Realno

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nju se dredovi spasili
Metak u glavu. Racun za metak poslati roditeljima ove nakaze.akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 jan 2023, 19:23odes u prodsvnicu po mlijeko i neka trandza ti prepolovi lobanju sjekirom
dobio/la 8 godina za ovoJasminAgic je napisao/la: ↑25 jan 2023, 19:37Metak u glavu. Racun za metak poslati roditeljima ove nakaze.akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 jan 2023, 19:23odes u prodsvnicu po mlijeko i neka trandza ti prepolovi lobanju sjekirom
Kod rodjaka u Hadzicima zacugali i bio mu tu neki lik (prvi put ga ja vidio), a valjda kocka, platu na aparate potrosi, i prica on kako je tako platu spuco, kae mu rodjak bolje da si pogino nego sto si u kladaru uso, ovaj mrtav hladan odgovora - nije
A ne znam kralju mene to nista ne doticne, ono logicno da postoji i vidis i cujes ali direktno nista. Kao i vi u Bosni sto se tice nacionalizma recimo mos za tastaturom ovo ono i znas da je to to, i sta i kako ali odes u BL nece ti niko nista niti ces ti sta potezati o tome, ili obrnuto kad Srbin dodje u Sarajevo, nece reci tipa Ratko je heroj. Tako i ovdje u zraku da, direktno nista barem iz mog iskustva
Okrenuti ću se bogu , početi ću jesti povrćealemsa je napisao/la: ↑25 jan 2023, 20:00Kod rodjaka u Hadzicima zacugali i bio mu tu neki lik (prvi put ga ja vidio), a valjda kocka, platu na aparate potrosi, i prica on kako je tako platu spuco, kae mu rodjak bolje da si pogino nego sto si u kladaru uso, ovaj mrtav hladan odgovora - nijeJa mu pustim taj video.
Malo je sikira po glavi jaca od nacionalizma na internetu.alemsa je napisao/la: ↑25 jan 2023, 20:20A ne znam kralju mene to nista ne doticne, ono logicno da postoji i vidis i cujes ali direktno nista. Kao i vi u Bosni sto se tice nacionalizma recimo mos za tastaturom ovo ono i znas da je to to, i sta i kako ali odes u BL nece ti niko nista niti ces ti sta potezati o tome, ili obrnuto kad Srbin dodje u Sarajevo, nece reci tipa Ratko je heroj. Tako i ovdje u zraku da, direktno nista barem iz mog iskustva
Kao da se od nas se ljudi nisu nikad ubijali zbog nacionalizma pa nam je sjekira nešto stranoharden je napisao/la: ↑25 jan 2023, 21:03Malo je sikira po glavi jaca od nacionalizma na internetu.alemsa je napisao/la: ↑25 jan 2023, 20:20A ne znam kralju mene to nista ne doticne, ono logicno da postoji i vidis i cujes ali direktno nista. Kao i vi u Bosni sto se tice nacionalizma recimo mos za tastaturom ovo ono i znas da je to to, i sta i kako ali odes u BL nece ti niko nista niti ces ti sta potezati o tome, ili obrnuto kad Srbin dodje u Sarajevo, nece reci tipa Ratko je heroj. Tako i ovdje u zraku da, direktno nista barem iz mog iskustva
Zbog Abdica ko gradonacelnika, jel to mislis?
Jack LaLanne Power Juicerbombaysaphire je napisao/la: ↑25 jan 2023, 23:45Ima lo ko preporuku za sokovnik ?
Imam Braun , star preko 10 godina pa bih da promjenim ...
Nema ga ovdje kupiti , ipak hvala burazStevieG8 je napisao/la: ↑25 jan 2023, 23:51Jack LaLanne Power Juicerbombaysaphire je napisao/la: ↑25 jan 2023, 23:45Ima lo ko preporuku za sokovnik ?
Imam Braun , star preko 10 godina pa bih da promjenim ...