WE ARE LEEDS!!!!!!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ma Kasper je isti otac i izgledom i kvalitetomBaboon je napisao/la:Kakav je mali Kasper? Jel' imalo na babu?
Dobro da smo to riješili i ako mi je Celtic prvi klub za koji sam počeo navijat ipak za Leeds se više vežem nego za Celtic.....jer ipak je Engleska puno više zanimljivija liga nego Škotska tako da kod mene nema dana a da ne pogledam neke vijesti u vezi Leedsa i tako svaki dan.mexy_whites je napisao/la:Ma Kasper je isti otac i izgledom i kvalitetomBaboon je napisao/la:Kakav je mali Kasper? Jel' imalo na babu?![]()
Ove sezone je pored Snodgrassa po meni najbolji igrac Leedsa. Ne bi me iznenadilo da nas napusti ako se ne plasiramo ove sezone u PL.
@marijo_leeds
Ono na fb je bilo cisto zezanje i od mene i od SkejeNismo mislili da ces shvatit ozbiljno al izvini za to i stvarno mi je zao sto mislis da smo te zezali.
![]()
Ja te cijenim ko forumasa i ko navijaca svetog kluba i nikad mi ne bi bila namjera da te omalovazavamStvarno je bila zezancija. MOT
Inace meni je isto drag u Hrvatskoj Hajduk Split a to više samo da imam neki klub u državi u kojoj živim....više radi reda.gloryhunter je napisao/la:@marijo leeds... ja sam pravi gloryhunter od 2 draga kluba ja sam se opredjelio za newcastle jer je leeds "propao"...a kad mi je idol(alan smith) dosao u newcastleonda sam definitivno znao ko je no1...
jel ok navijat za newcastle i imat jedan klub koji isto simopatiziras? evo sto se tice hr domace lige, drag mi je hajduk ali me boli briga za njih, gledam samo europske kvalifikacije svako ljeto...
Barnsley je jedna od losijih gostujucih ekipa, a mi smo pod imperativom pobjede jer Leicester prijeti sa 7. mjesta da uskoči u play off pozicije. Nas tim je kompletan dok Barnsleyu nece igrati neki bitni igraci. Moramo ovo dobiti.legenda reala je napisao/la:Recite mi imate li povreda i kakvo je stanje pred utakmicu sa Barnsleyom ,hoćete li pobijediti
mexy_whites je napisao/la:Barnsley je jedna od losijih gostujucih ekipa, a mi smo pod imperativom pobjede jer Leicester prijeti sa 7. mjesta da uskoči u play off pozicije. Nas tim je kompletan dok Barnsleyu nece igrati neki bitni igraci. Moramo ovo dobiti.legenda reala je napisao/la:Recite mi imate li povreda i kakvo je stanje pred utakmicu sa Barnsleyom ,hoćete li pobijediti
Hahahaha nisammineee je napisao/la:mexy jesi to u subotu izgubio neku opkladu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.