Ma ja a Hodžić mlađi da je ko Kante ne bi stigo zakrpit sve tofarisbond245 je napisao/la: ↑26 jan 2023, 14:23Slušaj te ovo Ara i Krpic iza njih Štilic, krila Santos Amoah.
Vajjj

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma ja a Hodžić mlađi da je ko Kante ne bi stigo zakrpit sve tofarisbond245 je napisao/la: ↑26 jan 2023, 14:23Slušaj te ovo Ara i Krpic iza njih Štilic, krila Santos Amoah.
Vajjj
S obzirom da Ara puno zuji po drustvenim mrezama, a malo meda daje, Suljo mi pocinje izgledat kao realnija opcija iako bih uvijek izabrao Hodzica i da nije igrao 6 godina a ne 6 mjeseci. Iz nase carsije, mangup, ima muda, te je ipak mladji, mada nista lose ne mislim o Krpicu, cak naprotiv.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑26 jan 2023, 15:00kaze samke nada se do međugorja da se prikljuci jos jedno imekoga ocekujemo
![]()
![]()
ne znam sta bih rekao.. moze li da obojica potpisuAustinpowers je napisao/la: ↑26 jan 2023, 15:07S obzirom da Ara puno zuji po drustvenim mrezama, a malo meda daje, Suljo mi pocinje izgledat kao realnija opcija iako bih uvijek izabrao Hodzica i da nije igrao 6 godina a ne 6 mjeseci. Iz nase carsije, mangup, ima muda, te je ipak mladji, mada nista lose ne mislim o Krpicu, cak naprotiv.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑26 jan 2023, 15:00kaze samke nada se do međugorja da se prikljuci jos jedno imekoga ocekujemo
![]()
![]()
Sa Beganovicem ne bih udarao na juniore stupcanice na bajramskom turniru, a ne na leotarmanijacikonjic87 je napisao/la: ↑26 jan 2023, 15:14ne znam sta bih rekao.. moze li da obojica potpisuAustinpowers je napisao/la: ↑26 jan 2023, 15:07S obzirom da Ara puno zuji po drustvenim mrezama, a malo meda daje, Suljo mi pocinje izgledat kao realnija opcija iako bih uvijek izabrao Hodzica i da nije igrao 6 godina a ne 6 mjeseci. Iz nase carsije, mangup, ima muda, te je ipak mladji, mada nista lose ne mislim o Krpicu, cak naprotiv.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑26 jan 2023, 15:00kaze samke nada se do međugorja da se prikljuci jos jedno imekoga ocekujemo
![]()
![]()
ara konstantno najavljuje povratak i ja bih vise volio da se ara vrati ali da je suljo također mašina to jest i ne bi sigurno bio promasaj pogotovo uz trenutna krila koja imamo.. hajde vidjet cemo sta ce bit.. samo da sa beganovicem ne udarimo na leotar
![]()
Began zvani neoprezan startAustinpowers je napisao/la: ↑26 jan 2023, 15:18Sa Beganovicem ne bih udarao na juniore stupcanice na bajramskom turniru, a ne na leotarmanijacikonjic87 je napisao/la: ↑26 jan 2023, 15:14ne znam sta bih rekao.. moze li da obojica potpisuAustinpowers je napisao/la: ↑26 jan 2023, 15:07
S obzirom da Ara puno zuji po drustvenim mrezama, a malo meda daje, Suljo mi pocinje izgledat kao realnija opcija iako bih uvijek izabrao Hodzica i da nije igrao 6 godina a ne 6 mjeseci. Iz nase carsije, mangup, ima muda, te je ipak mladji, mada nista lose ne mislim o Krpicu, cak naprotiv.ara konstantno najavljuje povratak i ja bih vise volio da se ara vrati ali da je suljo također mašina to jest i ne bi sigurno bio promasaj pogotovo uz trenutna krila koja imamo.. hajde vidjet cemo sta ce bit.. samo da sa beganovicem ne udarimo na leotar
![]()
Lazna devetka u svakom smislu te rijeci.![]()
A sta smo postigli ako preusmjerimo sve pare u poreznu, a ne ulozis u ekipu i opet ostanemo bez Evrope? Presipamo iz supljeg u prazno...sigurno bi onda ostali bez Santosa, Hodzica, mozda i Amoaha, jer nece produziti ugovor i jos bi ostali bez para od Evrope...presipamo iz supljeg u prazno, nek odvoje dio za produzenje ugovora i poptis Krpica ili Are, a ostatak nek proslijede poreznoj, plasman u Evropu ove godine ne smine izostatiBrkooo je napisao/la: ↑26 jan 2023, 15:27Ja da se pitam, citav iznos od ovog izglednog Amirovog transfera proslijedio bih poreznoj upravi. To bi trebao biti prioritet.
Predsjednik je rekao da su uplatili prvu transu prema pu u iznosu od 100 hiljada, za taj dug treba jos otprilike 460 hiljada, kako bi se skinula hipoteka i kako bi nam oprostili kamatu u iznosu 1,3 miliona KM. Tu bi bilo dobro iskoristiti onih 400 hiljada od opcine ili da uprava i direktorica pokusaju ispraviti svoj nemar vezan za zaboravljanje apliciranja za naknade(400 hiljada KM)..
Nakon ovoga ostaje dug od cca 1,7 miliona KM(glavnica) i kad bi se dogovorili sa pu da odmah uplatimo citav dug (ili u npr. u 3 rate )pored oprosta kamata, najvjerovatnije bi nam oprostili i jedan dio glavnice (ako se ne varam 30%)..
Zato što ti je porezni dug najveća omča oko vrata za redovno i kontinuirano poslovanje kluba. **** te i 200.000eura od jednog pretkola evrope ako ćeš ostati bez pomoćnog terena, prostora na istoku, izbačen u niži rang i tako dalje i tako dalje.19vendetta87 je napisao/la: ↑26 jan 2023, 15:34A sta smo postigli ako preusmjerimo sve pare u poreznu, a ne ulozis u ekipu i opet ostanemo bez Evrope? Presipamo iz supljeg u prazno...sigurno bi onda ostali bez Santosa, Hodzica, mozda i Amoaha, jer nece produziti ugovor i jos bi ostali bez para od Evrope...presipamo iz supljeg u prazno, nek odvoje dio za produzenje ugovora i poptis Krpica ili Are, a ostatak nek proslijede poreznoj, plasman u Evropu ove godine ne smine izostatiBrkooo je napisao/la: ↑26 jan 2023, 15:27Ja da se pitam, citav iznos od ovog izglednog Amirovog transfera proslijedio bih poreznoj upravi. To bi trebao biti prioritet.
Predsjednik je rekao da su uplatili prvu transu prema pu u iznosu od 100 hiljada, za taj dug treba jos otprilike 460 hiljada, kako bi se skinula hipoteka i kako bi nam oprostili kamatu u iznosu 1,3 miliona KM. Tu bi bilo dobro iskoristiti onih 400 hiljada od opcine ili da uprava i direktorica pokusaju ispraviti svoj nemar vezan za zaboravljanje apliciranja za naknade(400 hiljada KM)..
Nakon ovoga ostaje dug od cca 1,7 miliona KM(glavnica) i kad bi se dogovorili sa pu da odmah uplatimo citav dug (ili u npr. u 3 rate )pored oprosta kamata, najvjerovatnije bi nam oprostili i jedan dio glavnice (ako se ne varam 30%)..
Taman je i tolika razlika u kvaliteti. Za jednog znamo da ce brzo naci angazman. Ara je klasa ga Krpica.Jugjesamojedan je napisao/la: ↑26 jan 2023, 15:25mislim je da je Krpic daleko bolja opcija iz razloga što bi on zajedno sa nama igrao i eventualne europske utakmice, dok bi Hodzic vjerovatno otisao cim se sezona zavrsi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.