisi me skont'o .. Kaze se hvala,a ne ti ces mi uplacivati :P Necu ti ja nista uplacivati,nek' je sretno :)

@ jaruga,pa zato sto Sinisa stima tekme

http://sportsport.ba/bh_fudbal/tri-pena ... ljen/52216
znam i zrnu i kenu hahahhahahahaha :lol: zato sini zivi americki :mrgreen: :mrgreen:
štaš jarane - tako se to dira dara - a mi i dalje punimo dzepove mafiji.... :mrgreen:

dje li je sad onaj tipus sto tvrdi da nije moguce da se tekme namjestaju :mrgreen: :mrgreen:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 feb 2011, 19:39

Dijelim @Everovo mišljenje kada je ta pouzdana osoba u pitanju. Niša protiv @Emira(:wub:), al' činjenica je da ako neko zna nešto što je naštimano, onda će ta osoba prvo SEBE obezbijediti(to je nešto od čega ljudski rod ne može pobjeći). Dakako, ukoliko osoba nije sigurna u to što predstavlja k'o dojavu, onda se obezbjeđuje na ovaj način - prodajom. Dakle, u slučaju eventualnog pada, ta osoba je barem vratila svoj ulog(moguće i više, zavisi koliko kladioničara je povjerovalo u to), a u slučaju prolaska - dobitak je vrhunski:

1. Dobiće na kladionici.
2. Uduplaće taj novac prodajom dojave
3. Imaće dovoljno štovaoca za sljedeće kolo
4. U slučaju pada u sljedećem kolu, opet može izjaviti(jbg, i mene su izlevatili, prošla je bila dobra :lol: ).

Naravno, @Emire da ti želim sreću s tim parom, pa da povališ kladionicu, al' ovo je neko moje mišljenje te da neke osobe koje se ranije nisu susretale i opekle sa dojavama znaju i drugu stranu istih.

Pozdrav.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.